LG G3, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Lollipop

Οι πρώτοι Έλληνες κάτοχοι του LG G3 μας ενημερώνουν ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop για την αγαπημένη τους συσκευή. Οι πληροφορίες καταφθάνουν μαζί με τα απαραίτητα “ντοκουμέντα” – screenshots και φυσικά επιβεβαιώνουν την LG Electronics Hellas που είχε δηλώσει νωρίτερα τον Νοέμβριο ότι η ναυαρχίδα τους θα αναβαθμιστεί έως το τέλος του έτους.

Κάτοχοι το LG G3 ενημερώστε μας αν έχει φθάσει και σε εσάς το update και από που έχετε αγοράσει τη συσκευή σας.

LG G3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Kudos to Chris, Konstantinos

Επεξεργάστηκε την 15 Δεκεμβρίου 2014 20:47

Σχόλια

  • LG G3 32GB ελληνικό, μου ήρθε ΟΤΑ αλλά επέλεξα να την κάνω μέσω Suite (για να πάρω και full backup), δεν πήγε τίποτα στραβά, και η Lollipop πετάει σε σχέση με την ΚitΚat !!!

  • Ρε παίδες, μια ερώτηση, το lollipop περιλαμβάνει προεγκατεστημένο το νέο messanger app της google? Αν ναι υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες?

  • Αγορασμένο από Ελλάδα (skroutz). Το έκανα εγκατάσταση μέσω pc suite. Πάει πολύ καλά, λίγες αλλά καλοδεχουμενες αλλαγές.

  • Εμενα αγορασμένο απο Ελλάδα έκδοση 32gb απο my tell προέλευση Τσεχία ακομα τιποτα παίδες
    :(((

  • Ήρθε και σε μένα. Το μεσημέρι το αναβάθμισα και τώρα τρέχει. Θα έλεγα είναι πολύ πιο γρήγορο από την προηγουμένη έκδοση.

  • Αγορασμένο απο e-shop την εβαλα μεσω wifi σήμερα..ελαφρως πιο γρηγορη αλλα με λιγα λαγκ να παραμένουν στη καρτελα smart tips..

  • Καλησπέρα σε όλους, μόλις πέρασα και εγώ την αναβάθμιση. Την συσκευή την αγόρασα πριν 2 εβδομάδες. Αυτό που με πείραξε πολύ όμως, είναι το αδικαιολόγητο lag ακόμη και σε πολύ απλά πράγματα, και στην KitKat, αλλά και στη Lollipop. Το G2 με CloudyG3 ROM 2.0 τρέχει πολύ καλύτερα. Κάτι πρέπει να κάνει η LG...

  • Badboy1981 γιατί καλό θα ήταν να κάνουμε επαναφορά στο κινητό πριν κάνουμε την αναβάθμιση?'

  • Αγορασμενο απο το πλαίσιο δε μου εχει ερθει κατι ακόμα..οσοι το κάνατε εχει καθολου κολλήματα το κινητό??

  • Τι lag ρε παιδιά ηρεμήστε, αν θεωρείται lag αυτο που έχει το G3 τότε δεν είστε για τίποτα.
    Μου ήρθε απο νωρίς χθες η αναβάθμιση και είμαι αρκετά ευχαριστημένος . Λίγες και καλές οι αλλαγές του lolipop στο G3. Εμένα αυτό που με ενοχλούσε απο το G3 ήταν ότι έπιαναν αρκετή μνήμη RAM οι εφαρμογές του συστήματος αλλά αφού μπορεί και τις τρέχει δεν με απασχολεί πλέον.

  • Παιδιά εγώ έκανα εχθές την αναβάθμιση και από εκείνη τη στιγμή έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Ξεφορτίζει πολύ γρήγορα.

  • Εγκαταστάθηκε χτές ΟΤΑ. Πρώτη αίσθηση πολύ καλή, χωρίς κάποιο κόλλημα.
    Οι πρώτες διαφορές σε σχέση με την kit kat αφορούν τις ειδοποιήσεις και μερικές μικρο αλλαγές στο μενού. H μεγαλύτερη; Antutu απο 32583 σε 35777 με το κινητό αρκετά φορτωμένο!

  • Η βασική διαφορά LL και ΚΚ -πέρα από το art που μπορούσες να το ενεργοποιήσεις και στην KK- τουλάχιστον στο G3 είναι η ταχύτητα και η απόκριση του launcher. Παραβλέπω τα διάφορα γραφικά και γραφιστικά θέματα, καθώς δεν είναι ουσίας, και λέω κατευθείαν ότι ο launcher της LG πλέον είναι αρκετά γρηγορότερος και ομαλότερος από τον αντίστοιχο στην ΚΚ. Βέβαια, αν είναι έτσι αυτός, τι θα κάνει ένας πραγματικά καλός launcher στυλ Nova ή Apex ?!?! Πάντως γενικά το κινητό φαίνεται να πήρε τα πάνω του, αν κάποιος βλέπει lags τότε κάτι άλλο συμβαίνει και ίσως ένα factory reset να βοηθήσει....

