LG G3, Ελλάδα η αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop έως το τέλος του έτους

Η LG Electronics Ελλάς ενημέρωσε πριν λίγο ότι τα ελληνικά LG G3 16GB θα αναβαθμιστούν σε Android 5.0 Lollipop μέχρι το τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2014, δηλαδή μέχρι το τέλος του έτους. Η πρώτη χώρα που θα δεχθεί την αναβάθμιση είναι η Πολωνία από αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ιδια περαιτέρω αναβαθμίσεις σε συσκευές της LG, συμπεριλαμβανομένου του LG G2, θα ακολουθήσουν σύντομα.

LG G3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 11 Νοεμβρίου 2014 18:02

Σχόλια

  • γνωριζει κανεις αμα εκτος απο την αναβαθμιση τελικα θα παρουμε user interface του g3 για το g2?

  • @stavros ναι θα τη παρει κανονικα γιατι το interface του 5.0 ειναι διαφορετικο απο τα 4.x.x κ δεν θα κατσει να σχεδιαζει αλλο για το καθε μοντελο η lg. Kαι η samsung με το s4 εκανε το ιδιο αν εχεις δει το βιντεο που κυκλοφορησε..

  • Χιλα μπραβο στην lg για το αμεσο και γρηγορο update και θελω να ελπιζω και χωρις bug κιολας. Δεν εχω μετανιωσει ουτε λεπτο για την επιλογη μου καθε μερα το αγαπω και πιο πολυ το g3 και το g2 βεβαια συνεχιζει να ειναι μια παρα πολυ καλη επιολογη και ειδικα τωρα που θα παρει και το νεο ui και θα φρεσκαριστει κιολας

  • Βρε παιδια εχω το lg g3 d855 rooted αγορασμενο πριν απο 3-4 βδομαδες αλλα αυτο που θελω να ρωτησω αν θα χασει το root αν κανω την αναβαθμιση!
    (ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ROOT), ναι ξερω τρελα!!!

  • Μηπως εχει εγκαταστησει καποιος CM11 σε LG G2. Θα ηθελα να μιλησουμε μεσω fb για οδηγιες γιατι δεν το εχω ξαναεπιχειρησει...

  • @Άγγελος το εχω κανει πριν λιγες ημερες δεν ειναι και δυσκολο εχεις καποιο μειλ να τα πουμε?

  • Με το G2 mini τι γίνεται? Υπάρχει καμιά πληροφορία για αναβάθμιση σε lollipop?

  • Παιδιά εγώ είμαι κάτοχος G2 και η κοπέλα μου έχει g pro lite. Προχθές πήρε kitkat. Αυτό δείχνει ότι η LG ασχολείται με τα low end τηλέφωνα. To G2 Mini που σίγουρα είναι καλύτερο από το g pro lite είμαι σίγουρος ότι θα πάρει lollipop.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.