LG G3, Με οθόνη QHD και 16MP κάμερα στην έκδοση για την Sprint;

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο LG G3 (LG-LS990) ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας μέσω του website της Sprint. Σύμφωνα με αυτές, η συσκευή θα χρησιμοποιεί οθόνη Quad HD ανάλυσης 1440×2560 pixels, ενώ η εσωτερική της μνήμη θα είναι 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Όσον αφορά την μνήμη RAM, η έκδοση της συσκευής για την Sprint φαίνεται να χρησιμοποιεί 2 GB, σε αντίθεση με τις φήμες που ανέμεναν 3 GB. Ακόμα, η ανάλυση της κάμερας θα είναι 16 MP και όχι 13 MP όπως είχε φημολογηθεί στο παρελθόν.
, LG G3, Με οθόνη QHD και 16MP κάμερα στην έκδοση για την Sprint;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ακόμη και έτσι είναι εκπληκτικό,όμως εαν έχει 3gb ram τότε θα κερδίσει και τους πιο δύσπιστους και αυτούς που κυνηγούν τα specs.Στα μεγάλα +η 32GB ROM με επεκταση micro sd.

nikos

Και για εμένα τα 16gb είναι υπεραρκετά όμως κάποιοι που χρησιμοποιούν το smartphone τους για δουλειά χρειάζονται πολύ χώρο για μεγάλα αρχεία.Έτσι με αυτή την κίνηση δεν θα χτυπήσει μόνο το s5 & z2 (τα οποία θα είναι στο ίδιο σχεδόν μέγεθος, παρόλο που το g3 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη) αλλά ίσως μπορέσει να κλέψει και έναν μικρό αριθμό πωλήσεων από την σειρά note.

ventura07

θα ηθελα να εχει 3gb

Darth

@nikos καταρχας το g2 δεν εχει 16 αλλα 10 gb………

δεν πρέπει να είσαι power user να τα γεμίσεις

πχ βάζεις ένα navigon για αρχή 700 mb main data κάνα διό χώρες αν βάλεις πάμε στα 2gb
βάλε και καμία 80 τραγουδάκια έφυγαν 1,5 gb
δεν θα βάλεις και ένα παιχνιδάκι όπως το real racing? θα βάλεις…… -2,5 gb

μετά 10 λεπτά 1080 video πιάνουν 1,8 – 2gb,,,,,,, να μην τραβήξεις μερικά? (κανα 2) θα τραβήξεις……..

δεν θα εχεις φοτο μέσα? θα εχεις…………… (ήδη εχεις υπερβεί τα 10 gb για τα καλά)

όλα αυτά σε περίπτωση φυσιολογικής χρήσης πάντα (οχι hardcore users)

τώρα αν καποιος αγοράζει high end smartphone και σκάει ένα κάρο λεφτά (συνειδητά πάντα) και μπαίνει fb και κάνει μόστρα…. δεν το θεωρώ καθόλου φιλολογικό ενα τέτοιο άτομο και με 1 gb θα είναι SUPER (στην Ελλάδα δεν είναι και λίγοι)

Σολον

Ξύπνησαν και κατάλαβαν επιτέλους ότι τα 16gb είναι πολύ λίγα. Χωρίς microSD δεν παίρνω κινητό ούτε να μου το χαρίζεις (που λέει ο λόγος 🙂 )
Αυτό που θα ήθελα να μάθω εγώ είναι αν θα υποστηρίζει USB 3.

nikos

@Darth ίσως και να έχεις δίκιο,εγώ εννοούσα ότι 16gb με card slot είναι οκ για εμένα αλλά είναι καλό που κάποιες εταιρείες βάζουν 32gb γιατί κάποιοι πραγματικά τα χρειάζονται,άλλωστε όσο καλή και γρήγορη να είναι η SD πάντα το κινητό διαβάζει πιο γρήγορα όταν είναι στην δική του rom.Εγώ προσωπικά στην κάρτα μνήμης αποθηκεύω μόνο μουσική,φωτογραφίες και βίντεο οπότε τα 10-12gb που μένουν ελεύθερα από τα 16 μου φτάνουν για εφαρμογές και παιχνίδια ενώ όπως είπα σε κάποιους άλλους όχι…

tiamat

LG G2 και LG G3 μονο λεμεεε!!!! θα τρελαθω!!….

stamatis21

Ελα μωρη lg τρελανε μας κανε τα ολα αυτα πραγματικοτητα.γιατι ακουγονται τα ιδια περιπου απο διαφορα μεσα.οποτε δεν γινεται να πεσουν ολοι εξω.ειναι σχεδον τα ιδια.αντε να ειναι το επομενο κινητο μου.βγαλτο σε παρουσιαση μπαμ μπαμ να τους τρελανεις ολους.αντε ν δουμε.κοιτα να δεις γυρισματα που πλεον ολοι ξαφνικα γουσταρουν lg κ ας μην κανει αναβαθμησεις.ε ρε γελια.δεν λεω αλλα μονο οταν παρουσιαστει

kostas-Doha

ωραιος….σε hi-end κινητο να μην βαλεις ενα navigon με 2 χωρες?….επισης ενα παιχνιδακι 2,5gb?…80 Mp3 me 1,5 gb?…..ωραιος!!!!πολυ ωραιος!!!!……ξαναλεω…σε ενα κινητο που απευθυνεται κυριως σε επαγγελματιες….ωραιος!!!!…….80 τραγουδια 1,5 gb…..ΦΑΝΤΑΣΟΥ Ο TIESTO οταν πηγαινει να παιξει μουσικη στηνΙΜΠΙΖΑ τι κουβαλαει….νυχτα ξεφορτωνουν τα κοντεινερ με τα γιγα!!!!!…………Ω Ρ Α Ι Ο Σ…….παντως συμφωνω οτι η καρτα sd χρειαζεται…..αλλα ας μεινουμε εδω….

