LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG G Flex 2 με κυρτή οθόνη 5.5 ιντσών P-OLED ανάλυσης Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 64-bit, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 13 Megapixel με διπλό LED flash και OIS+, μπαταρία 3000 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 5.0.1 Lollipop.

To G Flex 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της COSMOTE με τιμή 769 ευρώ. H αποκλειστικότητα θα διαρκέσει μέχρι και τα τέλη Απριλίου.

Δείτε επίσης: To unboxing του LG G Flex 2.

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video, LG G Flex 2 ελληνικό hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsaras

Φαίνεται πολύ πιο ωραίο από το πρώτο g flex. Αλλά τρώει πολλά προβλήματα

SVK

Κώστα και το G3 έχει διπλό, two tone led…

JohnWave

Πολύ καλό κινητό ( οθόνη, cpu, camera, μπαταρία) με εξαίρεση το glossy πλαστικό. Λόγω της “μπανανέ” κούρμπας του νομίζω ότι απευθύνεται σε μικρό % καταναλωτών που τους αρέσει αυτός ο σχεδιασμός. Πιστεύω ότι δεν θα πάει καλά σε πωλήσεις εκτός αν η διαφήμιση ασκήσει πλύση εγκεφάλου στους καταναλωτές και στο τέλος αποδεχτούν την κούρμπα όπως έγινε και με τις 5.5 ίντσες που κάποτε ήταν απαράδεκτες για κινητό και μετά από πολύ σπρώξιμο έγιναν τελικά normal.

Νικος Z1

Lag free Βλέπω Ε;

Antonis

Τελικά μήπως η Samsung είχε δίκιο με την υπερθέρμανση κτλ ή με κάποιο update θα έχει λυθεί; Ωραίος Κώστα! Στο τέλος όμως έβαλα τα γέλια με το ” όταν φωτογραφίζετε αντικείμενα εν κινήσει όπως ένα κατοικίδιο ή το παιδί σας να παίζει στην παιδική χαρά” 😛 .

nikos7

πολυ λαγκ ειδα ελπιζω να ειναι προσωρινο προβλημα..φλαμενγκο ρεντ ή τιποτα! εγω γελασα με το “θα το δωσω πισω για να το παρει ο επομενος reviewer” σε φαση who’s the boss..

παπαροκας tiamat

Πολυ δυνατη προταση! Μαζι με το iphone 6 διεκδικουνε το τιτλο του καλυτερου κυρτου τηλεφωνου τη χρονια που διανύουμε. Αν και νομίζω οτι αυτο της apple υπερεχει τελικα στα σημεια..

thanoik

Μάπα το καρπούζι με τόσο δυνατό επεξεργαστή και άφθονη ραμ να τρώει κολλήματα και να ζεσταίνεται με το παραμικρό κρίμα……

Φώτης

Το lg g4 επιβάλλεται να εχει oled οθονη για φοβερα μαύρα κ χρωματα!!!!Γιατι η οθονη του G3 περα απο την ανάλυση δεν ηταν κατι το ιδιαίτερο..Amoled κ ειδικα Oled ειναι το μέλλον..Παντος πολυ καλο το flex 2..

doc77

Ακριβά αδιάφορο….αλλη μια τεχνολογικά, άκυρη παντόφλα….κατα την άποψη μου βέβαια!

simos31

Κώστα καταπληκτικό βίντεο !!!!!!!!!📱
Μια ερώτηση τα κινητα τα ζητάς απο τις εταιρείες για να κανεις τα βίντεο η στα δινουν αυτοι απο μόνοι τους?

snake

Το λυγιστερο λέγεται αλλιώς και ευλύγιστο.

vladimiros

snake ας εκανες και εσυ ενα τετειο βιντεο 40-50 λεπτα για να δειξεις στον κοσμο…θα εκανες 100 λαθη..στο λεω με αγαπη ετσι!!

JohnWave

Δεν είχα δει το hands on ολόκληρο. Το είδα σήμερα και πραγματικά αν δεν πήγαινα μία αυτό το κινητό για την κούρμπα του , πλέον δεν το πάω 1000 για τα τρελά κολλήματα που τρώει. Απαράδεκτο. Κάποιος θα πει “θα το βελτιώσουν το firmware με update,πως κάνεις έτσι”. Θα απαντούσα ότι ok αλλά είναι ξεφτίλα να κυκλοφορεί ένα κινητό και μάλιστα σε τέτοια τιμή χωρίς να έχει καρατσεκαριστεί το firmware του. Κρίμα για την LG να χαλά το όνομά της μετά τα φοβερά G2 και G3.

dimmis

Πολύ όμορφο και εντυπωσιακή οθόνη, αλλά πολλά κολλήματα που νομίζω είναι θέμα Lollipop.
παρόμοια κολλήματα έχω και εγώ στο lg v480 μετά το Lollipop

aek4ever

Κώστα πως το βλέπεις σε σχέση με το G3; Υπάρχουν μεγάλες διαφορές;

KostasB

Πέρα από τα κολλήματα που έτρωγε παρατήρησα ότι το σήμα του κινητού (μέχρι να μπει σε flight mode) έπαιζε συνεχώς από καθόλου μέχρι και 4 γραμμές. Μεγάλη απόκλιση. Περίεργο… Κατά τα άλλα όμορφο κινητό ειδικά στο κόκκινο χρώμα..

