LG event στις 30 Μαίου, Θα ανακοινώσει το Optimus G2;

Μόλις πριν λίγο ξεκίνησε η αποστολή προσκλήσεων για το νέο event της LG στα τέλη του μήνα. Η πρόσκληση μας κάνει σχεδόν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κάποια ανανέωση στην σειρά Optimus G της εταιρείας. Πιθανότατα, πρόκειται για την ασιατική έκδοση του LG Optimus Pro. Μόλις πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε η αμερικάνικη, ενώ η ευρωπαϊκή και η κορεάτικη έκδοση έχουν ανακοινωθεί από τον Φεβρουάριο.

Το τονισμένο γράμμα “G” στη λέξη Imagination μας βεβαιώνει για την ανακοίνωση κάποιου smartphone της συγκεκριμένης σειράς. Η LG φαίνεται να έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην οθόνη, όπως φανερώνεται από τα χρώματα που ξεχειλίζουν από αυτή και σχηματίζουν μια πεταλούδα ενώ η κάμερα εξέχει λίγο παραπάνω, κάτι που μας προϊδεάζει για κάποιον μεγάλο αισθητήρα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Μαΐου 2013 20:18

Σχόλια

  • Ελπίζω να βγάλει το G2 είμαι κάτοχος s2 και θέλω να πάρω νέα συσκευή το s4 από έμενα πείρε άκυρο κάτι χωρίς ράδιο κάτι η ποιότητα δεν το βλέπω, αντίθετα η lg μου αρέσει περισσότερο και από θέμα software και ποιότητας έπιασα στα χέρια μου το lg optimus g και το βρήκα πολύ καλό το μόνο που με ενοχλεί είναι να κάνει περισσότερες αναβαθμίσεις στης συσκευές της και να μην της ξεχνάει, και να δεις για πότε θα ανέβει η lg.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.