LG G2, Διαρροή του manual και promo video

Το LG G2, ως γνωστόν, θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του την Τετάρτη 7 Αυγούστου, αλλά ήδη διέρρευσε το manual της συσκευής το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από ένα γαλλικό blog και μας δείχνει ότι θα υποστηρίζει την τεχνολογία Nano-SIM, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία χωρητικότητας 2610 mAh που θα μπορεί να αφαιρεθεί από τον χρήστη. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η ύπαρξη θύρας για κάρτες microSD.

Άλλες πληροφορίες που έγιναν γνωστές σήμερα για το νέο Android smartphone της LG αφορούν στα headphones με τα οποία θα έρχεται και εδώ γίνεται λόγος για τα Quadbeat 2, τα οποία θα είναι in-ear και πρόκειται να προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση του ήχου. Τέλος η LG έδωσε στη δημοσιότητα ένα promo video για το νέο smartphone, με μήνυμα ότι “δεν υπάρχει καλύτερη τεχνολογία από τον ίδιο τον άνθρωπο”, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι το LG G2 θα μπορεί να μαθαίνει από τον χρήστη του, όπως διαφημίζουν οι Κορεάτες.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την Τετάρτη!

Πηγή: 1,2,3, 4

Επεξεργάστηκε την 7 Αυγούστου 2013 11:05

Σχόλια

  • Τί καημός κι αυτός των κατασκευαστών με τις nanosim. Αν δείτε τις εικόνες (πχ https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-ZKja6fCgyT0iIWkCmx87BxPGQahLdvmk8K8QKPkjnEvUQuqQXg ) η nanosim δεν εξυπηρετεί ΤΙΠΟΤΑ σε σύγκρισει με τις microsim, παρά μόνο να κάνει τη ζωή του καταναλωτή δυσκολότερη (πιο δύσκολες αλλαγές μεταξύ κινητών και περιττά έξοδα για μετατροπή ή αλλαγή sim).

    Eπιπλέον, ότι τόσοι κατασκευαστές android τρέχουν να χορέψουν στο ρυθμό που όρισε η Apple (και μάλιστα στην πιο ανόητη αλλαγή της) δεν τους τιμά και πολύ ως "καινοτόμους".

  • Η nanosim είναι λεπτότερη τόσο σε πλάτος όσο και σε πάχος. Όταν ο ανταγωνισμός και το marketing παίζεται στα χιλιοστά πάχους/πλάτους μεταξύ των κορυφαίων smartphones αυτή η αλλαγή κάνει τη διαφορά για τον industrial designer που έχει να χωρέσει ένα σκασμό τεχνολογίες σε περιορισμένο χώρο. Επίσης που δυσκολεύει τον καταναλωτή; Τζάμπα μου έκαναν την αλλαγή sim από τον πάροχό μου.

  • @ azriel84

    ποιον παροχο εχεις?εμενα η cosmote, οταν αλλαξα σε microsim την πληρωσα κανονικα

  • @kostas

    Όταν έκανα την αλλαγή είχα Vodafone. Δεν έδωσα ούτε cent, κατάστημα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν ήταν παράλειψη του υπαλλήλου επειδή ήταν η πρώτη μέρα διάθεσης nanosim στην Ελλάδα αλλά όπως και να χει δεν μου ζήτησε τίποτα.

  • Φίλε azriel, δηλαδή η προηγούμενη sim σου ήταν βαριά ε? Και με τη nano-sim έφυγε ένα βάρος από πάνω σου...μάλιστα! Aυτά είναι βλακείες των κατασκευαστών που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με ανόητο τρόπο τους καταναλωτές και να τους βάζουν διαρκώς στη διαδικασία να αλλάζουν πράγματα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.