LG G Flex 2: Ελλάδα τιμή 769 ευρώ και μόνο στην COSMOTE

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog αυτό το Σάββατο ξεκινάει η διάθεση του LG G Flex 2 αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο της COSMOTE με τιμή 769 ευρώ. To G Flex 2 (4G+) έρχεται με κυρτή οθόνη P-OLED 5.5 ιντσών Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη 2GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 13 Megapixel με OIS+ και self healing πίσω καπάκι.

Επίσημα στην Ελλάδα κυκλοφορεί από αυτό το Σάββατο στην COSMOTE, στην έκδοση με 2GB RAM, στο χρώμα Titan Silver και αυτή η αποκλειστικότητα θα διαρκέσει έως και το τέλος Απριλίου.

Να θυμήσουμε ότι το πρώτο LG G Flex με οθόνη 6 ιντσών P-OLED HD είχε τιμή 899 ευρώ.

• Δείτε το hands-on video του LG G Flex 2 από την έκθεση MWC 2015.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S6: Τιμή πάνω από 749 ευρώ στην Ελλάδα

LG G Flex 2: Ελλάδα τιμή 769 ευρώ και μόνο στην COSMOTE, LG G Flex 2: Ελλάδα τιμή 769 ευρώ και μόνο στην COSMOTE

LG G Flex 2: Ελλάδα τιμή 769 ευρώ και μόνο στην COSMOTE, LG G Flex 2: Ελλάδα τιμή 769 ευρώ και μόνο στην COSMOTE

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Φαίνεται πως η LG πέφτει στην παγίδα και κάνει το ίδιο λάθος με την SAMSUNG όσο αφορά την υπερκοστολόγηση των συσκευών της. Η επέλαση των Xiaomi , oppo , oneplus , lenovo έρχεται αν δεν έχει έρθει ήδη και τότε να δώ πως θα δικαιολογούν την μεγάλη πτώση των πωλήσεών τους.

Εν κατακλείδι , απαράδεκτη τιμη το 769 Ε

nieris

Με τετοια τιμη που εβαλες lg ονειρο ηταν και παει!!!!!! 🙁

Αλέξανδρος

Κανείς δε νομίζω να σκάει τόσα ακόμα και στα μεγάλα μαγαζιά, ίσως με επιδοτήσεις μόνο. Ευτυχώς που οι τιμές πέφτουν γρήγορα και τα παίρνουμε σε πιο normal τιμές

andreas

Με τετοια τιμη, ονειρο ηταν και παει!!!!!! 🙁

Mattaias

Το μεγάλο ατού (σούπερατου) της LG είναι η συμπίεση στις τιμές σε μικρό χρονικό διάστημα. Μην απογοητευόμαστε. Το LG G2 ξεκίνησε στα 610 και τώρα είναι στα 240, το G3 επίσης. Ακόμα και τώρα, το G3 στην COSMOTE έχει 250 ευρώ πάνω απ’τα πιο φτηνά σκρουτζομάγαζα, οπότε λίγο υπομονή.

alxgiann

Δηλαδή μέχρι το τέλος του χρόνου γύρω στα 400/450 το 3 γιγα, πολύ ωραία. Στα υπόψιν, να δούμε και τι θα γίνει με τα Windows 10… Πάντως ή τιμή είναι 100 – 150€ πάνω από ότι πρέπει να ήταν η αρχική. Λογικά, θα πέσει μόλις λήξει η καταπληκτική “αποκλειστικότητα” της cosmote…

Drew

Η τιμή είναι ακριβή αρκετά για τα 2 ΜΒ RAM, δλδ για τα 3 στα πόσο θα φτάσει?!?!?!
Ή πολύ απλά θα πέσει όταν αρχικά, θα φύγει από την αποκλειστικότητα της cosmote και φυσικά όταν θα έρθει το μεγαθήριο ( όπως ανακοίνωσαν) το G4…!
Οπότε σου λένε κάτσε να πιάσουμε τους τρελαμένους gadjetaκιδες τώρα και μετά κάνουμε και την μείωση μας και όλα οκ

stelios

Να το έχουν να το χαίρονται ,πραγματικά υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα πάει σε ένα κατάστημα αλυσίδας στην Ελλάδα να πάρει κινητό εκτός σύνδεσης (άσε που αν δεν είναι πάνω από 60 ευρώ παγιο η επιδότηση είναι για γέλια )όταν υπάρχουν τα σκρουτζομαγαζα που θα το βρεις πιο κάτω, η τα ιντερνετικα πχ mediamarket.de 649 ευρώ και expansys.gr 649 ευρώ και με εταιρικό αφμ 559 ευρώ που πάντοτε έτσι τα αγοραζω. Δεν ξέρω δεν έχουν καταλάβει ότι υπάρχει ανταγωνισμός και με τέτοιες τιμές θα του μείνουν στα ραφια

mike

Μονο εγώ παρατήρησα δηλαδή οτι για καλυτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εξελιγμένη τεχνολογία που διαθετει το κινητό είναι 120€ φθηνότερο απο το προηγούμενο μοντέλο; Ναι, δεν λέω,ακριβό είναι και παλι αλλά δεν παύει να είναι φθηνότερο του προηγούμενου και όχι ακριβότερο όπως συνηθίζεται.

