LG G Flex, Drop test του “curved” smartphone της LG

Νομίζατε ότι το LG G Flex με την “κυρτή” οθόνη θα απέφευγε το παραδοσιακό… drop test; Στο σχετικό video, θα δείτε το LG G Flex να “αναπηδάει” κυριολεκτικά πάνω στην πρόσοψη του ή στο κάτω πλαϊνό τμήμα, και να απορροφάει σαν ελατήριο τους κραδασμούς, ωστόσο η πρόσοψη είναι κατασκευασμένη από γυαλί και όπως και να το κάνουμε, το γυαλί παραμένει… γυαλί. Το εντυπωσιακό είναι ότι το LG G Flex, μετά από τρεις πτώσεις καταφέρνει και λειτουργεί, κάτι που βεβαίως είναι πολύ θετικό.

Επίσης, στο video βλέπουμε την πολυσυζητημένη διαδικασία αυτο-επούλωσης, και πως πραγματικά, μετά από κάποιες ώρες ορισμένες από τις γρατσουνιές που δημιουργήθηκαν με το drop test – οι μικρές και επιφανειακές – έφυγαν τελείως. Δείτε το video.

LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G Flex, LG G Flex, Drop test του “curved” smartphone της LGLG G Flex, LG G Flex, Drop test του “curved” smartphone της LG

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros drakoulis

εξακολουθώ να χαρακτηρίζω ανεγκέφαλους τους δημιουργούς τον συγκεκριμένων videos (drop test).

Darth

@stavros drakoulis δεν ξέρω αν είναι ανεγκέφαλοι αλλά ένα ξέρω, τεστάρουν την συσκευή για μας να ξέρουμε τη μας γίνετε αν πέσει

Nikos21

@stavros drakoulis για ποιο λογο.

Vkrd

Μετά από τόσα τεστ, γιατί άραγε οι εταιρείες δεν βάζουν από χέρι ενα πλαίσιο καουτσούκ, στο στυλ των bumpers στις συσκευές; Για προστασία μιλάω και παράλληλα με την κατάλληλη επεξεργασία να δείχνει και όμορφο.

μιχαλης

Δεν ανεγκέφαλοι καθόλου . Νομίζεις πως όταν σπάει η οθόνη το πετάνε το κινητό ? Ξέρουν και το επισκευάζουν απο μόνοι τους πολύ καλά . Οι περισσότεροι αυτό κάνουν .

ΜΑΝΩΛΗΣ79

θα επρεπε να τα δοκιμαζουν 3 συσκευες οσο ασυμφορο και αν ειναι. Δεν βγαινει σωστο αποτελεσμα. Αλλιως ειναι να εχει δεχτει ηδη 2 χτυπηματα το κινητο και μετα να τεσταρεις την προσοψη και αλλιως, πιθανον, να ειναι το αποτελεσμα με 1 χτυπημα. Ηταν ηδη σπασμενη η οθονη και μετα το πεταει με την προσοψη…εννοειτε οτι θα διαλυθει…Οποτε…ειναι ανεγκεφαλοι…

Nickolas

Αυτά τα τεστ πέρα από το να κάνουν views στο youtube αυτοί που τα κάνουν, δεν έχουν κανένα νόημα. Για κινητά μιλάμε που τα ρίχνει στο τσιμέντο, είναι δυνατόν να μη σπάσει η οθόνη και μάλιστα με την τρίτη φορά, αλλά ακόμη και να μη σπάσει τυχαίο γεγονός είναι ανάλογα με το πως θα προσγειωθεί το κινητό κλπ
Αν ήταν να αγοράζουμε κινητά σύμφωνα με τέτοια τέστ τότε με βάση αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=jH4xYN9I5Kw
θα πρεπε να είχε πουλήσει το lumia 920 όσο όλα τα υπόλοιπα μαζί 🙂
Α ναι στο παραπάνω βίντεο έχει και συνέχεια, το πατάει με αυτοκίνητο και το βαράει με ρόπαλο.

Nik

Καλό βγήκε τελικά. Πιστεύω πως την πρώτη μάχη κυρτών οθονών την κέρδισε η LG. Η πρόταση της LG φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα απ’αυτη της Samsung.

Nikos F.

Δεν ειναι καθολου ανεγκεφαλοι αυτοι που κανουν αυτα τα drop test αντιθετως τα τοσα views που παιρνουν μετατρεπονται σε περισσοτερα χρηματα απο την αξια του κινητου

JohnWave

Ένα crash test για μια τεχνολογία που ήρθε για να…φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.

Software Android Google

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή.