Τρελός Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε το LG G3

Νέος Τεράστιος Υπερ-Διαγωνισμός με δώρο το τούμπανο G3! Το αγαπημένο σας Techblog εξασφάλισε ένα LG G3 16GB σε λευκό χρώμα και σας δίνει την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας ακολουθώντας τα τρία απλά βήματα που ακολουθούν. Το LG G3 έρχεται με οθόνη αφής 5.5″ Quad-HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel OIS και θα είναι από τα πρώτα που θα αναβαθμιστούν σε Android 5.0 Lollipop!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και τυχερός νικητής είναι o “δημήτρης Στεφ” με το σχόλιο-συμμετοχή Νο.2818. Ο νικητής έχει ενημερωθεί με email ενώ έχει ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Το βίντεο της κλήρωσης θα είναι αργότερα διαθέσιμο εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Καλή επιτυχία σε όλους!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήστε και τα 3 βήματα που ακολουθούν:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο.
2. Να κανετε share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.
3. Να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 στις 15:00 το μεσημέρι και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 22 Νοεμβρίου 2014 11:25

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.