nikos7

@mike +1 αλλα και παλι με το τι προσφερει ο ανταγωνισμος σε specs ειναι το κατωτερο απο ολα(στην βασικη εκδοση τουλαχιστον). αλλα αυτο που πουλαει ειναι το curved οποτε δν μπορεις να συγκρινεις κατι που δεν εχουν τα αλλα κινητα..
και για να πω και την αποψη μου, με τετοια τιμη θα προτιμουσα το μ9 που σε μια εκδοση και μονο ειναι καλυτερο σε specs απο φλεξ2 και σ6 και με την ιδια τιμη. αλλα παραμενει ομορφο το φλεξ 2 ειδικα στο κοκκινο που μαλλον δεν φερνει ακομα η κοσμοτε…

Γιάννης σε λέω

Μια μούντζα και σ αυτό! Τόσα χρήματα για μια συσκευή που του χρόνου θα θεωρείται παλιά… Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε! Όποιος θέλει συσκευές και λειτουργικά που αντέχουν καλύτερα στο χρόνο θα πάρει Lumia 930 ή i-phone 6

Ηλιας

Πριν 10 μερες εγινα κατοχος του LG G Flex του περσινου μοντελου,με 298 ευρω απο skroutz.Η εμπειρια χρησης του κινητου ειναι απιστευτη.Το εχω φουλαρει με games και διαφορες εφαρμογες και δε καταλαβαινει χριστο.Ιχνος απο lag.Πρωην κατοχος Note 3
.Το flex με 2gb ram και ειναι πυραυλος.Αρκει βεβαια να μης εχεις θεμα με το μεγεθος.Χωρις παρεξηγηση!!!

sotos

Να τα χιλιάσει (τα ευρώ…)!!! Ρε δεν παμε καλα…

Φώτης

Γαματο το flex 2 δε λεω κ θα εχει κ οθοναρα αλλα με 50€ πιο κάτω στα σκρουτζομαγαζα περνεις note 4 edge..Απο κοντα αν το δείτε θα πάθετε πλακα με την οθονη κ αυτα που κανει γενικα..Στα 700€..Θα μου πεις ειναι λίγα;Οχι Εγω θα το τσιμπησω περίπου τον Αύγουστο που λογικα θα εχει πεσει αρκετα..

Dimitris

Γιατί στην Ελλάδα θα έχει 769 και στην γερμάνια στην 649?https://www.mediamarkt.de/mcs/product/LG-G-Flex-2,48353,464028,1793877.html?langId=-3&uympq=vpqr

Πέτρος Π

Απαράδεκτη τιμή… Και δεν το λέω μόνο για το G Flex… και το Galaxy S6 με τα 850 € είναι ακόμα πιο τραγικό… Οι τιμές έχουν ξεφύγει… Όσο για τα σχόλια των φίλων οτι σε 6 μήνες – 1 χρόνο θα έχει πέσει αρκετά η τιμή του, τότε όμως θα θεωρείται “ξεπερασμένο”, θα έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν κινητά με νέες γενιές επεξεργαστών, οπότε θα είναι σαν να αγοράζεις ξαναζεσταμένο φαγητό… Το έχω ξαναπεί, η αγορά android ναυαρχίδας είναι σαν να πετάς χρήματα σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο… Φαύλος κύκλος…

Μανώλης Δεμπέστ

Δηλαδή για την 16gb έκδοση θα δώσεις τα διπλά λεφτά απ ότι στο G3 32gb και θα έχεις λιγότερο αποθηκευτικό χώρο, λιγότερη μνήμη, χαμηλότερη ανάλυση, λίγο γρηγορότερο επεξεργαστή 10% max (μαζί με την GPU), αλλά 2πλάσια τιμή(καλά σε 6 μήνες θα έχει 440€ σε σκρουτζομάγαζο άλλο αυτο). Μετά το galaxy S4 ακόμα περιμένουμε την νέα γενιά κινητών, τεχνολογικά έχουμε κολλήσει εκεί (οι βελτιώσεις των υπάρχοντων chip δεν είναι νέα γενια) σ’ αυτό φταίει και το λειτουργικό που ούτε τα 32bit δεν εκμεταλεύται κι εμείς περιμένουμε τα 64bit(ναι ξέρω το lollipop υποστιρίζει 64 bit και καλά) μεχρι να δούμε 64bit επιδόσεις hardware-software υπολογίστε 5-8 χρόνια ακόμα, για να γίνει η αρχή. Αν βαψεις ένα golf κόκκινο δεν θα γίνει ferrari. Ελπίζω να καταλάβουν κάποια στιγμή ότι δεν είμαστε σαν τα πρόβατα της apple και θέλουμε να πληρώσουμε τεχνολογία και όχι life style.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.