LG G3, τον Ιούλιο με Snapdragon 805 για να συναγωνιστεί Galaxy F;

Το LG G3 είναι ακόμα πολύ «φρέσκο» και δεν έχει κυκλοφορήσει παρά μόνο στην πατρίδα του την Κορέα, όπου και κατάφερε να αγγίξει τις 100.000 πωλήσεις μέσα σε 5 μόλις μέρες. Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που παρά την εντυπωσιακή QHD οθόνη απογουτεύτηκαν από τον Snapdragon 801. Οι πληροφορίες όμως λένε ότι η LG θα κυκλοφορήσει μια νέα βελτιωμένη έκδοση της συσκευής μέσα στον Ιούλιο.

Οι πληροφορίες (ανεπιβεβαίωτες) λένε ότι ο κορεάτικος κολοσσός σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα μια έκδοση του LG G3 η οποία θα έχει πιό ισχυρή CPU και μεγαλύτερες ταχύτητες downloading.

Τα κορεάτικα media υποστηρίζουν ότι η LG θα βάλει Snapdragon 805 SoC, τον οποίο οι φήμες ήθελαν να μπαίνει στο LG G3 αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, και Qualcomm modem που εκμεταλλεύεται μέχρι 225 Mbps ταχύτητες download.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στον Ιούλιο ίσως δούμε να ανακοινώνεται το Samsung Galaxy F στο οποίο η Samsung φέρεται να χρησιμοποιεί εκτός από μεταλλική κατασκευή και QHD Super AMOLED panel, Snapdragon 805, 3GB RAM και 16 MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Οπότε, αν θεωρήσουμε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με λογική τιμή, τότε οι πωλήσεις του LG G3 θα ήταν αναμενόμενο να μην τα πάνε τόσο καλά όσο ξεκίνησαν. Επιπλέον το φθινόπωρο περιμένουμε και το Samsung Galaxy Note 4 με εξίσου ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η Prime έκδοση του LG G3 η οποία όμως κατά τα άλλα αναμένεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την κανονική έκδοση.

, LG G3, τον Ιούλιο με Snapdragon 805 για να συναγωνιστεί Galaxy F;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

86 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Απλά χωρίς σχόλιο!!!

killbillgr

Τώρα δεν σχολιάζουμε! Τώρα απλά πέφτουμε στο πάτωμα και γελάμε☺😄😂😆 μέχρι δακρύων

greg

Αρε lg

nikos

Just no comment…🐙🐎🐔

nikos

Όοοοοχι κ@ρι0λ@κι!Έπρεπε να περιμένεις ένα μήνα ακόμη που θα ήταν διαθέσιμος ο 805!Τώρα θα κάτσεις με τον 801 και αμα σου αρέσει! 👀

tiamat

χαχαχα ναδουμε τωρα τα καημενα τα lgships τι εχουνε να πουν!! (manosVs ακουει??.)

εγω ενα πραγμα που εχω μαθει στη ζωη ειναι να μην κοροιδευεις γιατι καποια στιγμη το λουζεσαι…

VasiliS4mini

@tiatam μια διόρθωση πλοία (ships) μόνο η Samsung έχει οχι η LG

True

Xaxaxaxaxaxa α ρε LG…τς τς τς

killbillgr

Σε κάποια φάση πιστεύω πως αυτή εταιρεία έδωσε μια δυνατή💪 μπουνιά στα πλευρά της Samsung κάνοντας την να απαντήσει με ένα Samsung F. Αλλά αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει χαρακτήρα και να προσβάλει για εμένα το IQ των καταναλωτών τρέχοντας από πίσω από την Samsung για εμένα έχασε το παιχνίδι. Αλλά από την άλλη τόσο πολύ ανάγκη είναι να βάλεις αυτόν τον επεξεργαστή, δηλαδή στην Ασία 👲 με τέτοιες ταχύτητες τρεχουν❓ εμάς νομίζω δεν μας χρειάζεται γιατί στην Ευρώπη δεν πάμε με τόσα.
Αλλά παρόλα αυτά λειτουργείσαι σαν την γκομενα που την φτηνής και τρέχει από πίσω και με αυτο εδώ τελικά μας δείχνει πως ότι Samsung είναι μεγάλη γιατί κάποιοι δεν βαστανε χαρακτήρα.
Πιστεύω το άρθρο να είναι αλήθεια και να μην είναι ψεμα!!!

Γιάννης σε λέω

Τίποτα σίγουρο… φήμες απλά! για να χουνε θέμα τα “ζόμπι” της τεχνολογίας και να σχολιάζουν! 😛

dark_master

Τι έγινε ρε παιδιά? Τελικά έχει lag το G3 ή μόνο εγώ το έβλεπα? Το μοντέλο με τα 2GB θα παρει και αυτό τον 805? Η τιμή πόσο θα πάει τελικα?

anergos13

Αν και ανηκω στους υποστηρικτες της sammy…θα πω το εξης…τα πραματα ειναι απλα…Μην Παρετε ρε Παληκαρια το Απλο και περιμενετε ενα, εναμιση μηνα να παρετε το Τουρμπατο…και εφοσον η φημη βγηκε πριν ακομα κυκλοφορησει το Απλο…no problema…τοσο απλα…
Αθλιοτητα θα ηταν αν κατα τον Οκτωβρη Νοεμβρη στα καλα καθουμενα ..εβγαινε με τον 805…εκει Ναι θα υπηρχε Προβλημα….

gkoutsos

ρε παιδια τι εγινε? δεν σας καταλαβαινω! μολις βγηκε το g3 ολοι λεγατε οτι κανει μεγαλη βλακεια που δεν εβαλε τον 805 κτλ. τωρα που αποφασισε να βγαλει και μια εκδοση με τον 805 (αν ισχυουν οι φημες) σας χαλαει???

οπως και η samsung με το galaxy f θελει να εχει ενα ανταγωνιστικο μοντελο με τον τελευταιο διαθεσιμο επεξεργαστη και τα τελευταια specs για τους “μανιακους” με τα specs ετσι και η lg. γι’αυτο δινει και αυτη την επιλογη στον κοσμο.

παντως πιστευω πως στην καθημερινη χρηση η διαφορα θα ειναι μικρη μεταξυ 801 και 805!

nikos

Εγώ LG υποστήριζα αλλά η αλήθεια να λέγεται…Κάνει σαν γκόμενα που την έφτυσαν όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω!Το g3 είναι ανώτερο του s5(και εννοείται πως δεν έχει lag μην μπερδεύεσαι φίλε @dark_master με το αίσχος που λέγεται touchwiz ή με το lag UI της Sony!)Επειδή η Samsung έκανε πρώτα από όλους σαν χαζογκόμενα επειδή η Lg έβγαλε καλύτερο κινητό και τρέχει να βγάλει το prime δεν σημαίνει ότι και η LG πρέπει να κάνει το ίδιο!Αν είναι δυνατόν!Ας περίμενε 1-2 μήνες για την παρουσίαση του g3 ώστε να μπορέσει να ενσωματώσει τον 805!Το μόνο καλό σε σχέση με την applesung είναι ότι θα το κάνει πριν κυκλοφορήσει το g3 στον υπόλοιπο κόσμο εκτός Κορέας ώστε να μην κρεμάσει τους πελάτες της.

