LG G2, Αποτελέσματα μετρήσεων benchark

Τα παιδιά από το PhoneArena είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διεξοδικά το νέο LG G2 και να το περάσουν από τις σκληρές όσο και αποκαλυπτικές δοκιμασίες των δημοφιλέστερων λογισμικών benchmark. Quadrant, AnTuTu, GFXBench και Vellamo έτρεξαν στο σασί του LG G2 με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, την μνήμη RAM 2GB και την οθόνη 5.2 ιντσών Full HD. Δείτε τα αποτελέσματα.

Quadrant: 16.333
AnTuTu: 22.518
GFXBench Egypt HD 2.5 onscreen: 47 fps
Vellamo HTML5: 2.623
Vellamo Metal: 946

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Αυγούστου 2013 14:17

Σχόλια

  • Στο antutu ακριβως στην προηγουμενη μετρηση του ειχε βγαλει 27542, λογικα δεν εχει κλεισει ολες τις εφαρμογες....

  • Τι 22κ ρε παιδια ειμαστε σοβαροι;;Τοσο κανω με το g1!Τουλαχιστον 30κ κανει ο 800αρης μη λεμε οτι θελουμε!Οπως δειχνει και το βιντεο παραπανω.Για πιο λογο δεν μπορω να καταλαβω εβγαλαν στη δημοσιοτητα αυτα τα σκορ.Νομιζω οτι μιλαω σε ανθρωπους που γνωριζουν 5 πραγματα για τα κινητα.Εχω και τα φιλαρακια με τα s4 που βλεπουν κατι τετοια και περνουν θαρρος!!

  • Σημασία και προτεραιότητα έχει κατα τη γνώμη μου να δούμε ένα κινητό που τρέχει άψογα σαν λειτουργικό χωρίς το παραμικρό κόλλημα (βλέπε το S4 με τα λαγγαρίσματα του), παρα να βασιζόμαστε σε benchmarks,ειδικά το quadrant. Η συγκεκριμένη συσκευή δείχνει ότι τρέχει τα πάντα άψογα πάντως.

    Φιλικά,

    Γιώργος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.