LG G3, θα παρουσιαστεί στις 27 Μαΐου μαζί με το LG G Watch;

Εδώ και καιρό μιλάμε για το την επερχόμενη ναυαρχίδα της LG, το LG G3 μιας και είναι η μόνη που δεν έχει παρουσιάσει τα σχέδιά της για το πρώτο εξάμηνο του 2014 αφού Samsung, Sony και HTC το έχουν κάνει ήδη. Τελικά φαίνεται πως το πολυσυζητημένο LG G3 θα παρουσιαστεί στις 27 Μαΐου.

Η LG απέστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους για event στο οποίο θα παρουσιάσει συσκευές της σειράς G. H εταιρεία θα πραγματοποιήσει 6 media events για να ανακοινώσει τις συσκευές της σε 6 πόλεις. Η κύρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 27 Μαΐου, την ίδια μέρα θα γίνουν εκδηλώσεις σε Νέα Υόρκη και Σαν Φραντσίσκο και στις 28 Μαΐου σε Σεούλ, Σιγκαπούρη και Κωνσταντινούπολη.

Βέβαια δεν έχει πει ξεκάθαρα ποιές συσκευές θα παρουσιάσει αλλά από τον τίτλο «To be simple is to be Great» μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα παρουσιάσει συσκευές από την σειρά G. Επομένως περιμένουμε να δούμε επιτέλους τη ναυαρχίδα της, LG G3 και ίσως και το LG G Watch.

Να υπενθυμίσουμε ότι το LG G3 αναμένουμε να έχει οθόνη αφής 5.5 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήνη RAM 3GB, μπαταρία 3000 mAh και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Το UI του νέου G3 αναμένεται να είναι flat.
, LG G3, θα παρουσιαστεί στις 27  Μαΐου μαζί με το LG G Watch;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

The king is coming…

Nickolas

Απ’οτι φαίνεται η συσκευή θα είναι κορυφαία σε χαρακτηριστικά, αν έχει και ωραίο design σε συνδυασμό με το νέο απλούστερο UI, την έχω τσιμπήσει χωρίς πολλά πολλά 🙂

Ventura07

Θα ηθελα να ανεβασει λιγο την μπαταρια, αλλα οταν η lg βαζει στο g2 3000 και η απαντησει απο htc και smasung στις καινουργιες ναυαρχιδες τους ειναι 2600 και 2800 αντιστοιχα φενεται οτι βολευει την lg να βολευτει ξανα στα 3000.

Οπως και να εχει πιστευω οτι θα ειναι η καλυτερη συσκευη μεχρι στιγμης…

stamatis21

Ετσι ετσι the Great is coming.καιρος ειναι αντε για ναγορασουμε κινητο μετα απο τρια χρονια.ναγορασουμε τον THE KING.ONLY THE KING.κ την καλυτερη περιοδο το καλοκαιρακι για να το παρουμε να το βγαλουμε βολτα κ να βγαλουμε κ καμια παρα πολυ καλη πλεον φωτο.αν κ τονομα θαχει πλακα.θα λες πηρα το g3 κ θαναι λες κ αν πηρες το θρυλικο οπλο του ελληνικου στρατου.ελα μωρη lg βγαλτο να γελασουμε που ο ανταγωνισμος θα κλαιει;βγαλε το με τα σπεκς κ οταν θα τα λες θα τακουν οι αλλοι κ δεν θα ξερουν τι να πουν;θαναι με ανοικτο το στομα;ελα παμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

wrangler10

Μετά απο 4 χρονια με iphone 4 το G3 θα ειναι ο άξιος αντικαταστάτης. 😀

Dalinos

Και παλι Nexus 5 🙂

Conx

Αυτός ο snapdragon 801 απλά είναι τόσο απάτη..Κοίταζα benchmarks σε σχέση με τον 800 και οι διαφορές είναι ΠΑΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ. Ναι τα benchmark δεν λένε ολη την αλήθεια αλλά σίγουρα δεν θα είναι ιδιαίτερα αντιληπτή η διαφορά. Περιμένοντας λοιπόν τον sd805 που τουλάχιστον έχει και τον adreno 420. https://www.tomshardware.co.uk/snapdragon-801-performance-xperia-z2,review-32917.html

