Η LG ενσωμάτωσε 5G κεραία την οθόνη του κινητού εξοικονομώντας χώρο και ενισχύοντας το σήμα

LG V50 ThinQ, Η LG ενσωμάτωσε 5G κεραία την οθόνη του κινητού εξοικονομώντας χώρο και ενισχύοντας το σήμα

Οι κατασκευαστές smartphones έχουν αρχίσει και ενσωματώνουν στις οθόνες των κινητών ολοένα και περισσότερες δυνατότητες. Αυξάνουν διαρκώς την ανάλυση των οθονών, δημιουργούν τρύπες για τη selfie κάμερα ώστε να επιτύχουν μεγαλύτερο ωφέλιμο χώρο προβολής και χρησιμοποιούν τις πιο ακριβές OLED οθόνες. Επιπλέον, προσθέτουν in-display αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, τις χρησιμοποιούν για την αναπαραγωγή ήχου, και τα λοιπά. Όπως είναι λογικό, όλα αυτά αυξάνουν την τιμή της συσκευής, το κόστος της οθόνης και φυσικά το κόστος αντικατάστασης της.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, η LG αναρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να εξοικονομήσει χώρο στο εσωτερικό της συσκευής, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσε να “ενσωματώσει” την 5G κεραία στην οθόνη του κινητού. Για την ακρίβεια, οι μηχανικοί της LG δημιούργησαν μία 5G ταινία την οποία τοποθέτησαν στο πίσω μέρος της οθόνης. Με αυτό τον τρόπο εξοικονόμησαν χώρο στο εσωτερικό της συσκευής και ταυτόχρονα ενίσχυσαν το σήμα της κεραίες.

Παράλληλα, οι μηχανικοί της LG ανέφεραν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μία επιπλέον ταινία στο πίσω μέρος της συσκευής, ώστε να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το σήμα. Κατ’ αυτό τον τρόπο, η 5G ταινία θα εξοικονομούσε αρκετό χώρο, ώστε να μπορέσει η εταιρεία να χρησιμοποιήσει τα ογκώδη πηνία ασύρματης φόρτισης, σε πιο λεπτά σώματα κινητών.

Όπως και να έχει, η LG δημιούργησε μία 5G ταινία την οποία ενσωμάτωσε στην οθόνη του κινητού και κατέθεσε ήδη πατέντα για τη συγκεκριμένη εφεύρεση. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το LG V50 ThinQ δεν θα διαθέτει αυτή την τεχνολογία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

“Ολικό” “κάψιμο” δλδ… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

paparokasafrangos

lg χμμ aaxxxaxa ας λυση πρωτα τα απειρα θεματα που εχει με bootloop καμερες χιλια δυο . κατοχως g4 , πηρα το g6 όλα οκ , μετα από 6 μηνες τσακκκκκκ παει η ευρυγωνια βγηκε off , g7 bootloop. lg τραβα κ …..

paparatourourourou

Δε καταλαβαίνω είναι για high band ή για mid band low band??? Καλό φαίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.