    Όσο για την μπαταρία, και εγώ το βλέπω, αλλά το πιθανότερο είναι ότι μηδενίστηκαν τα battery stats, όπως συμβαίνει σε κάθε major αναβάθμιση, οπότε το κινητό δεν "ξέρει" ακόμα τη συμπεριφορά της μπαταρίας και του συστήματος. Με 2-3 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις, λογικά θα επανέλθει στα κανονικά του....

  • Παιδιά εγώ το πήρα από το Skroutz κλασικά. Το κινητό ήταν για Γαλλία και δυστυχός προς το παρών δεν μου έχει έρθει κάτι. Ο κωδικός του είναι D855 κάποιος άλλος που έχει το ίδιο θέμα με εμένα ? Και σε όσους έχει έρθει τι κωδικό έχουν ?

  • Αγγελε και γω απο σκρουτζ το πηρα...απο πορτογαλια ειναι εμενα και ακομα τιποτα....δεν κοιτας αυτον τον κωδικο (το δ855 εννοω) κοιτας το suffix (το γραφει το κουτι καπου μετα το ιμει)...εμενα για παραδειγμα ειναι 6ΜΡ....και μετα κοιτας σε αυτη τη σελιδα https://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history

  • Εντάξει δεν λέει και τίποτα ιδιαίτερο. Εγώ που έχω και το nexus 5 η lolipop στο nexus 5 είναι κλάσεις ανώτερη και πιο όμορφη.
    Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά εγκατάσταση. Είναι καλύτερα .
    Επίσης πρέπει να εγκαταστήσεται και της εφαρμογές της lg . Eγώ αρχικά δεν τις εγκατέστησα και το τηλέφωνο με 3 gb ram έμενε με 512 mb. χωρίς τίποτα φορτωμένο. Μόλις έβαλα και τις εφαρμογές της lg πήγε στο 1,6 gd ελεύθερο.
    Δεν ενθουσιάστηκα, δεν πρόσθεσε κάτι ομορφότερο ,απλά είναι μου φαίνεται ελαφρά (μόνο ελαφρά) πιο γρήγορο.
    Δεν ήταν αυτό που περίμενα.

  • @kosta N. σε ευχαριστώ δεν το ήξερα το site. Το κοίταξα αυτό που μου είπες και υποτίθεται πως έπρεπε να έχει κυκλοφορίσει, τώρα θα το κοιτάξω και από LG Suite

  • Αγορασμενο απο skroutz 16gb δεν εχω λαβει ακομη αναβαθμιση. Αν καποιος μπορει να με ενημερωσει για το καιρο στο lockscreen εχει animation στο lolipop?

  • Σε LG G3 16Gb D855 με αριθμό suffix 6NE δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση, περιμένουμε?
    Αγορασμένο από Kaizershop.gr. 6NE= Northern Europe. Έχει κάνει αυτό ακριβώς το μοντέλο?

  • @George Smirlis

    Έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο με σένα και το πήρα και εγώ από το kaizershop. Δεν μου έχει έρθει μέχρι τώρα...

  • Παιδιά ούτε στο PC Suite βρίσκει την αναβάθμιση. Κάποια περαιτέρω βοήθεια ?
    Ή απλά υπομονή ?

  • Εμένα μου ήρθε χθες Δευτέρα, το κινητό αγοράστηκε στην Ρόδο, όχι από αλυσίδα, εισαγωγή από Ρουμανία το 16gb. Η αναβάθμιση εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, οι αλλαγές μικρές αλλά περισσότερη ελεύθερη ραμ. Το κινητό έτσι και αλλιώς πήγαινε καλά χωρίς κολλήματα και η μπαταρία είχε στρώσει! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο, είχα πριν samsung s3 που δεν έπαιρνε πια αναβάθμιση και έτσι το έδωσα στο κατάστημα για ανταλλαγή ως μερος της πληρωμής του Lg g3 που το θεωρώ αυτή τη στιγμή value for money.

  • Παιδιά και γω μία από τα ίδια ακόμα περιμένω την ευλογημένη την αναβάθμιση, ούτε ΟΤΑ ούτε Pc Suite μέχρι στιγμής. Lg g3 32Gb αγορασμένο από skroutz γαλλικής προέλευσης.

  • Χθες το μεσημέρι μου ήρθε η αναβάθμιση του κινητού το οποίο είναι από σκούτερ κ είναι Ρουμανίας όλα καλά δίχως κανα πρόβλημα όχι τρανταχτες αλλαγές. ....

  • Εμένα είναι αγορασμένο απο STECHI ρουμάνικης αντιπροσωπείας, έχω πάρει την αναβάθμιση απο τη Δευτέρα όλα καλά αν και πιστεύω η Kit Kat ήταν πιο smooth. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι που με ρωτάει κάποιες φορές πατώντας το Home Button ποιο launcher να χρησιμοποιήσει παρόλο που είναι τικαρισμένη η επιλογή "Χρήση απο προεπιλογή για αυτή την ενέργεια" έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο κανένας άλλος;

  • Μόλις σήμερα παρέλαβα το G3 απο σκρουτζ, τα 3gιga ram και αμεσως εμφανισε ειδοποιηση αναβαθμισης της Lollipop

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.