LG G Flex και Samsung Galaxy Round με κυρτή curved οθόνη

Σήμερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του LG G Flex ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινώθεί επίσημα το Samsung Galaxy Round. Πρόκειται για τα δύο πρώτα curved smartphone με κυρτή οθόνη διαφορετικής φιλοσοφίας. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και πείτε μας αν θα επιλέγατε ένα smartphone με κυρτή οθόνη και γιατί.

LG G Flex και Samsung Galaxy Round, LG G Flex και Samsung Galaxy Round με κυρτή curved οθόνη

LG G Flex και Samsung Galaxy Round, LG G Flex και Samsung Galaxy Round με κυρτή curved οθόνη

LG G Flex και Samsung Galaxy Round, LG G Flex και Samsung Galaxy Round με κυρτή curved οθόνη

LG G Flex και Samsung Galaxy Round, LG G Flex και Samsung Galaxy Round με κυρτή curved οθόνη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Σαν παλιομοδητης που ειμαι δε θα προτιμουσα κανενα απο τα 2 για πρακτικους λογους κυριως οπως η μεταφορα του…

sosimple

Άντε και ενα με αντιστροφή κύρτωση, να θυμηθούμε τις παλαιές τηλεοράσεις με οθόνη καθοδικής λυχνίας!! 🙂 Πραγματικα μετα απο τόσο κόπο να βρεθούν τεχνολογίες ώστε η οθόνη να είναι επίπεδη, σαν ανέκδοτο μου ακούγεται η κυρτή οθόνη.. Επιστροφη στο παρελθον.. 🙂
Πραγματικα απορρω ποιος θα πάρει κάτι τέτοιο.. (Κακή) μόδα είναι, θα περάσει..

Αποστόλης Ρόδος

Με έχουν πιάσει τα γέλια με αυτά που βλέπω από LG & Samsung … 😀
Μια χρήση όμως αυτών των κινητών που σκέφτηκα και είναι επίκαιρη… είναι η τραμπάλα που θα κάνουν σε οποιαδήποτε σεισμική δόνηση.. 😛
Θα έχει ενδιαφέρον επίσης να βλέπαμε μια τέτοια συσκευή στην δική της δόνηση.,,, μιλάμε θα περπατάει κανονικά πέρα δώθε ή μήπως θα στριφογυρνάει? … 😛

Πανος

καποιος να μου πει απλως 1 λογο για τον οποιο θα αγοραζε αυτες τις σαχλαμαρες και των 2 κατασκευαστων

jonjon

Παιδιά δεν είναι τίποτα από πλατφόρμες Νέας τεχνολογίας , το nexus που είχα μέ την κυρτη οθόνη ήταν μια χαρά . Για πλήρως εύκαμπτα κινητά μάλλον η οθόνη θα είναι το πιο εύκολο; έχεις μπαταρίες ,κυκλώματα , επεξεργαστή , κτλ προς το παρόν δεν νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό.

Nikolaos Nikiforos

@Πανος , δεν σε καταλαβαινω…επειδη δεν το βρικσεις εσυ χρισημο δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστη αυτη η τεχνολογια….με ενα επιπεδο κινητο δεν μπορεις στο γραφειο να πετας συνδετηρες σε ενα συναδελφοσ σου που θες να του βγαλεις τα ματια…ενω με τα καμπυλωτα , βαζεις τον συνδετηρα στο ενα ακρο και με το αλλο “παπ” και πεταξε ο συνδετηρας…τωρα το θεμα ειναι να συνιθησεις την καμπυλη και να εισαι ευστοχος…θεωρω οτι το LG θα βολευει περισσοτερο γι αυτη την δουλεια (αντι σφεντονας)..

Giorgos K.

Αν εκτός από την οθόνη ήταν και η μπαταρία, το γυαλί και όλο το εσωτερικό εύκαμπτο τότε θα μιλούσαμε για καινοτομία.

VasiliSIII

Η καμπυλότητα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε επίπεδες επιφάνειες πχ μια κύρτωση που να απαλείφει τα bazels ή περιμετρικά του κινητού ώστε όπως και να το έχεις ακουμπισμένο να βλέπεις την οθόνη του…λέμε τώρα. Άλλα είπαμε, Marketing είναι θα περάσει και θα υλοποιηθούν χρήσιμες εφαρμογές.

Thodoris

Μπορεί αυτές οι συγκεκριμένες συσκευές να μοιάζουν άχρηστες, άλλα μην ξεχνάτε πως μέσα απο αυτές (λόγω των υψηλών πωλήσεων των κινητών γενικά), οι εταιρίες θα μπορέσουν να εξελίξουν αυτού του είδους τις οθόνες, να βρουν πιο αποδοτικούς τρόπους παραγωγής κλπ. Η χρησιμότητά τους σε αλλά περιβάλλοντα πχ αυτοκίνητα, γραφεία κλπ είναι αδιαμφισβήτητη και αυτή είναι μόνο η αρχή

alexandros

Tragic!!!
υποτίθεται οτι βγαζουν ευκαμπτες οθονες… ΟΧΙ απλα κυρτες!
χαλια both!!!

yiannis

Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κανένα από τα 2 επείδη θεωρώ πως η οθόνη αυτή δεν προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο, πιστεύω πως το lg g flex είναι πιο πετηχυμένο σχεδιαστικά από το samsung galaxy round

chris

Μετά την βάρκα της Samsung η Lg απάντησε με μια μπανάνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.