LG, ετοιμάζει τον διάδοχο του G Flex με μικρότερη και καλύτερη οθόνη

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από στέλεχος της LG India, το LG G Flex θα έχει διάδοχο ο οποίος θα έρθει μέχρι το τέλος του έτους με μικρότερη και καλύτερης ανάλυσης οθόνη. Το περσινό LG G Flex αν και είχε πρωτότυπο design λόγω του ότι είναι κυρτό, δεν κατάφερε να πείσει ιδιαίτερα τους υποψήφιους αγοραστές.

Αυτό ίσως επειδή η οθόνη ήταν αρκετά μεγάλη και η τιμή εξίσου. Γι αυτό λοιπόν αποφάσισε να μικρύνει την οθόνη από τις 6 ίντσες αλλά και να μεγαλώσει την ανάλυση που ήταν 720 x 1280 και έδινε 245ppi. Αν το LG G Flex 2 δεν πάει τελικά στην QHD, τότε θα δούμε οθόνη 1080 x 1920.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην Κορέα και αργότερα σε αγορές όπως ΗΠΑ και Ινδία. Ακόμη όμως δεν έχουμε πληροφορίες αν η τιμή θα παραμείνει ίδια.

lg g flex 2, LG, ετοιμάζει τον διάδοχο του G Flex με μικρότερη και καλύτερη οθόνη


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Kαι πάλι θα αποτύχει σε πωλήσεις μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών δεν θέλει αυτού του είδους την κυρτότητα. Πραγματικά απορώ πως οι απλοί καταναλωτές ξέρουμε από πριν αν θα αποτύχει ένα προϊόν και δεν μπορεί να το προβλέψει το τμήμα marketing της κατασκευάστριας εταιρίας. Έρευνες αγοράς δεν κάνουν καθόλου ;;;

pankar0

@JohnWave

Θα ήθελα να σας ρωτήσω,αν εσείς που απαντήσατε έχετε κάνει έρευνα αγοράς και τοποθετήστε αρνητικά.

τασος

Johnwave εισαι το λιγοτερο ασχετος..Το κινητο τα σπαει μαγκες,ειναι υπερπαραγωγη!!!!!!!!Η κυρτοτητα ειναι all the moneyι…

billy

johnwave το τι ισχυει για σενα δεν ισχυει για ολο το κοσμο κ ειναι πολυς..

αυτο που απετυχε σιγουρα ειναι το σχεδιο βαρκα γυαλος της σαμσουνκγ.

οσο για το edge αμφιβαλλω ποσο θα πουλησει κ αν θα καθιερωθει.

Genesis

johnwave όπως είπε και ο billy ισχύει για σένα μην τους βάζεις όλους στο ίδιο μέρος. αν ήταν κάτι το οποίο δεν τραβηξε στην αγορά τόσο πολύ είναι η μεγάλη τιμή και ότι είναι αρκετά μεγάλο και φυσικά ότι με αυτήν την τιμή δεν είχε τουλάχιστον FHD. πιστεύω με QHD και 5.3 οθόνη θα είναι αρκετά ωραίο.

Enzo

Κι εγώ δεν βρίσκω κάποια ουσιαστική χρηστικότητα στην οθόνη αυτή. Ναι μεν κατάφεραν οι εταιρίες να βγάλουν κυρτές και κοίλες οθόνες, πρεπει όμως να βρουν και ουσιαστική εφαρμογή στην πράξη.

Με το edge γίνεται μια προσπάθεια που και αυτή ειναι υπο εξέταση. Στην περίπτωση του lg flex, νιώθω ότι απλά μιλάμε για εφέ.