Δημήτρης

Αυτό το άρθρο όπως και τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με αναβαθμίσεις μισοαναβαθμισμενων φετινών flagship, είναι αφιερωμένα εξαιρετικά σε όσους κάθε τρεις και λίγο γράφουν πώς αυτού του είδους ο ανταγωνισμός και ο κάθε ανταγωνισμός ανάμεσα σε εταιρείες είναι υπέρ μας.κάθε χρόνο και χειρότερα θα είναι μέχρι να μην πιάνει ο κανιβαλισμος λόγω απίστευτου κορεσμού, και εκεί πάνω θα μας πλασάρουν τα αναδιπλουμενα κινητα-ταμπλετ-υπολογιστές όλα σε ένα.φτου και απ την αρχή μετά μέχρι να κορεστει το πράγμα σε βαθμό που δεν βγάζουν τα κέρδη που θέλουν. Μαλωστε τώρα πάλι ποια θα είναι πρώτη, δεύτερη κλπ Στον πίνακα με τις πωλήσεις και αυτοι απλα γελάνε με την πάρτη σας και σας παίρνουν τα φράγκα για ψύλλου πηδημα ποια συσκευή βολεύει και αρέσει στον καθένα, μέχρι να σταματήσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Οι ψευτο μέτοχοι καιρός να ξυπνήσουν επιτελους

Τομ

Αυτο προς υπενθυμιση οσων νομιζουν οτι υπαρχουν εταιριες καπιταλιστικες και εταιριες “του λαου”.

Πρωτη παραγραφος τριτη σειρα *απογοητευτηκαν*

Ιωάννης

Στο mega poll όλοι οι και καλά tech masters ψήφισαν το συγκεκριμένο κινητο, άρα λογικά τα μισά σχολια εδω σε αυτό το post θα έπρεπε να είχαν θετικό χαρακτήρα. (ε πως να έχουν αφου κι εκεί στην lg ότι να ναι κάνουν) Κατ αρχάς μερικοί δεν έχουν καταλάβει την βλακεία του να βγαίνουν δυο g3 (το ένα με 2 gb ram και το άλλο με 3, εμένα προσωπικά αυτό μου ρίχνει ένα ξενέρωμα) Τώρα λένε μετα απο 2-3 μήνες κυκλοφορίας, θα βγάλουν και τρίτο g3!! αν είναι δυνατον ρε παιδια υστερα μπαιναν και κράζαν την sony επειδή βγάζει κάθε 6μηνο ναυαρχίδα Εγω φυσικά και ψήφισα z2 στο poll (το οποίο θεωρώ κακός έγινε τότε) και θεωρώ πως έπρεπε στο μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού να ψηφιστει γιατί είναι το καλύτερο… Συγνώμη ρε παιδιά αλλα είμαι ο μόνος δηλαδη που στο g3 δε βλεπω ίχνος απο design? (μια σκετη οθόνη είναι με μικρα στρογγυλόμορφα μπέζελς και πολύ μονοκόματο, έχει και αυτα τα άσχημα κουμπιά απο πίσω ότι να ναι!! δεν είναι designάτο κινητό) Να πω για την χωρίς λόγο μεγάλη ανάλυση του (τη να τη κάνω ρε φίλε έλεος) ή για την στάσιμη μπαταρία του (ο κόσμος θέλει διάρκεια πλεον στα κινητά… Συνέχεια »

Δημήτρης

.η καλύτερη είναι οποία συσκευή*

John

Έχω δίκιο ο αστυνόμος σαινης. Μας ταιζουν σαβουρα μέχρι να βγάλουν από την μύγα ξύγκι.

χρηστος σαμ

μα τον ιουλιο δεν θα ειναι ετσι κ αλλιως παγκοσμια διαθεσιμο και εκτος κορεας? προσωπικα επιδη μαρεσει πολυ το κινητο και πιστευα οτι ηταν το μοναδικο φαουλ ο cpu,αν ερθει με 805 καλυτερα γιατι οντως στα units απο κορεα παιζει lag με τον 801.
με αλλα λογια αν ερθει ελλαδα μονο με τον 801 δεν παιζει να το αγορασω μιας και δεν θα ειναι future proof , αλλα αν ερθει με τον 805 τοτε ναι , ανετα ,και πειτε με προβατο ή οτι αλλο θελετε,με το g2 με κερδισε η lg γιαυτο και σκεφτομαι να τη ξαναπροτιμησω

gkoutsos

ποιο ειναι το μειονεκτημα για μενα ως καταναλωτη???
εκτος απο αυτους που αγοραζουν καινουργιο κινητο καθε τρεις και λιγο γιατι θελουν να εχουν το τελευταιο τελευταιο κινητο που βγαινει (ειναι πολλοι στις μερες μας), δεν βλεπω καποιο κακο σ’αυτο που κανει η lg, η samsung κτλ.

η επιλογη που σου δινει ειναι εκει… δεν σε αναγκαζει κανεις με το μαχαιρι στο λαιμο να την παρεις!!!

J

ΝΑΙ ΟΤΑΝ Η SAMSUNG ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ S5 ΤΩΡΑ ΤΟ F ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΙΤΕ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ NOTE ΔΝ ΜΙΛΑΤΕ. Η LG ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 2 ΚΑΙ Η SAMSUNG 3-4. ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

χρηστος σαμ

και απο τι καταλαβα δεν θα ειναι διαφορετικο μοντελο, οπως πχ “g3 prime” που κανει η σαμσουνγκ απλα θα ερθει με αναβαθμισμενο cpu,τωρα τι σας χαλαει σε αυτο πραγματικα δε μπορω να καταλαβω απο τη στιγμη που δεν ειναι ακομα παγκοσμια διαθεσιμο και την παιρνει την lg εστω και τελευταια στιγμη να κανει διορθωσεις.
μαλλον δεν θα εχετε με τι να γκρινιαζεται και σας χαλασε λιγο 😛

Γιάννης σε λέω

Οι μισοί εδώ μέσα μπήκαν για να κράξουν, δηλώνοντας έτσι την τυφλή υποταγή τους στην αφέντρα σάμμυ. Δεν έχει νόημα να μπείτε σε αντιπαράθεση μαζί τους οι υπόλοιποι, γιατί οι περισσότεροι κράχτες κινούνται νοητικά σε χαμηλό level.

