LG G2, Το επίσημο όνομα του next flagship

Από τη Σεούλ η LG Electronics ανακοίνωσε το νέο όνομα της σειράς G series που συνοδεύει από το G2 και μετά όλα τα high-end smartphones. Η αρχή θα γίνει σε μερικές εβδομάδες με το LG G2 και όπως καταλαβαίνουμε τα επόμενα μοντέλα θα ονομάζονται G3, G4 και πάει λέγοντας. Επίσης και από τη σειρά Optimus Vu με τα μεγάλα τετράγωνα smartphones θα “φύγει” η λέξη Optimus η οποία θα παραμείνει σε όλα τα υπόλοιπα Android smartphones της εταιρείας.

Το LG G2 αναμένεται να έχει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιουλίου 2013 7:40

Σχόλια

  • Gingerbread θα έχει? Α ρε LG...πάντα μπροστά σε specs και τεράστια βήματα στο design αλλά πάντα πίσω σε έκδοση android. Αλλά και από θέμα αναβαθμίσεων δεν με έχει πείσει ακόμα

  • Με καθυστέρηση κάποιων ετών η LG θέλει να βαδίσει στα χνάρια της επιτυχίας που έχει η Sammy με τα Galaxy S,S2,S3,S4.....υπάρχει και εδώ το repeating pattern, στην θέση του Note 2 ας πούμε έχει το G Pro,αρχικά δεν φαινόταν αλλά τώρα με την σωστή υπόδειξη του Κωστα Βλαχάκη υπάρχει σίγουρα μια αρχή για την επανάληψη του success story από έναν πιο άξιο κατασκευαστή(κατα την άποψη μου πάντα-ειδικά στο software κομμάτι) με λίγο πιο λογική τιμολόγηση των συσκευών επίσης.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.