KostasB

Κατανοητό αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να παίζει τόσο πολύ. Και γω στο σπίτι μου έχω από άκρη σε άκρη διαφορά 2 γραμμών αλλά όταν κάθομαι στο ίδιο σημείο δεν το βλέπω ποτέ να παίζει πάνω από μια γραμμή.

mike

dimmis το v480 το έχω και εγώ όπως και το v490(ουσιαστικά τα ίδια είναι) αλλά δεν μου έχει έρθει κάποιο OTA update.Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις για το πως έκανες εγκατάσταση το lollipop;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

irene mpagi

Πώς μπορώ ένα ringtone που έχω λάβει μέσω bluetooth να το βάλω ήχο κλήσης;;;;

Αντρεας

Κώστα είσαι πάντα πολυ καλός στης παρουσιάσεις των κινητών,μόνο εσένα βλέπω για παρουσιάσεις είσαι με διάφορα πολυ μπροστά ,σε χαιρετώ απο Κύπρο

ironmanmark40

Αναφορικά με τα lags που εχει στο Βιντεο, όλα προέρχονται από την κακογραμμενη έκδοση της lollipop 5.0.1. και είναι έτσι σε όλα τα κινητά με αυτη την έκδοση, οποτε γενικά περιμένετε την 5.1.

ntinos

g3 η g flex2?

KostasB

Οποίο και να πάρεις καλό θα είναι να επιλέξεις την έκδοση με τα 3gb ram. Προσωπικά θα έδινα κάτι παραπάνω για το g4. Αλλά αν είναι ντε και καλά από αυτά τα δύο, προτιμώ το flex 2.

ntinos

To flex 2 αμα το παρω θα το παρω στα 2GB ram ενω εαν επιλεγω G3 θα παρω αυτο με τα 3GB ram

Katerina

Πολύ χρήσιμο το βιντεάκι! Σ ‘ευχαριστώ Κώστα..Χμμμ..μάλλον θα το αγοράσω τελικά. Έχει πέσει και αρκετά η τιμή του.

Dim46

Είχα το g2 για δύο τίμια χρόνια θα το θυμάμαι για πάντα!!! μου το κλεψανε και μάλλον θα πάρω το flex2..το βρήκα στα 260€

Spiros

Έχω αλλάξει 2 LG g flex 2 και τα 2 όπως και αυτό στο video το σήμα είναι για τα μπάζα. Από 5 στο 0 μετά στο 3 και μουφες. Το έχει παρατηρήσει κανένας που έχει g flex

Παύλος

καλημερα Κώστα και συγχαρητηρια για την δουλεια που κανεις!!!
Τι θα μου προτεινες Lg g flex2 η samsung A5 2016 ???

KostasB

Μπορεί να μην είμαι ο Κώστας που ρωτάς αλλά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το A5 2016.

vkrd

Πέρυσι είχε περάσει κάποιον καιρό από τα χέρια μου το G3 με τα 2 γίγα ραμ. Λαγκάριζε αρκετά. Ο λόγος ήταν κυρίως η ανάλυση της οθόνης όμως. Τα 2 γίγα ραμ δεν επαρκούσαν μάλλον για QHD ανάλυση. Σίγουρα βέβαια και το πόσο καλογραμμένη είναι η ρομ.
Το Flex 2 επειδή έχει 1080Χ1920 δε θα έχει πστεύω τέτοιο λαγκάρισμα εκνευριστικό. Είναι πολύ όμορφο και τώρα που η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή νομίζω είναι καλή περίπτωση για αγορά. Έχει τον πολύ καλό επεξεργαστή 810, που ας λένε ότι ζεσταίνεται πολύ, εγώ με τη χρήση τη νορμάλ του κινητού δεν σκοπεύω να δοκιμάσω τις αντοχές του.
Είναι πολύ ωραία τα κινητά της LG πραγματικά με τις ευκολίες την ωραία πολύ ωραία οθόνη και επίσης χαμηλό σαρ, πραγματικά πολύ καλά και όμορφα κινητά. Αν βάζανε και διπλό μπροστινό ηχείο θα ήταν σούπερ.

Κωστας

Καλησπερα σε ολους.
Αξιζει τέλος του 2016 το συγκεκριμενο κινητο για μετρια χρηση (καθόλου παιχνίδια).
Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το nexus 5x κυρίως.
Ευχαριστω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.