LG G Flex 2 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το LG G Flex 2 με κυρτή οθόνη τεχνολογίας P-OLED 5.5 ιντσών ανάλυσης Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 13 Megapixel με OIS+ και Laser Auto Focus, δεύτερη μπροστινή κάμερα 2.1 Megapixel και μπαταρία 3000 mAh.

Το LG G Flex 2 είναι 4G+ (LTE Cat 6), έχει δυνατότητα ταχείας φόρτισης, πλάτη με ειδική επικάλυψη self healing και τρέχει Android 5.0.1 Lollipop. Θα το βρείτε από αυτό το Σάββατο αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE στο χρώμα Titan Silver και με τιμή 769 ευρώ.

Update: Δείτε το hands-on video του LG G Flex 2.

LG G Flex 2 ελληνικό unboxing video, LG G Flex 2 ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ilias99

Πολυ καλο τηλεφωνο μονο τoν επεξεργαστη του φοβαμαι. Ειχαμε καιρο να δουμε unboxing και το απολαυσα αυτο!!!!

stelios

Πανέμορφο το άτιμο

κυριακος

ειμαι κατοχος lg g2 και νιωθω πολυ περηφανος που βγαινει σημερα κινητο με 749 ευρω που δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα το δικο μου…..και γενικα ακομα το g2 ειναι καλυτερο απο το 80% των κινητων που κυκλοφορουν σημερα….fast charging,οθοναρα,2 μερες μπαταρια,φοβερη καμερα…..απορω γιατι να δωσεις 800 ευρω!

Lefteris T.

Καινουρια καμερουλα με FHD?
μεγιες μεγιες!

Στυλιανός Βασίλης

Κώστα Hans On LG G FLEX 2 πότε το έχεις έτοιμο

Konstantine

Ωραίο το άτιμο…περιμένουμε & το hands on Κώστα. Μία χάρη όμως, όταν το κάνεις, δες αν τραβάει σε 1080p με 60 fps. Ένα απ’τα κινητά που με ενδιαφέρουν είναι το lg g2 με τα 32 gb, ειδικά τώρα που έχει πέσει τρελά & η τιμή του (λόγω της δυνατότητας που προανέφερα). Το g flex 2 όμως μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον!!! Το lg g3 δυστυχώς για κάποιο άγνωστο λόγο τραβάει 1080p στα 30 & όχι στα 60 όπως το g2. Δες το αν μπορείς 😉

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΤΟΦΗΡΟΣ

Κώστα, το πήρα για τη μάνα μου σε καλή τιμή από ίντερνετ, διαπίστωσα ότι όμως η φωτεινότητα δεν πέφτει καθόλου χαμηλά, ακόμη και αν το βάλω στο αυτόματο δείχνει να μην ανταποκρίνεται στις εναλλαγές του φωτός. Ακόμη μου βγάζει ανακοίνωση για update, πατάω install, αρχίζει αναβάθμιση αλλά ξαφνικά μου βγάζει ERROR και μετά από κανένα 3λεπτο κάνει επανεκκίνηση. Γνωρίζεις κάτι? Ευχαριστώ πολύ

Christos

Φίλε κ εγ΄β το πήρα για μένα, το κινητό πετάει με την έκδοση 5.1.1 ΄
Όσο αφορά τη φωτεινότητα κατέβασε προγράμματα dimmer από google play κ όλα καλά.

Γιώργος

Πότε θα έρθει η αναβάθμιση android 6??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.