nikos

Παιδιά το ότι η LG έβγαλε μια αναβαθμισμένη έκδοση ναυαρχίδας πριν κυκλοφορήσει η πρώτη έκδοση(οπότε δεν κοροϊδεύει και τον πελάτη)δεν αναιρεί την μ@λ@κι@ που έκανε η Samsung με το s5!Μην μπερδεύουμε την (ξέρετε ποια) με τη βούρτσα!Είπαμε,λάθος της LG αλλά μην προσπάθησε να καλύψετε την πατάτα της δικής σας εταιρείας sammy sheep!Άντε μπράβο που βγήκαν οι υποστηρικτές της εταιρείας με τις 1000 εκδόσεις να την πούνε στην Lag!Όταν τα κάνει αυτά ω Samsung δίνει επιλογές στον καταναλωτή όταν το κάνει η LG πέφτει το κράξιμο!Ε ρε πρόβατα που είναι κάποιοι κάποιοι…

Γιάννης σε λέω

Οι μισοί εδώ μέσα μπήκαν για να κράξουν, δηλώνοντας έτσι την τυφλή υποταγή τους στην αφέντρα σάμμυ. Δεν έχει νόημα να μπείτε σε αντιπαράθεση μαζί τους οι υπόλοιποι, γιατί οι περισσότεροι κράχτες κινούνται νοητικά σε χαμηλό level

Panagiotis G

προσωπικά πιστεύω καλύτερη στρατηγική να αλλάξει τον επεξεργαστή σε κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει έξω από την Κορέα παρά να βγάλει νέο μοντέλο και να κοροϊδέψει τους εκατομμύρια κατόχους που το είχανε πάρει (βλ. Galaxy S4 με 600 αλλά και με 800 και Galaxy S5 και Galaxy F). μην τρελαίνεστε μερικοί φαν της Samsung. Μικρότερο το κακό να “προδώσει” 100000 πελάτες παρά να κοροϊδέψει 10000000 από αυτούς που κάνει η Samsung την τελευταία διετία

Ανδρέας

@Ιωάννης φίλε μου πόσο συμφωνώ για το design!
Αχαχαχαχχααχ η απόλυτη κοροιδία! Με καμία δεν είναι g3 prime και ας μην τα συγχίζουμε αυτά όπως για εμένα δεν μπορεί να υπάρξει μ8 ή μ9 πριμε γιατί η htc είδη έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Prime ονομάστηκε το f γιατί θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και όχι μόνο specs. Ότι χειρότερο ειδικά για αυτούς που το πήραν και είναι είδη αρκετοί. Τουλάχιστον η σαμμυ θα περιμένει περισσότερο για να το ανακοινώσει και θα είναι αρκετά πιο προικισμένο απο το κανονικό σ5. Νομίζω είναι καιρός να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι καμία εταιρία δεν νοιάζεται για εσάς σκοπός τους είναι μόνο το κέρδος και πολύ απλά επειδή ήξερε ότι θα χάσει πολύ περισσότερα αν δεν έκανε αυτή την κίνηση αποφάσισε να την φέρει στα εκατομμύρια πελάτες που την εμπιστέυτηκαν! 🙂

giannis13

αναρωτιεμαι ποιον συμφερει να βγαινουν τετοιες φημες !!
και ποιον εχουν πονεσει οι πωλησεις του G3 !!

για τα λαγκ που λετε , δειτε κανα καινουριο review και ακομα καλυτερα δειτε το απο κοντα και μετα κρινετε !!!

αν ισχυει βεβαια , ειναι απαραδεκτη οπως και h samsung me to s5 kai to F ….

greg

Καταταλα εσυ δεν κραζεις

Ανδρέας

@Ιωάννης φίλε μου πόσο συμφωνώ για το design!
Αχαχαχαχχααχ η απόλυτη κοροιδία! Με καμία δεν είναι g3 prime και ας μην τα συγχίζουμε αυτά όπως για εμένα δεν μπορεί να υπάρξει μ8 ή μ9 πριμε γιατί η htc είδη έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Prime ονομάστηκε το f γιατί θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και όχι μόνο specs. Ότι χειρότερο ειδικά για αυτούς που το πήραν και είναι είδη αρκετοί. Τουλάχιστον η σαμμυ θα περιμένει περισσότερο για να το ανακοινώσει και θα είναι αρκετά πιο προικισμένο απο το κανονικό σ5. Νομίζω είναι καιρός να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι καμία εταιρία δεν νοιάζεται για εσάς σκοπός τους είναι μόνο το κέρδος και πολύ απλά επειδή ήξερε ότι θα χάσει πολύ περισσότερα αν δεν έκανε αυτή την κίνηση αποφάσισε να την φέρει στα εκατομμύρια πελάτες που την εμπιστέυτηκαν! 😊
Ααα και για να κίνηθεί σε τέτοια κίνηση κάτι θα πήγαινε Χ με το g3 για αυτό να μην ζουν σε ουτοπίες μερικοί πρσπαθόντας να πείσουν τους ίδιους τους τους εαυτούς ότι το g3 ήταν το τέλειο smartphone στην καλύτερη τιμή με τα μικρότερα bezels χωρις κολλήματα κ.τ.λ με την τέλεια οθόνη του που ούτε μπαταρία δεν έτρωγε..! Wake up! 😊✌

tve

Ξεκινησε και η LG τα χαζα της Samsung.. αλλη ναυαρχιδα καθε 2 μηνες!
Παρτε χαμπαρι οτι μας κοροιδευουν και ριξτε τους ενα μεγαλο ακυρο..
Και οποιος εχει αμφιβολιες για το αν μας κοροιδευουν να παει μεχρι την Κορεα να ρωτισει τους 100.000 που πηραν το G3 τι εχουν να πουν μετα απο αυτο

nikos

Παιδιά το ότι η LG έβγαλε μια αναβαθμισμένη έκδοση ναυαρχίδας πριν κυκλοφορήσει η πρώτη έκδοση(οπότε δεν κοροϊδεύει και τον πελάτη)δεν αναιρεί την μ@λ@κι@ που έκανε η Samsung με το s5!Μην μπερδεύουμε την (ξέρετε ποια) με τη βούρτσα!Είπαμε,λάθος της LG αλλά μην προσπαθείτε να καλύψετε την πατάτα της δικής σας εταιρείας sammy sheep!Άντε μπράβο που βγήκαν οι υποστηρικτές της εταιρείας με τις 1000 εκδόσεις να την πούνε στην Lg!Όταν τα κάνει αυτά ω Samsung δίνει επιλογές στον καταναλωτή όταν το κάνει η LG πέφτει το κράξιμο!Ε ρε πρόβατα που είναι κάποιοι κάποιοι…

