LG G2, Υψηλοί στόχοι πωλήσεων και ευρεία διαθεσιμότητα

Όλα δείχνουν ότι η LG είναι διατεθειμένη να κινηθεί επιθετικά με το λανσάρισμα του G2, για το οποίο θέτει ως στόχο πωλήσεων τις 10 εκατομμύρια μονάδες, ενώ προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, ευρεία θα είναι η διαθεσιμότητα της συσκευής σε συνεργασία με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και παρόχους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έτσι, γίνεται λόγος για την επίτευξη συμφωνίας με 100 παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο τους πρώτους 2 με 3 μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, η οποία τοποθετείται για τις 7 Αυγούστου. Οι πρώτες αποστολές θα γίνουν στη Νότια Κορέα και θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ και επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση, λοιπόν.

LG G2, LG G2, Υψηλοί στόχοι πωλήσεων και ευρεία διαθεσιμότητα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Απ’ ό,τι έχω συμπεράνει από αυτά που έχω δει σε βιντεάκια και φωτογραφίες στο διαδίκτυο το μέγεθος του είναι περίπου σαν του Samsung Galaxy S4, μέγεθος που κατά τη γνώμη μου είναι compact(τα compact μεγέθη κινητών πιστεύω είναι μέχρι 5 ίντσες οθόνη, χωρίς τα capacitive πλήκτρα που μπορεί να είναι μέρος της οθόνης τους). Όσον αφορά τις επιδόσεις, βέβαια, καμία σχέση, καθώς είδα σε ένα site ότι ο Snapdragon 800 θα είναι χρονισμένος στα 2.3GHz! Επίσης και σε εμφάνιση φαίνεται πανέμορφο! Αν έχουν ως είπα τα πράγματα, πιστεύω πως θα το αγοράσω χωρίς δεύτερη σκέψη! 😉

Johntsia84

Θά έχει κάρτα επέκτασης micro sd , εάν ναι το παίρνω με την πρώτη.

Wolf

Σωστός ο Johntsia84..! Ελπίζω να μην κάνουν πάλι το λάθος εκεί στην LG να μην δέχεται κάρτες Micro sd…!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.