LG G3 Mini, με 4.5″ οθόνη,1.2GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή και 5MP κάμερα;

Μόλις μια εβδομάδα έχει περάσει από την επίσημη παρουσίαση του πολυσυζητημένου LG G3 στο Λονδίνο, του πρώτου smartphone μεγάλου κατασκευαστή με QHD οθόνη, και ήδη αρχίζουν να κυκλοφορούν πληροφορίες για την mini έκδοση. Το LG G3 mini εμφανίζεται σε ινδικό website μαζί με κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το LG G3 mini θα έχει 4.5 ιντσών οθόνη, 1.2GHz quad-core επεξεργαστή, 8GB ενσωματωμένη μνήμη και 5MP κάμερα. Η μπαταρία του θα είναι στα 2100mAh.

Ο κωδικός μοντέλου LGD722 δείχνει ότι προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά, το LGD725 για την AT&T, το LGD728 για την Κίνα και LGD722K Taiwan. Προς το παρόν αυτά μαθαίνουμε για τη συσκευή αλλά μιας και εμφανίστηκε στην Ινδία για δοκιμές, τότε ίσως θα πρέπει να το περιμένουμε σύντομα.
, LG G3 Mini, με 4.5″ οθόνη,1.2GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή και 5MP κάμερα;
, LG G3 Mini, με 4.5″ οθόνη,1.2GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή και 5MP κάμερα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Μόνο αυτό ξέρουμε από χαρακτηριστικά? Θέλουμε και αλλά χαρακτηριστικά μα το συγκρίνουμε με τα άλλα mini για να δούμε τις δυνατότητες του

Σπύρος

Τι στιγμή που το G2 mini έχει 8mp κάμερα και οθόνη 4,7″ (από 5,2″ του G2), απλά δεν υπάρχει περίπτωση το G3 mini να έχει 5mp κάμερα και οθόνη 4,5″ (από 5,5″ του G3).

killbillgr

Εμένα μου αρέσει η ιδέα 4,5″-4,7″ οθόνης αλλά να βγει σαν το μεγάλο δλδ με μικρά Basel. Από εκεί και επάνω χάνει τον χαρακτήρα “mini αν πάει σε 5″+ οθόνη. Για την κάμερα 🎥 δεν ξέρω ίσως πάρει το λέϊζερ και κάνει τι διαφορά με τα 5MP.

Aruganos

Άλλο ένα φτωχό mini δυστυχώς… Αν φυσικά ισχύσουν αυτά τα specs.

JohnWave

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό το G3 mini για τους λόγους που αναφέρει ο Σπύρος και για τον επεξεργαστή.

nikos

There is no possibility!

giannis13

αφου εκει στην LG λετε οτι κοιτατε και ακουτε και ρωτατε τι θελει ο κοσμος ,

δεν μπορειτε να φτιαξετε ενα κινητο με 4,7″ οθονη full hd , με τα υλικα του G3 , με το UI του G3 ,
με snapdragon 800, me 3gb ram , me 32 gb rom οπως στο LG G , με αποσπωμενη μπαταρια
και με sd card ! η sony το εκανε ηδη …αντε κι εσεις …

και τιμη 400-450Ε , πιστευω χαμος θα γινει !!!!

nikos

Προσωπικά πιστεύω και ευελπιστώ ότι το g3 mini θα έχει οθόνη 4,7-5.0” HD(ίσως και FHD),τετραπύρηνος επεξεργαστής ,2gb ram, 8mp camera.

Αντώνης Μαρίνος

@nikos: και δεν παίρνεις ένα G2, περίπου αυτό περιγράφεις 😉
O giannis13 με την αποσπώμενη και τη microSD έδωσε δύο καλά hints για το -όποιο- mini προκύψει στο άμεσο μέλλον….

nikos

@Αντώνης Μαρίνος εννοείται πως θέλω να έχει και αποσπώμενη μπαταρία όπως και micro sd,απλά είπα τι πιστεύω ότι θα έχει σε σχέση με αυτά που λέει το άρθρο δηλ. κάμερα,μέγεθος,επεξεργατής!Συμφωνώ απόλυτα με τον giannis 13 και αν είναι έτσι θα είναι σίγουρα το επόμενο κινητό μου,μιας και θεωρώ ότι καλύτερο τις 4,7” όταν βέβαια σε αυτές προσφέρονται και κορυφαία specs.

Nikolasss

παιδια εχει ακουσει κανεις κατι για G3 premium??

nGavoun

Ποτέ πλέον οι εταιρίες θα βγάζουν αξιοπρεπή mini για να έχουμε την επιλογή και εμείς. Μοναδική εξαίρεση η Sony που λόγω after sale service στην Ελλάδα για εμένα είναι εκτος.

sounik

Δεν υπαρχει περιπτωση το g3 mini να ειναι χειροτερο απο το g2 mini

kostas80

τελικά το μόνο σωστό μινι που έχουμε δει είναι το compact της Sony (σε hardware γιατί σε μέγεθος είναι μεγάλο λόγο bezels)

giannis

προς το παρόν το καλύτερο mini που έχει βγει είναι το Ζ1 compact . Το να θα είναι καλύτερο το g3 μινι θα φανεί γρήγορα μόλις κυκλοφορήσει ελλάδα

runner

Στις 4,7″ ειναι αχρειαστο το FULL HD. Και το 720p ειναι μια χαρα και καλυτερο απο θεμα απαιτησεων.

Erevos

Αν είναι mini η οθόνη τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα? Στις 5″ είναι το ελάχιστο πλέον για να θεωρείται ένα κινητό της προκοπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear LG

H LG μπαίνει στο παιχνίδι των foldable laptop με το Gram Fold

Η Lenovo κυκλοφόρησε το πρώτο foldable laptop της το 2020 αλλά η πρώτη πραγματική εποχή των foldable υπολογιστών τώρα… ξεδιπλώνεται. 

Smartphones Android Smartphones Xiaomi

Redmi 12 5G: Το απόλυτο entry-level 5G κινητό με τιμή 229,9 ευρώ

Xiaomi παρουσιάζει το Redmi 12 5G, το απόλυτο entry-level smartphone για κάθε ανάγκη, που προσφέρει ταχύτητες 5G, κομψό σχεδιασμό και μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Smartphones LG Meta VR headset

Meta: Συνεργασία με LG για το VR headset των 2.000 $ που έρχεται το 2025

Νέα είδηση για τη Meta και για μια επερχόμενη συνεργασία με την LG για ένα νέο VR headset που θα κυκλοφορήσει το 2025.

Business IFA 2023 LG LG Electronics

Η LG μοιράζεται το όραμά της για μια βιώσιμη ζωή [IFA 2023]

Η LG Electronics (LG) προσκαλεί τους καταναλωτές από όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τις τελευταίες καινοτομίες της στην IFA 2023 στο Βερολίνο της Γερμανίας (1-5 Σεπτεμβρίου).