Dimitrinho

Μονο η apple σεβεται τον πελατη της

jojomos

Ας εξιγήσουμε κάποια πράματαα… Ο λόγος για τον οποίο πέφτει το κράξιμο της αρκούδας κάθε φορά που μια εταιρεία “τολμάει”, αν είναι δυνατόν και “ντροπή” της να ξανακυκλοφορήσει μια ναυαρχίδα αναβαθμίζοντας ΠΧ την cpu της, είναι διότι οι περισσότεροι που θα πάνε απ τον πρώτο μήνα να δώσουν ένα σωρό λεφτά για να, αγοράσουν θέλουν να νιώθουν οτι έχουν το καλύτερο κινητό… Θέλουν να το νιώθουν και να το λένε πώς να το κάνουμεε δεν είναι ντροπή, πήρα ένα htc one m7 πριν λίγους μήνες κάτω απο 400 ευρώ, ενώ είχε μείνει πίσω σε τεχνολογία και δεν έχει την παραμικρή υποψία lag σε τίποτα. Αν καθαρά ενδιαφερόμασταν, να πάρουμε ένα smartphone, ωστε να κάνουμε τη δουλειά μας με ταχύτητα κι ευκολία, θα παρακαλούσαμε η κάθε εταιρεία να βγάζει ναυαρχίδα κάθε3 μήνες, ωστε να πέφτει γρήγορα η τιμή της προηγούμενης (να χει κι ένα δυνατό τμήμα που να υποστηρίζει όλες αυτές τις ναυαρχίδες με συχνά updates) . Αλλα όχι εμείς θέλουμε την τελευταία, θέλουμε να λέμε οτι έχουμε το καλύτερο το δυνατότερο, το πιο τούμπανο… Δεν είναι ντροπή, αλλα ας μαζευτούμε όλοι εμείς κι ας το βρωντοφωνάξουμε…mμε χαλάει ρε samsung, lg, htc, apple etc που βγάζειςαναβαθμισμένη έκδοση, κι ας έχουν βγεί… Συνέχεια »

azriel84

Έπος, προσκυνώ Qualcomm, έχει γ@μήσει τα χρονοδιαγράμματα όλων 😛

dark_master

@Γιαννης 13 εσύ δηλαδή το έχεις δει από κοντα?

Dimitrinho

@nikos πρωτα απο ολα σε σχεση με τα υπολοιπα high end κινητα η τιμη του ειναι εξαιρετικη για αυτα που προσφερει αυτοι ειναι τα κοροιδα που δινουν τοσα λεφτα για το προβληματικο και γεματο lag android ενω εμεις που εχουμε iphone απολαμβανουμε πολυ γρηγορο κινητο σταθερο λειτουργικο φοβερη ποιοτητα κατασκευης εχουμε το μοναδικο κινητο με 64 bit οι υπολοιποι ακομη να βαλουν 10 μηνες μετα την παρουσιαση του iphone 5s και βλεπω επισης ολα τα android εχουν παραμεινει ιδια σε σχεση με ενα χρονο πριν πραγμα που κανει ακομη πιο ευκολο το εργο του iphone 6 που θα παρουσιαστει εκει να δεις πτωση που θα εχουν κατι πατσαβουρες οπως το s5 το g3 το m8 το z2.φιλικα παντα

dark_master

@ Dimitrinho 64bit είναι… το blue screen of death ομως το ξερεις?Ακόμη ποσες εφαρμογές χρησιμοποιούν την 64bit αρχιτεκτονικη?Γιατι και τα windows είναι αλλα…
Επίσης μήπως θες να μα πεις αν δοκιμάσω να σου στείλω ενα μήνυμα αν θα μου έρθει αναφορα?
Mε 4G η μπαταρία σου πόσο κρατάει άραγε?
Καλό θα ήταν λοιπόν να μην τα ισοπεδωνουμε όλα και να χαιρόμαστε τον ανταγωνισμό γιατί μόνο εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι…

Εντελώς φιλικά…

χρηστος σαμ

Μην κοιτατε τα review στο internet αυτα εχουν γινει με g3 που βγηκαν πρωτα κορεα! δεν εχει γινει παγκοσμια διαθεση της συσκευης τι δε καταλαβενεται?!? ΜΟΝΟ ΚΟΡΕΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
το καλοκαιρι θα γινει και θελουν να εχουν προλαβει να ενσωματωσουν στο απλο g3 τον 805 αντι του 801.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ??ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ LG G3 PRIME!!!
AΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ G3 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΉΚΑΤΕ ΕΠΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 805?!?!
Ή σας νοιαζει για τους κορεατες? 😛
Πραγματικα ειναι να σε πιανει τρελα με καποια σχολια!σορρυ για τα κεφαλαια δεν επιτιθομαι σε κανεναν απλα θελω να καταλουν καποιοι τι ακριβως παιζει 🙂

Dimitrinho

@dark_master οχι δεν το ξερω γιατι ουτε στο iphone 5s μου ουτε στο ipad μου το εχω παθει ποτε οι δικοι σου οι sammy sheeps το επινοησαν.δεν ειναι μονο οι εφαρμογες αλλα το κανει πολυ πιο γρηγορο απο τα αλλα κινητα η μπαταρια οντως ειναι ενα θεμα αλλα τι να κανουμε τουλαχιστον ειναι καλυτερη σε σχεση με τα υπολοιπα κινητα μετα απο 6 μηνες 1 χρονο στην κατοχη τους.

nikos

@Dimitrinho μην μπερδεύεσαι!Το IOS σαν λογισμικό είναι κορυφή(κατά τη γνώμη μου)το iPhone όμως είναι ΓΤΠ!Όσο για το ότι οι φετινές ναυαρχίδες των android δεν έχουν μεγάλες διαφορές με τα προηγούμενα…Τολμάς και μιλάς εσύ που το iPhone έχει μείνει στάσιμο 4 χρόνια τώρα!Πάλι καλά που θα αλλάξετε και μέγεθος οθόνης στο 6αρι…

Δημήτρης

Μερικοί δεν το πιάνετε με τίποτα το νόημα γιατί τα ανάγετε όλα στη σφαίρα των funboys εκατέρωθεν, είτε παίρνετε θέση υπέρ κάποιας εταιρίας. Η Samsung ή LG κλπ ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και μπράβο τους αφού τους δίνουμε πατήματα.βλέπουν το συμφέρον τους και λειτουργούν αναλόγως. Το λυπηρό είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία ταυτίζεται με τα συμφέροντά τους ενώ τα δικά μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες πως να το κάνουμε τώρα, δε γουστάρω να μου πουλάνε τον sd800 down clocked για να μου τον ξανά πουλήσουν μετά από ένα χρόνο τον ίδιο πάλι με διαφορετικό όνομα και ποιο ψηλά χιονισμένο. Και να καθυστερούν επίτηδες τον 805 για να κάνει κάποιες πωλήσεις ο 801.και αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα που ισχύει για τα πάντα. Εγώ θέλω μια συσκευή που να έχει με το καλημέρα τις φουλ δυνατότητες που μπορεί να έχει και να ξέρω ότι αν την κρατήσω 2-3 χρόνια θα αντέξει, θα έχει υποστήριξη και θα πέφτει βάρος στην ανάπτυξη εφαρμογων κλπ που θα κάνει τη διαφορά. Και αν έχω και άνεση θα την αλλάξω και πιο μπροστά δε λέω… Αλλά δυστυχώς χωρέυουμε τον ανόητο χωρο των specs χωρίς νόημα και μικρή σημασία δίνουμε καθημερινά στο ότι η εξελιξη… Συνέχεια »

nikolasss

ελπιζω να το προχωρησει λιγο παραπανω και σε θεμα μπαταριας, ποιοτητας κατασκευης και αδιαβροχοποιησης!
η γνωμη μου πλεον ειναι οτι για να αντιμετωπισεις αυτη τη κατασταση(αν θελεις να αποκτησεις android ναυαρχιδα samsung/lg/htc/sony) πρεπει να περιμενεις αρκετους μηνες αφου θα εχει κυκλοφορησει αυτη για να εισαι σιγουρος οτι δε θα την πατησεις!