nikoss

Ελπίζω μόνο να μην έχει αυτά τα τεράστια πλήκτρα αφής στην οθόνη, αυτός είναι ένας από τούς δύο λόγους (ο άλλος είναι η μνήμη) που δεν τον αγόρασα και προτιμώ την samsung- aplle (έχω iphone 4).
η πραγματική ωφέλιμη οθόνη του lg g2 δεν είναι 5,2 ίντσες αλλά περίπου 4,7 με το χώρο που πιάνουν τα πλήκτρα αφής
και το ζήτημα είναι ότι δεν φεύγουν κιόλας , εκτός από όταν βλέπεις φώτο ή video, θα ήθελα να φεύγουν όταν διαβάζω μια ιστοσελίδα, αλλιώς ποιος ο λόγος να λέμε ότι έχει 5,2 ίντσες οθόνη …..η οθόνη του s4 φαίνεται μεγαλήτερη

nikoss

βεβααί αυτό ισχύει με όλα τα android που δεν έχουν φυσικά πλήκτρα άλλα του lg είναι τεράστια

nikosss

Όποιος έχει πρόβλημα με τα 16GB ασ’ πάρει ένα φλασάκι OTG να λυθεί (έστω κι έτσι) το πρόβλημα του.. ή και καλώδιο.. Μην λέμε χαζομάρες ότι δεν φτάνουν τα 16GB…

nikos

@Nikoss με την kitkat μπορείς να κάνεις αυτά τα πλήκτρα να εξαφανίζονται όταν είσαι στον browser και διαβάζεις κάτι και φυσικά όταν βλέπεις βίντεο σε full screen τότε απολαμβάνεις ολόκληρη την οθόνη του g2,σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες δεν νομίζω να να χρειάζεσαι τόσο μεγάλη οθόνη.

Τομ

Παντως εγω με 4.8 ιντσες και αισθανομαι οτι ειμαι στα ορια. Μικροτερο θα παιρνα μεγαλυτερο δεν ξερω.. 5.5 ειναι παααρα πολυ

Vasilis

Εγώ μια φορά πήρα το one X και μέσα σε 3 μήνες γέμισαν και τα 32 gb (25).
Άσε που και το κινητό ήταν μούφα σε βλάβες.
πάντα με sd όσο και αν νομίζεται πως σας φτάνει η εσωτερική.

Nio

nikoss Εχω το G2 και μπορω να πω οτι εχουν το καλυτερο μεγεθος που θα μπορουσαν να εχουν.!
Ειναι πολυ βολικα.!!! Και καθολου ενοχλητικα.!!! Επισης ειναι παραμετροποιησημα που σημαινει τα φτιαχνεις οπως σε βολευουν. Οταν περιστρεφεις την οθονη χαιρεσαι που ειναι αφης..!!! Σε αντιθεση με τα samsung. επισης τα πληκτρα αφης δεν χαλανε.! Ενω τα συμβατικα αποτελουνται απο κινουμενους μηχανισμους που εχουν ημερομηνια ληξης (οποια κι αν ειναι αυτη δεν με ενδιαφερει).
Τωρα οι 5.2 να γινουν 4.7 λιγο δυσκολο. Στην αρχικη οθονη ουτε που καταλαβαινεις οτι υπαρχουν. Ενα με το φοντο. Μαγεια.! Τι να πεις πολυ μπροστα…!! Πηραμε το κερασι και το καναμε καρπουζι με τις υπερβολες σου. Γουστα ειναι αυτα, αλλα εγω το κινητο για αυτον τον λογο το πηρα. Μαγεια σου λεω. Απο πληκτρα αστο η LG πολυ μπροστα….. Μακαρι το G3 να συνεχισει ετσι κ καλυτερα…..!!!!

nikoss

@ Nio: δεν πήραμε το κεράσι και το κάναμε καρπούζι φυσικά και είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό το g2 και εγώ ήθελα να το αγοράσω.
Επισήμανα όμως το αρνητικό γεγονός της έλλειψης φυσικών κουμπιών , αν ανοίξεις μια σελίδα στο ίντερνετ και βάλεις διπλά-δίπλα το samsung galaxy s3 (με 4,8 ίντσες) και το Lg g2 (με 5,2 ίντσες οθόνης) τότε το g2 που έχει περίπου 0,5 ίντσες φαντάζει μικρότερο από το s3.

@nikos : Δεν ήξερα ότι με την kit kat μπορείς να εξαφανίσεις τα πλήκτρα αφής όταν ανοίγεις τον browser , αν ισχύει κάτι τέτοιο θα αναθεωρήσω και ενδεχομένως να το αγοράσω.
το πρόβλημα μου είναι στον browser που από 5,2 ίντσες η οθόνη του γίνεται 4,7 γνωρίζω ότι όταν βλέπεις βίντεο ή φωτογραφίες εξαφανίζονται ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.