Βλάσης

παιδιά το τηλέφωνο ακριβώς λόγω της κυρτότητας είναι πραγματικά αλλού…και βολεύει, και κρύβει κάπως το μήκος του και είναι ότι πιο εντυπωσιακό κυκλοφορεί εκεί έξω…όσα τηλέφωνα και να είναι δίπλα του πάντα γι’αυτό ρωτούν όλοι…το έχω στην κατοχή μου και μιλάω εκ πείρας.το περιμένω πως και πως το flex 2…το μέλλον είναι κυρτο, κοίλο και ότι άλλο φανταστείτε παίδες…

Steve

Αν παει στις 5 ίντσες και σε λογική τιμή πιστεύω θα έχει μεγάλη επιτυχία

stelios90

Παιδιά ο λόγος που απέτυχε το G FLEX στις πωλήσεις είναι η τιμή του και το μέγεθος του πιστεύω…

alxgiann

Εγώ θα σταθώ σε ένα άλλο σημείο, θυμάται κανείς το βίντεο με τα διάφορα τεστ αντοχής που είχε περάσει το κινητό? Του είχαν αλλάξει τα φώτα. Απλά, δεν σπάει με τίποτα. Αν το νέο μοντέλο έχει την ίδια αντοχή, πιο μαζεμένο μέγεθος και καλύτερη οθόνη…LG Just shut up and take my money!

giannis13

παντως το λογισμικο που εχει ειναι τελειο και δεν κολλαει πουθενα , πλησιαζει το sense της htc !!!!
εχει κανει και review ο κωστας , οποτε θα εχει ενδιαφερον η νεα συσκευη με μικροτερη οθονη !

το εχουν παρακανει με τις μεγαλες οθονες , μεχρι 5.2″με μικρα περιθωρια αλλιως 4.7″-5″ ….

g flex

Εγω εχω το g flex και ειναι τελειο με τα ολα του. Οι 6″ ίντσες σε συνδυασμό με κυρτοτητα απλά τα σπάει…!!!!

dimitra

Πανάκριβο το lg g flex και έχει και πολύ μεγάλη οθόνη που δεν βολεύει με τίποτα

RigoMS

Κι όμως το κινητό τα σπάει,σαν πρώτη τέτοια είδους συσκευη δεν είχε την υποστιρηξη που θα επρεπε απλά….ειχα ψηθεί πολύ να το πάρω και ήταν το μόνο εκείνη την περίοδο που με έκανε να μην πάρω το 1520…

Ιωάννης jb

Εχει απόλυτο δίκιο ο JohnWave!!!!
Αυτό το καταλαβαίνει κανεις απο το αρθρο….. πραγματικά νομίζω πως μερικοί μόνο λέτε για να λέτε!! δε σκέφτεστε πριν τα πείτε??
Το ίδιο το άρθρο λέει ότι θα το μικρύνουν!!!
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….. Βγάζεις σαν εταιρία κυρτό και τεράστιο smartphone!!
Αυτό το πράγμα είναι ο ορισμός του άβολου smartphone!!!!!
δε το βάζεις σε τσέπη με τίποτα!!!!!!!
και έρχεται τώρα η lg και τουλάχιστον το μικραίνει λίγο μπας και κάνει πωλήσεις!!!!!

tsou re

Εγω πυστευω ότι θα πάει 4,7 με 5 και θα το ονομασουν gflex mini το μεγάλο μαλλων θα το ξαναβγάλουν με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Φώτης

Κ γω το περιμένω πως κ πως το flex 2..Η κυρτότητα της οθόνης ειναι φοβερη το εχω δει απο κοντα..Σε ταινίες κ βιντεο γενικα αν δεις τα αλλα μετα θα σου φαίνονται μέτρια..Πολυ κινηματογραφικό!!!Κ τελος κατι που μου έκανε εντύπωση..Μπορει το flex να εχει 720ρ ανάλυση αλλα βλέποντας δυο ιδια βιντεο σε αλλα κινητά (lg g3 ,note 3,)το flex έβγαζε καλυτερη ποιότητα μάγκες..Μιλάμε για OLED..Τη να κάνω Εγω την ανάλυση του lg g3 οταν τα χρωματα κ η αντίθεση της οθόνης ειναι μέτρια..Εγω Παντος έμεινα έκπληκτος οταν το είδα..Βάλτε το trailer του transformers 2 κ θα καταλάβετε..Απο τις καλύτερες οθόνες της αγοράς..Που να βγει κ το 2..

bill888

to new g flex 2 θα βγει με 5,5 οθονη παιδια!

pavrami

παιδια εχω το κινητο απο τον ιουνιο και δεν το χορταίνω, για μενα ειναι απλα τελειο, ελπιζω και το flex 2 να παραμείνει στις 6″
απλα το λατρεύω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.