Ιωάννης

Ας τον μαζέψει κάποιος αυτόν τον nikos ρε παιδιά!!!!
Τι είναι αυτά που λέει!! θα πηδηχτώ απ το παράθυρο αμα συνεχίσει

Aroulis235

@nikos το αναποδο ειναι. το iphone(5s)ειναι καλο(βλεπε 64 bit)αλλα το ios ειναι γτπ. imho.

Sot11

Ωχ! Να δείτε απο την Samsung θα το κόλλησε το κουσούρι!

Tom

Εγω πιστευω οτι το ios ειναι καλο ενω το iphone ως τωρα οχι τοσο. Στο μεγεθος μονο σε ολα τα αλλ ειναι κομπλε. Ποιοτητα οθονης καμερα ηχεια κλησεις κλπ. Αλλα τι να το κανεις αν ειναι 4 ιντσες.

dark_master

@Dimitrinho Θα σε στεναχωρήσω φίλε μου αλλά δεν είμαι κάτοχος κινητού Samsung και ούτε σκοπεύω να είμαι στο άμμεσο μέλλον…
Όταν εννοείς πιο γρήγορο με τι το συγκρίνεις και σε τι τομέα?
Επίσης σε αυτό που μου είπες δεν μου ανέφερες αν τελικά έχεις παράδοση SMS στα μηνύματα σου για να γνωρίζεις αν παραδόθηκαν (και δεν αναφέρομαι στο imessages).
Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι το IOS δεν αξίζει, αλλά δεν μπορείς να το πεις και μπροστά από τον ανταγωνισμό όταν:
1 Μεγαλώνει την οθόνη του για να συναγωνιστεί τους υπόλοιπους (τη διαφήμιση με τον αντίχειρα την ξέχασες)?
2 Το IOS έχει δανειστεί πολύ περισσότερα από το Android τα τελευταία χρόνια παρά το αντίθετο.Αυτό νομίζω κάτι σημαίνει…
3 64bit εφαρμογές ακόμα δεν υπάρχουν για να κάνουν τη διαφορά παρα μόνο ελάχιστες..

Dimitrinho

@dark_master πιο γρηγορο στο ανοιγμα των εφαρμογων στην πλοηγηση με το safari και οι εφαρμογες επισης ειναι πολυ ποιοτικες ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Οσο για την παραδοση sms δεν την χρησιμοποιουσα ουτε καν πριν παρω το 2009 το iphone 3gs οποτε το εχω συνηθισει και δεν εχω προβλημα τα πιο σημαντικα ατομα αν το εχουν κλειστο η εχουν αλλαξει αριθμο μου το λενε οποτε δεν υπαρχει λογος. Αυτο με τον αντιχειρα γιατι μου το λετε συνεχεια;εγω ποτε δεν ειχα προβλημα να μεγαλωσει η οθονη αλλωστε μια ηλιθια διαφημιση ηταν δεν το βρισκω κακο ξαφνικα να μεγαλωσει την οθονη του. Σιγουρα θα πεσανε καποιες αντιγραφες αλλα και παλι το android αντεγραψε πολλα περισσοτερα στο συνολο παντως απο το ios 7 και μετα μου αρεσει ακομη περισσοτερο και παραδεχομαι αν δεν εβγαζε το ios 7 θα το ειχα βαρεθει και θα πηγαινα το android θα ημουν με ενα lg g2 τωρα που τοσο θαυμαζω και σεβομαι αλλα τι να κανουμε με κερδισαν το ios 7 και το iphone 5s. Λογικο ειναι αφου ειναι στην αρχη ακομη το 64bit στα κινητα το ιδιο γινοταν οταν μπηκε το 64bit στους υπολογιστες θα δεις παντως οταν κυκλοφορησει το ios 8 θα εχουν βαλει πολυ περισσοτερα πραγματα… Συνέχεια »

john

Δεν εχει καμια σχεση αυτο που θελει να κανει η lg με αυτα που κανει η samsung…
Περιση ηταν το g2 το κορεατικο με κεραια 32 gb μνημη και καρτα μνημης και μικροτερη μπαταρια απο το κανονικο g2…
Το s4 το κορεατικο που το ειχα κιολας ειχε 32gb μνημη κεραια ιδια μπαταρια με το κανονικο s4 ειχε διαφορετικη καμερα και επεξεργαστη αλλα μονο για την κορεα οπως και το octa που ηταν για αλλες αγορες…
Ενω τωρα η lg θα αλλαξει επεξεργαστη για ολες τις αγορες οχι μονο για την κορεα οπως εκανε η samsung με το s4 lte-a…
Η samsung μπορει να βγαζει πολλα μοντελα αλλα ειναι και διαφορετικης χρησης…
S4 i9505 ευρωπη
S4 i9500 αμερικη
S4 e330s κορεα
S4 active παγκοσμια
S4 mini παγκοσμια
S4 zoom παγκοσμια
Απο ολα αυτα ειναι κανενα ιδιο ολα ειναι για καποια διαφορετικη χρηση…
Και τωρα με το
S5 ευρωπη
S5 κορεα
S5 αμερικη
S5 active
S5 mini
galaxy k
galaxy f
Που μοιαζουν με το s5 αλλα δεν ειναι…

