LG G Pro 3, θυσιάζεται και δίνει τη θέση του στο LG G4;

Τέλη Νοεμβρίου μάθαμε ότι η LG αντικαθιστά τον επικεφαλής του τμήματος mobile Jong-Seok και τη θέση του παίρνει ο Juno Cho, πρόεδρος και COO της μητρικής LG Corp. Η αλλαγή δεν είχε να κάνει με τις πωλήσεις αλλά με θέματα υγείας. Ο νέος CEO όμως φαίνεται να προχωρά σε αλλαγή στρατηγικής για την LG.

H σειρά LG G Pro είχε σχεδιαστεί για να φέρει μεγαλύτερη οθόνη σε σύγκριση με αυτή που έχει η εταιρεία στη ναυαρχίδα της. Το LG G Pro 2 είχε 5.9 ιντσών Full HD οθόνη ενώ το LG G2 ήταν στις 5.2 ίντσες, οπότε υπήρχε μια αισθητή διαφορά.

Το LG G3 όμως πήγε ήδη στις 5.5 ίντσες με QHD οθόνη και οι πληροφορίες λένε ότι ο επικεφαλής του τμήματος mobile θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να βγει άλλη συσκευή από τη σειρά LG G Pro. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το επερχόμενο LG G Pro 3 θα θυσιαστεί και στη θέση του θα έρθει το LG G4 στο οποίο θα μεγαλώσει κι άλλο η οθόνη.

Πρέπει να πούμε επίσης ότι η σειρά G Pro δεν κατάφερε να κλέψει μερίδιο της αγοράς από τη σειρά Galaxy Note της Samsung, οπότε και αυτό μπορεί να συνέβαλε στην παραπάνω απόφαση. Επίσης, οι φήμες έλεγαν ότι η LG θα χρησιμοποιούσε το δικό της NUCLUN chip για το LG G Pro 3, οπότε και η τύχη του αν ακυρωθούν τα σχέδια, παραμένει άγνωστη. Προς το παρόν να πούμε ότι τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, οπότε θα περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της LG.

LG G Pro 2
lg g3 pro cancelled, LG G Pro 3, θυσιάζεται και δίνει τη θέση του στο LG G4;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Απ’ την μία έχουν ένα δίκαιο. Το note έχει κατακτήσει την αγορά, και άλλα phablets δεν μπόρεσαν να πάρουν μερίδιο, όπως την ΗTC, SONY. Απ’ την άλλη μπορεί να παρουσιάσουν καμιά μεγαλύτερη έκδοση του G4, όπως γίνεται και με την mini έκδοση.

Άγγελος

Παιδιά όλοι βλέπουμε πως η Lg κάνει τις βλακείες της Samsung. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνετε. Εκτός από τα G Pro που κάνουν ότι λέει το άρθρο η Lg ανακοίνωσε και το Lg G3 Screen που είναι ουσιαστικά ένα μεγαλύτερο G3.

Γιαννιης

Στην ουσια, η lg κανει μεγαλο λαθος με το μεγεθος της οθομης! Επειδη παει g4 g5 πρεπει σε καθε νεο τετοιο κινητο ν μεγαλωνει η οθονη; Μονο.η σμσουνγκ.ειναι σωστη στην σειρα των galaxy s smartphones!! Δν ειναι δυνατον να βκεπουμε την μινι εκδοση του lg g3με 5 ιντσες!

jak

Παρακαλώ έχω πάρει το LG G3 και έχω κάποια προβλήματα,
1) έχω πολύ λίγο σήμα με την ίδια κάρτα που είχα στο προηγούμενο τηλέφωνο και ξαφνικές διακοπές εντελώς του σήματος όποτε θέλει ειδοποιεί για τα mail δεν αλλάζει τοποθεσία και θερμοκρασία περιοχής παρά μόνο με επανεκκίνηση και πολλά άλλα μπορή να μου απαντήσει κάποιος ευχαριστώ.

steve

Jak εκτός από αυτά που αναφέρεις πως σου φαινεται το g3;Έχει λαγκαρισματα η όχι στο ui;

makis

Jak Εγώ λέω να το δώσεις σε μένα. και κρατά Εσύ το iPhone σού εκτός και αν είναι τόσο χαλί μαύρο τι λες να φωναζες την lg να στο πάρει από το Σπίτι για σέρβις και να στο ξαναφέρει λέμε Τώρα .να δώσουμε και λίγη δουλειά στα παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.