Αντρέας

Πλέον δεν ανησυχώ για τις μπαταρίες καθώς μπορείς να έχεις και μια φορητή. Όμως σίγουρα θα ήθελα usb3 και εφόσον είναι τέτοια η ανάλυση 4500mha battery 🔋. Καλύτερα να παρουσιαστεί πάντως τον Ιούλιο ή τον Ιούνιο και να έχει 805 και όχι 801.Και επίσης γιατί όλο λέτε πως δεν έχει φετινή ναυαρχίδα, το G2 PRO που το πάτε;

tiamat

πριν λιγο εγραψα οτι το g3 θα ερθει με τον 805 αλλα οταν το ελεγα δεν ηξερα οτι επροκειτο να το σπρωξει τον μαιο. το g2 το χε παρουσιασει αρχες αυγουστου γι’αυτο μιλησα για 805…
τεσπα,αρα λοιπον φαινεται οτι θα βγει με τον 801 και αυτο.

οπως δειχνουν τα πραγματα η lg βιαστηκε -και καλα εκανε- αυτη τη φορα να λανσαρει το G της προφανως βλεποντας οτι ο ανταγωνισμος παρουσιαστηκε χλιαρος με ενα s5 να μπαζει νερα απο παντου (παρ’ολο οτι ειναι αδιαβροχο :P) , το htc one να μην εχει να πει απολυτως τιποτα περα απο τη ποιοτητα κατασκευης και την sony να αργει χαρακτηριστικα…

η LG ειδε την ευκαιρια και οτι ολοι ψαχνουν τον νεο μεσσια και δεν το βρισκουν, και σου λεει ας κανω την κινηση μου τωρα,να βγαλω μια ωρα αρχιτερα το εργαλειο να τους κανω @@@να και να ψαχνονται!

Αντώνης Μαρίνος

Όπως είπα (ή μάλλον έγραψα) και στο άλλο σχετικό θέμα, η LG έχει ξανά την ευκαιρία να πάρει σώβρακα με το να παρουσιάσει ένα απλά ανεκτά καλύτερο G3 σε σχέση με το G2. Επειδή το G2 ήταν το καλύτερο κινητό του 2013, αντιστοίχως/αναλόγως θα είναι το G3 το καλύτερο του 2014. Αρκεί βέβαια να μην κάνει τα ίδια λάθη που έκαναν όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές (που παρουσίασαν τα φετεινά ναυαρχοκινητά τους χωρίς πουθενά να είναι ξεκάθαρα καλύτεροι ή/και κάπου να υστερούν σε σχέση με το G2). Αν λοιπόν η LG θέλει να μαζέψει όλο το χαρτί με το G3, αρκεί να (α) βρίσκεται στην κορυφή από πλευράς specs (εύκολο), (β) να αντιμετωπίσει/επιλύσει τα δύο βασικά θέματα που είχε το G2 (storage και διάφορες δυσλειτουργίες στο λειτουργικό), και τέλος (γ) να το βγάλει στην αγορά με ανάλογη επιθετική τιμολογιακή πολιτική όπως το G2. Εκεί που όλοι οι άλλοι δίνουν MSRP πάνω από τα 700$/€ για τα ναυαρχοκινητά τους, αν το βγάλει τριγύρω στα 600$/€, αμέσως δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πουλήσει ακόμα περισσότερα.

Από ότι καταλαβαίνω, απομένει λιγότερο από μήνας για να μάθουμε τελικά τα πως, τι, πόσο και γιατί, οπότε ήγγικεν η ώρα!

Dimitrinho

@tiamat θα εισαι ο πρωτος που θα παρει το lg g3;

tiamat

#dimi με ενδιαφερει πολυ μου’χει κολλησει να παρω ομως μικρο κινητο που’να ναι και 2καρτο γιατι εχω 2 sim που χρησιμοποιω και βαριεμαι να κουβαλαω συνεχεια δυο συσκευες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.