Ανδρέας

@nikos φίλε είσαι απλά απαράδεχτος.. Χθές μου την έλεγες επειδή υπερασπιζόμουν την σαμμυ για κάτι που όντως δικαιωματικά είχα δίκαιο.. Φαινεται νομίζω καθαρά ποιος είναι φανμποι και αν δεν έχεις LG smartphone τώρα είμαι σίγουρος ότι στο πολύ σύντομο μέλλον θα αποκτήσεις 1 με κλειστά μάτια. Αυτές είναι φήμες οπόταν σίγουρα μέχρι να βγεί το νέο g3 θα έχει κυκλοφορήσει ήδη το παλιό και θα το έχουν ήδη αρκετά ατομά. Επειδή εσυ και όλοι οσοι υποστιριζετε lg επειδή ανακοίνωσε και σκοτωσε σε χρόνο ρεκόρ την ναυαρχίδα της θα υπάρξουν πάρα πολλοι που θα τρέξουν να το αγοράσουν χωρίς καν να γνωρίζουν για την νέα έκδοση. +όλους αυτους τους κορεάτες που έτρεξαν είδη και το αγόρασαν! Για εκείνους τι έχεις να πείς; Που θα παν να πάρουν ενα ακριβό smartphone γιατι μολις τώρα κυκλοφόρησε οπόταν θα έχει την αρχική του τιμή και σε 1 μήνα θα έρθει ενα ολοίδιο αλλα με καλύτερο επεξεργαστή με την ίδια τιμή; Να μην σκεφτεστε μόνο τους εαυτούς σας όταν μιλάτε γιατι εκεί έξω ο κόσμος που θα το έχει πάρει θα έχει εξαπατηθεί…

Sot11

Ανδρέας με τον ίδιο τροπο ακριβώς εξαπάτησε και η samsung με άπειρες μοντέλα, η lg σε πείραξε;; Έν τω μεταξύ κάθε φορα που λες κάποιον αλλο fanboy κλαίνε και οι πέτρες! Φαινεσαι!

dark_master

Το θέμα δεν είναι ότι θα βάλει καινούργιο επεξεργαστή. Ίσα ίσα που είναι καλύτερο. Το κακό είναι πως με τον τρόπο της παραδέχεται ότι ο 801 δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην QHD οθόνη. Επίσης κάτι που λησμονείτε οι περισσότεροι εδώ είναι ότι: 1 το G3 ανακοινώθηκε στους 9 μήνες από την ανακοίνωση του G2 (δεν αναφέρομαι σε κυκλοφορία), μόνο και μόνο για να προλάβει τον ανταγωνισμό όπως ακούστηκε (Λες και το G2 έχει την ίδια τιμή με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες) 2 Αν καθυστερήσει το G3 να έρθει λόγω 805 πάλι θα είναι outdated αφού οι 808,810 θα έχουν έρθει πριν το τέλος του χρόνου. 3 Αυτό που φωνάζουμε οι περισσότεροι είναι ότι δεν είναι απλο να βγάλει τον 801 και να βάλει τον 805. Δεν ειναι ένα καπάκι να το αλλάξει. Ούτε οι drivers είναι ίδιοι. Πρέπει να σεταριστεί όλο το software επάνω στο hardware. Αν όντως ισχύει η κίνηση της αυτή και το κάνει για λόγους εντυπωσιασμού -όπως λέτε οι περισσότεροι- (και όχι γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η κάρτα του 801 στην ανάλυση της οθόνης) τότε δείχνει ότι κοιτά τους καταναλωτές σαν beta testers. Αυτό όσο fanboy/hater και να είσαι καταλάβαίνεις ότι μια τέτοια αντιμετώπιση δεν αρμόζει σε… Συνέχεια »

nikos

@Ανδρέας διάβασες όλα τα σχόλια μου ή απλά έγραψες για να με κράξεις;Εγώ είπα πως είναι μ@λ@κι@ της LG που έκανε αυτή την κίνηση,όμως για μια φορά που το εκανε μια άλλη εταιρεία δεν θα δώσουμε συγχωροχάρτι στην Samsung για τις ατέλειωτες φορές που έχει κρεμάσει τους πελάτες της!Και όχι δεν σκοπεύω να αγοράσω LG εκτός και αν μπει στην αγορά των windows phone που με ενδιαφέρουν!Οπότε για πες μου που είμαι απαράδεκτος?Και χθες αυτά σου έλεγα…Το ότι συμφώνησα σε κάτι μαζί σου δεν σημαίνει πως θα αρχίσω να υπερασπίζομαι τη Samsung!!

nikos

Μας δουλεύεις ρε @Αντρέα!Καταρχήν στα σχόλια μου είπα ότι ήταν λάθος της Lg αυτή η κίνηση όμως αυτό δεν δίνει συγχωροχάρτι στην Samsung που το έχει κάνει επανειλημμένα!Και δεν κατάλαβα,εγώ να λυπηθώ τους 100.000 Κορεάτες που πήραν το g3 ,εσύ γιατί δεν λυπάσε που η Samsung κορόιδεψε τόσα εκατομμύρια?Αλλά βέβαια είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς,άρα είσαι αυτό που έλεγα χθες.Σε τσούζει που η Samsung θα βγάλει s5 prime ενώ εσύ πήρες το s5 και δεν θες να το παραδεχτείς!Ποιος είναι λοιπόν ο απαράδεκτος?!

nikos

Και όχι δεν σκοπεύω να αγοράσω LG εκτός και αν μπει στην αγορά των windows phone αλλά και εκεί πρώτη επιλογή είναι η Nokia!

john

Εγω εχω s5 και θα βγει το galaxy f που μπορει να ειναι πολυ ποιο ακριβω μπορει αργοτερα να βγαλει galaxy diamond και να εχει τιτανιο και διαμαντια και ζαφειρι και να κανει 20.000 ευρω…
Και γι αυτο και βγαζει διαφορα μοντελα δηλαδη καποιος που θελει ενα καλο smartphone περνει το s5 οσο εχει…
καποιος θελει ποιο ποιοτηκο περνει το f καποιος πλουσιος περνει το diamond αν εβγαζε μονο 1 μοντελο ποσοι θα το αγοραζαν λιγοι γιατι θα ηταν πανακριβω ετσι πιανει πιο μεγαλο κοινο…
Τωρα συτα που λετε εσεις τα ακουει βερεσε η samsung…

Γιάννης σε λέω

Πλάκα έχετε που τρώγεστε για τις εταιρίες 😀

Tom

Εκτος της περιπτωσεως που περιγραφει ο john 4-5 σχολια πιο πανω η LG κανει αυτο που κανει η sammy. Αυτο που αν το θεμα ηταν samsung ολοι θα κραζανε χωρις καμια συζητηση να λαμβανει χωρα, ενω τωρα που το θεμα ειανι LG ξαφνικα δεχομαστε καποια πραγματα παραπανω. Παντως ηδη δυο διαφορετικες εκδοσεις εχει το LG G3 με τα 3gb και τα 2gb RAM. Προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι ποιος προτιμαει τι, και το ποσο καλη ειναι η samsung η η LG και ποια ειναι καλυτερη, απλες παρατηρησεις κανω.

Το αποτελεσμα που εχει βγει απο τις παρατηρησεις μου ειναι οτι οταν μια φιρμα μεγαλωνει πολυ ο ιντερνετικος κοσμος την κραζει χωρις το κραξιμο αυτο να μεταφραζεται σε πωλησεις. Ελατε να παμε 3 χρονια πισω. Ο κοσμος λεγε οτι λεει για την LG τωρα αλλα για την samsung. Και την επενουσε για το ποσο μπροστα ειναι ποσο innovative και πως ξεφτυλιζει την apple κλπ. Τελικα οχι καποιοι αλλα ΟΛΟΙ συμπεριφερομαστε σαν προβατα. #metallica#sad_but_true

killbillgr

?? που είναι ο @Mano VS ❓

George E.

