LG G2, Πρώτες πληροφορίες για την τιμή

Smartphones

Το είδαμε στην επίσημη παρουσίασή του, καιρός τώρα να μάθουμε και το πόσο θα χρειαστεί να ξοδευτούμε για να το αγοράσουμε. Ο λόγος για το LG G2, για το οποίο κυκλοφόρησαν οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες για την τιμή στην οποία και θα ξεκινήσει να πωλείται, αρχικά για την αγορά της Γερμανίας, αλλά και στην αγορά […]

Το είδαμε στην επίσημη παρουσίασή του, καιρός τώρα να μάθουμε και το πόσο θα χρειαστεί να ξοδευτούμε για να το αγοράσουμε. Ο λόγος για το LG G2, για το οποίο κυκλοφόρησαν οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες για την τιμή στην οποία και θα ξεκινήσει να πωλείται, αρχικά για την αγορά της Γερμανίας, αλλά και στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Στη Γερμανία, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 599 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB και 629 ευρώ για το μοντέλο με την μνήμη των 32GB. Οι τιμές στις ΗΠΑ θα είναι αντίστοιχες, με τη διαφορά ότι θα είναι σε δολάρια. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στη Γερμανία, η τιμή πώλησης του Samsung Galaxy S4 είναι 520 ευρώ για το μοντέλο των 16GB.

Παράλληλα, η LG ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να δούμε κάποια ειδική έκδοση του G2 ως Google Play Edition.

LG G2 Techblog

Πηγή

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. Darth Darth

    δλδ 600 ευρω αρχική τιμή vs 740 αρχική τιμή του s4 δεν το λες και μικρή διαφορά να φανταστώ σε κάνα 3 μηνο θα το βρίσκουμε στο skroutz 450 ευρω και κάτω

    εκτός και αν τιμή είναι προ φόρον τότε………… να την χαίρονται μόνοι τους

  2. MANOS MANOS

    @Darth
    ” Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στη Γερμανία, η τιμή πώλησης του Samsung Galaxy S4 είναι 520 ευρώ για το μοντέλο των 16GB. ”

    Εάν η τιμή του S4 στην Γερμανία είναι 520 και του G2 στα 600 τότε στην Ελλάδα που η τιμή του S4 είναι 740, το G2 θα παίζει κοντά στα 800 (Για τα μεγάλα-ακριβά μαγαζάκια πάντα εννοείτε).

  3. Darth Darth

    @MANOS στιν γερμανια όταν βγήκε το s4 ήταν 719 ευρώ τάρα έπεσε μην κοιτάς τα μεγάλα μας μαγαζιά που δεν ρίχνουν τιμές………. επίσημα γερμανικά μαγαζιά (από θέμα τιμής) = δικό μας skroutz

    αν βγει στα 800 το πολύ πολύ κάνα 2 3 άτομα άσχετα να το πάρουνε που έχουν $$ και θέλουν να τα δείξουν

  4. NIKOS NIKOS

    Κανείς δεν θα το πάρει γιατί θα λένε είναι lg οπότε το βλέπω να πέφτει ενώ αξίζει… (όχι 800 βέβαια)

  5. Hlias Hlias

    Το S4 όταν βγήκε στην Γερμανία είχε 647 ευρώ, το ξέρω επειδή το πήρα. Στην Ελλάδα είχε 749 αλλά μετά από λίγο καιρό έπεσε πολύ η τιμή του.

  6. Panagiotis G. Panagiotis G.

    ωραίο τηλέφωνο και είναι και λογικό να μην βγει Google edition αφού έτσι θα είναι το επόμενο Nexus! και η τιμή είναι πολύ καλή για όλα όσα προσφέρει. σε λίγο που θα σας έρθει το S4 με τον S800 στα 750+ εκεί να δείτε τιμές!!! το μόνο κακό που έχει η LG είναι τα πολύ αργά updates εώς καθόλου updates και είναι κρίμα γιατί βγάζει λίγες συσκευές σε σχέση με την Samsung και θα έπρεπε να τις αναβαθμίζει πολύ πιο γρήγορα. ειδικά τις ναυαρχίδες

  7. Technewz Technewz

    Ελπίζω αυτή τη φορά η LG να βάλει μυαλό και να είναι εντάξει στις αναβαθμίσεις για το G2 φαίνεται πραγματικά ένα πολύ καλό κινητό.

  8. radiohead radiohead

    Πότε θα το δούμε στα ελληνικά e-shops του σκρούτζ? Πιστεύετε οτι αξίζει να το προτιμήσει κανείς απο το S4? Μου φαίνεται λίγο πιο λεπτό και στυλάτο, αλλα η οθόνη θα μπορεί να ανταγωνιστεί αυτη του S4?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων