LG G Flex hands-on #2 [MWC 2014]

TechblogTV. Το LG G Flex είναι το πρώτο smartphone της LG με κυρτή οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας P-OLED με ανάλυση 1280×720 pixels. Πρώτη φορά είχαμε την ευκαρία να το πιάσουμε στα χέρια μας προχθές και σήμερα καταφέραμε να συναντηθούμε ξανά μαζί του και να το δουλέψουμε πιο αναλυτικά. Δείτε το βίντεο.

, LG G Flex hands-on #2 [MWC 2014]

, LG G Flex hands-on #2 [MWC 2014]

, LG G Flex hands-on #2 [MWC 2014]

, LG G Flex hands-on #2 [MWC 2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος Β

Στην Κοπεγχάγη ήδη διατίθεται εδώ και μέρες και έχει 877 ευρώ. Το είδα εδώ live, είναι κάτι καινούριο αλλά όχι και κάτι τόσο σούπερ που να ρίξεις τόσα λεφτά σε αυτό. Όντως στο landscape τα σπάει αλλά στο οριζόντιο είναι μάλλον κακό.

johnny13

Πολυ ωραίο στο landscape. Φοβερή η οθόνη που παρότι είναι hd μοιάζει με full hd.Βέβαια στην Ελλάδα θα έρθει απ’οτι έμαθα 900+€.

stamatis21

Περιμενα που περιμενα τοσο καιρο κ κινητο ακομα δεν εχω αλλξει μετα κ απο αυτα που ειδα γελασα κ ειπα παλι καλα που περιμενα να σκασει μυτη πλεον το μοναδικο καλυτερο κινητο στον κοσμο το LG G3.να τους ξεφτυλισει ολους κ να δειξει τι σημαινει να κανεις υπομονη κ να μελετας τους πελατες σου κ φυσικα αφου πεσεις να ξανανεβεις πολυ καλυτερη κ πιο εμπειρη πλεον κ κατσεις στον θρονο σαν την εταιρειαμε τα καλυτερα δυνατα κ πρωτοποριακα κινητα.δεν μενδιαφερει αυτη την στιγμη να παρω g2 α γιατι δεν ειμαι τυπος που καθε εξι η χρονο πεταω λεφτα σε κινητα.ενα κ καλο.οποτε το g2 οσο κ φθηνο να ειναι δεν μου κανει πλεον γιατι περιμενω να σκασει για αγορα πλεον η υπερτατη κινηταρα κ θα τριβουν ολοι τα ματια τους με το κινητο που θαχει 2κ οθονη 16 η 20 mp καμερα 32 gb μνημη 3gb ram 805 snap με 4κ βιντεο να τραβαει κ ακομα πιο μικρα μπεζελ κ 3200αρα μπαταρια.κ μπορειτε οτι φαντασιονομαι κ μετατα ξυπνησα κβτετοιες βλακειες σε λιγο καιρο θα δειτε κ πιστευω να εισαστε εδω για να σας κραξω που δεν πιστευατε η που δεν θαχετε τι να πειτε με αυτα που θα λεει κ… Συνέχεια »

greg

Μεγαλο ωραιο αλλα τοσα λεφτα για αυτο με τιποτα κλτρ note3

Σταθόπουλος Βασίλης

πιστεύω θα έχει σε λεφτά σαν το note 3 αλλά γενικά είναι πολύ καλό κινητό και ιδικά τα video πιστεύω από κοντά θα ήταν πάρα πολύ όμορφα.

Eaglos

877 Ευρώ για οθόνη με κούρμπα;

Giorgio

Να η LG κρυφή δύναμη,όμορφο design και εντυπωσιακή όψη θέασης.

kostas

wraio

foxxx

Ειναι τεραστιο αλλα μαρεσει 🙂

spirosasp

900??? αγοράζω αυτοκίνητο με κούρμπα το παρμπρίζ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.