Κρίμα για ακόμη μια φορά, που μια φήμη είναι αρκετή για να απόδειξη ότι την έλλειψη “μόρφωσης” και “κρίσης” πολλοί την αντικατέστησαν με “specs”….
Και εις ανώτερα…

Nik

Ας πούμε ότι όντος ισχύει κάτι τέτοιο. Που είναι το κακό;
Η εταιρία βγάζει 3 συσκευές με λιγο διαφορετικά specs και τιμή. Διαλέξτε ο, τι σας αρέσει και επιτρέπει το πορτοφόλι σας. Και μάλιστα δεν βγάζει τη συσκευή μετά από 3 μήνες αλλά σχεδόν ταυτόχρονα. Εγώ το βλέπω πολύ θετικά.

True

Κριμα σ’αυτους που θα αγορασρουν το LG G3 και μετα να βγαλει το G3 με 805..!Αυτη ειναι η στρατηγικη τησ LG???// Δεν αντεχε να περιμενει αλλο ενα μηνα να παρουσιασει το G3 ετσι ωστε να προλαβει να βαλει τον 805 και νa τους τρελανει ολους?!!

Ανδρέας

@nikos κάτσε διάβασε τα σχόλια 14,25&33 προσπαθείς να δικαιολογήσεις την LG με νύχια και με δόντια βάζοντας στην μέση την σαμμυ. 3 σχόλια για να δικαιολογήσεις αυτή την βλακεία που έκανε η LG ή που μάλλον θα κάνει ξαναλέω γιατι αυτά πολύ απλά είναι φήμες.. θα το δείς που θα έχει κυκλοφορήσει και παγκόσμια η κανονική έκδοση και μετά θα ανακοινωθεί αυτή. Επίσης όσο για τα σχόλια σου συνέχισε να σπας την χολή σου για την samsung κάθε ποστ μπαίνεις και την κράζεις όμως να ξέρεις θα είναι εκεί που βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμη..
@Sot11 συγγνώμη δηλαδή φίλε εσυ δεν υποστηρίζεις τα πιστεύω σου; φανμποι δεν είμαι και αναγνωρίζω κάποια λάθη της samsung όμως όχι σε κάθε ποστ να την κράζετε..
Όμως ξέρετε κάτι δεν είναι τυχαίο που είναι η σαμμυ.. σας πονάει τόσο πολύ που δεν είναι η δική σας εταιρία στην κορυφή! 😊✌

Panagiotis G

στο site της η LG αναφέρει snapdragon αλλά δεν λέει ποιον. και δεν είναι τυχαίο που στην παρουσίαση και σε όλα τα επίσημα review ανά τον κόσμο όλα τα μοντέλα είναι κορεάτικα. Είχε ήδη σκεφτεί να βάλει το 805 απλά επειδή καθυστέρησε το παρουσίασε το τηλέφωνο και στην πορεία θα αλλάξει τον 801 με τον 805. σιγά το κακό. δεν έχει κυκλοφορήσει εκτός Κορέας άλλωστε το τηλέφωνο. και μην ξεχνάμε ο 805 έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και θερμοκρασίας, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να κάνει αυτή την αλλαγή για το Παγκόσμιο μοντέλο.

nikos

@Αντρέα είσαι fan boy ότι και να μου λες!Έχεις παρωπίδες δεν εξηγείται αλλιώς!Αφού στα σχόλια που αναφέρεις είπα ότι είναι λάθος από την LG αλλά έκραξα και την samsung γιατί εκείνη αυτό που έκανε είναι χειρότερο όπως και να το κάνουμε!Ξεκόλλα λίγο μην είσαι τόσο πορωμένος και σταμάτα να εθελοτυφλείς!Δηλαδή τη θες να πούμε για να είσαι χαρούμενος;Ότι η LG έκανε μ@λ@κι@ αλλά η Samsung είναι οκ;Όχι ρε φίλε δεν θα το πω για να σου κάνω το χατίρι!Η LG τουλάχιστον θα το ανακοινώσει πριν κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά και όσο και αν δεν σου αρέσει είναι πολύ πιο τίμιο από αυτό που έκανε η Samsung με το s5!Έλεος πια…

jackass

@Αντρεα απλα δε λες να το καταλαβεις.. απλα σου λενε ότι ό,τι εκανε η σαμμυ κανει και τωρα η lg.απλα δε θες να το παραδεχθεις..μενει να δουμε αν οντως η lg βγαλει πρωτα εκδοση με 801 και μετα 805 ή οταν το βγαλει στα ραφια θα ειναι με τον 805..

john

nikos τι εκανε με το s5…?

Sot11

Ανδρέας δεν ειναι η δικιά μας εταιρεία στην κορυφή; Το έγραψες όντως αυτο; Χαχαχαχαχαχαχα κοιτα να δεις δεν ξέρω τι παίζει με τις μετοχές σου παντως εμείς οι κοινοί θνητοι δεν εχουμε ουτε μετοχές ουτε εχουμε αγοράσει καμία εταιρεία!

nikos

@Sot11 +1 ,@John πρώτα άφησε να πάρουν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι το s5 και μετά από 2 μήνες λέει ότι θα βγάλει prime έκδοση(galaxy f αν προτιμάς).Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι κοροϊδία.Ο Αντρέας όμως δεν το παραδέχεται γιατί είναι και εκείνος ένας από αυτούς κορόιδεψε η samsung.Και ξανά λέω δεν πιστεύω ότι και αυτό που έκανε η LG είναι σωστό όμως εκείνη το έκανε πριν κυκλοφορήσει το g3 σε παγκόσμια αγορά!

Manos Vs

@nikos Πες τα να αγιασει το στομα σου φιλε, γιατι εγω οταν του τα ελεγα του @Αντρεας πεταγονταν και αλλοι 3 τετοιοι και με εβγαζαν τρελο.

Manos Vs

@Sot11 +1 επισης για τον ιδιο λογο.

john

Αλλο το s5 αλλο και το f αμα ειναι ετσι οταν βγαλει το note 4 θα πεις παλι εβγαλε καινουριο μοντελο…
Δεν το λες γιατι ειναι κατι διαφορετικο απο το s5…
Ετσι ειναι και το f κατι διαφορετικο και πολυ ποιο ακριβω…
το s5 κανει 700 δολαρια και το f θα κανει 1000 δολαρια γιατι να μην εχει ο αλλος επιλογη στο ποσα λεφτα θα δωσει και τη θα παρει…

Manos Vs

Και ναι παιδια, επειδη λεω ο,τι βλεπω και δεν σας αρεσει γιατι σας θιγει την μαμα εταιρια σας(LOL) ειμαι φανμποι. Χιλια συγνωμη.

nikos

@john ρε φίλε άλλο το note 4.Είναι phablet,απευθύνεται σε άλλους αγοραστές από αυτούς της σειράς s.Η Samsung όμως παρουσίαζε το galaxy s5 ως το κορυφαίο μοντέλο της στα κινητά(όχι phablet!)Δεν μπορείς λοιπόν να ακυρώνεις όλους αυτούς που σε προτίμησαν βγάζοντας μια πιο premium σειρά μέσα σε 2 μήνες!Είσαι υποχρεωμένος να ενημερώσεις τον καταναλωτή!Πιστεύεις ότι αυτοί που πήραν το s5 στα 750€ δεν θα περίμεναν 2-3 μήνες ώστε να μαζέψουν αλλά 100€ και να πάρουν το galaxy f ή s5 prime δεν ξέρω και εγώ πως θα λέγεται…Οταν παίρνεις το κορυφαίο από μια εταιρεία δεν είναι δυνατόν να σε ακυρώνει έτσι!Ας είχε τα κότσια τουλάχιστον να κάνει αυτό που κάνει και η Sony!Είναι πολύ πιο τίμιο άσχετα αν εγώ θεωρώ αυτήν την κίνηση από ΟΛΕΣ τις εταιρείες λάθος.

john

Μπορεις να το πεις και ετσι αλλα η samsung μπορει να τα βλεπει αλλιως τα πραγματα…
Απλα ειχαμε μαθει απο παλια με τα iphone ενα τον χρονο και μας φαινεται παραξενω τωρα που πεφτουν βροχη τα μοντελα απο ολες τις εταιριες…

nikos

@john φαίνεται και είναι παράξενο.Δεν γίνεται να απαξιώνεις έτσι ένα μοντέλο που κάνει 750 ευρώ…Ή τουλάχιστον αν το κάνεις πρέπει να το γνωρίζουν οι καταναλωτές ώστε να ξέρουν ότι σε 2-3 μήνες η εταιρεία τους θα βγάλει κάτι καλύτερο και ότι η αξία του κινητού θα πέσει στη μισή τιμή!Η sony αυτό κάνει και να και δεν προτιμώ αυτήν την τακτική είναι πιο ντόμπρα από τους υπόλοιπους!Θεωρώ πως η apple και όσες εταιρείες βγάζουν κινητό κάθε χρόνο πράττουν σωστά,άσχετα αν η μηλοεταιρεία δεν μας παρουσιάζει τίποτα καινοτόμο σε κάθε συσκευή ακόμη και μετά από ένα χρόνο…(προσωπική μου άποψη καθαρά!).Ευτυχώς που στο iphone 6 θα αλλάξει το μέγεθος γιατί είναι ένα από τα πιο μελανά σημεία του…

Ανδρέας

@nikos στην αρχή την είπες στην LG όμως προσπάθησες να την δικαιολογήσεις και ακόμη το συνεχίζεις χαρακτηρίζοντας την πράξη της αυτή τίμια συγκρίνοντας την με την samsung. Η κάθε εταιρία είναι διαφορετική η LG ακολούθησε αυτή την πολιτική η samsung άλλη. Η samsung θα ανακοινώσει μια εντελώς άλλη σειρά και όχι ενα σ5 plus όπως η lg με το g3 οπόταν δεν μπορείς να την κρίνεις γιατί αποφάσισε μετά απο 6 μήνες να κυκλοφορήσει άλλη συσκευή γιατι πολύ απλά το σ5 θα συνεχίσει να είναι η ναυαρχίδα της άσχετο αν εσείς και άλλοι πολλοί την θεωρείται ενα αναβαθμισμένο σ5..!
@Manos Vs βλέπω ότι οποτε θέλεις εμφανίζεσαι και λες ότι θες.. τι μου έλεγες εσύ? Ότι η LG κατασκευάζει τις amoled της samsung? Ότι το s-health είναι άχρηστο? Και μετα εξαφανιζόσουν όταν έβλεπες ότι είχες άδικο?
Αα και ακόμη @νικος τίποτα δεν ανακοινώθηκε επίσημα οπόταν θα μου αρέσει πάρα πολύ να κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο με τον 801 για να δεις απο μόνος σου τι εταιρία υπερασπίζεσαι..

tiamat

γιατι δε καταλαβενετε το πολυ απλο οτι εφοσον η samsung κατασκευαζει κινητα απο 100-799 ευρω και το μονο που εχουν να τη κατηγορισουν τα funboys των αλλων εταιρειων ειναι η ποιοτητα κατασκευης, δικαιουται και αυτη να βγαλει μια νεα κατηγορια να καληψει το (δηθεν) της κενο!

Manos Vs

Ανδρεας οκ για τις οθονες ημουν λαθος, αλλα οι κανεις ανθρωπος που ασχολειται σοβαρα με γυμναστικη δεν χρησιμοποιει ή δεν θα επρεπε να χρησιμοποιει shealth, εκτος αν ειναι τελειως πρωταρης. Σταματα να εισαι φανμποι και να προκαλεις για λιγο και δες τα πραγματα λογικα.

SpyrosK

Συγνώμη, αλλά σε μια χώρα με 1,5 εκκατομύρια άνεργους και πεινασμένους ανθρώπους υπάρχουν άνθρωποι που τσακώνονται για το αν η Lg βγάλει τον 805 ή αν η samsung βγάλει νέο μοντέλο ή όχι;

chris

αν και εδώ δεν ειναι σελίδες για πολιτικές-κοινωνικές συζητήσεις,γιατί σου φαίνεται περίεργο; 2 πράγματα ισχύουν κατά την γνώμη μου.
1.o έλληνας καταρχήν πάντα θέλει να κάνει φιγούρα και γιαυτό παρά το ότι είναι άνεργος,θα πάρει το τελευταίο μοντέλο κινητού έστω και αν χρειαστεί να πουλήσει την ψυχή στον αγύριστο
2.αυτοί που γράφουν και συζητούν δεν τους έχει χτυπήσει ακόμη η οικονομική κρίση.μπορεί να έχουμε 1,5εκ ανέργους και πεινασμένους αλλά δεν έχουμε γίνει ακόμη αφρική…

Manos Vs

Παιδια, εμενα μ σπαει τα νευρα που σε τετοιες εποχες που λετε υπαρχουν ανθρωποι που ξοδευουν χωρις να κρινουν, γι αυτο απανταω.

basilis

Δηλαδή κρίμα σε αυτούς που πήραν το g3 me ton snapdragon 801 που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην σωστή διαχείριση της ανάλυσης QHD . Λογικό είναι αφού η lg βιάστηκε να βγάλει το g3

Manos Vs

@basilis Πουθενα δεν υποθηκε αυτο που λες ουτε ειδα να ισχυει στα reviews στο Youtube, απλα τον ανταγωνισμο θελει να προλαβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.