LG G4 Pro: Θα κάνει στροφή σε μεταλλική κατασκευή;

Με το LG G4 η εταιρεία δεν έκανε μόνο την έκπληξη να βάλει τον εξαπύρηνο Snapdragon 808 αντί του 810, αλλά θέλησε να διαφοροποιηθεί και στο design. Ενώ το trend επιβάλει μεταλλική κατασκευή που δίνει πιο premium αίσθηση, η LG επέλεξε να μην το κάνει και πήγε (σε μια από τις εκδόσεις) σε δερμάτινη κατασκευή.

Για το δεύτερο μισό του 2015 από την LG περιμένουμε νέα premium συσκευή που έχει διαρρεύσει ως LG G4 Pro. Οι νέες πληροφορίες λένε ότι το G4 Pro θα διαφοροποιηθεί από την κανονική έκδοση του LG G4 φέρνοντας μεταλλική κατασκευή. Η LG λέγεται ότι θέλει να δοκιμάσει το μέταλλο στο Pro, για να δει αν θα το χρησιμοποιήσει στη συνέχεια στην επόμενη ναυαρχίδα.

Ωστόσο, ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η LG είναι το κόστος παραγωγής μεταλλικών σασί που σαφώς είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με το πλαστικό. Δεδομένου ότι η LG παράγει πολύ λιγότερα κομμάτια σε σχέση με Apple και Samsung, η χρήση μετάλλου θα της κόστιζε αρκετά.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα δοκιμάσει μια νέα μέθοδο επεξεργασίας του αλουμινίου η οποία θα δώσει καλύτερη ποιότητα και πιθανόν να μειώσει το κόστος παραγωγής.

Μέχρι τότε αναμένουμε για τις ανακοινώσεις της LG και κρατάμε επιφυλάξεις για όποια πληροφορία κυκλοφορεί.

LG G4 Pro: Θα κάνει στροφή σε μεταλλική κατασκευή;, LG G4 Pro: Θα κάνει στροφή σε μεταλλική κατασκευή;

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zona8

Η HTC, που βγάζει μεταλλικές συσκευές, παράγει περισσότερα κομμάτια από την LG και μπορεί να ανταποκριθεί στο αυξημένο κόστος; Δεν λέω ότι τα πηγαίνει καλά οικονομικά, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το κόστος κατασκευής. Και φυσικά δεν είναι μόνο η HTC, αλλά και πολλές άλλες…

Στυλιανός Βασίλης

το επιασα το δοκιμασα το LG G4 στον Κωτσόβολο η πλατη το δερμα ειναι τελειο λιγο με δυσκολεψε επειδη εχουν το security στο χρωμα τους δερματος το δοκιμασα ΤΕΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΙ ΤΟ ΤΖΙΜΠΑΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ

Μάκης

Το LG G4 ως ναυαρχίδα πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα S6 & Apple 6!! Το μοναδικό παράπονο που έχω είναι το απαράδεκτο πίσω δερμάτινο καπάκι και το πλαστικό που έχει ως δεύτερη επιλογή.

jm

Ελεος δλδ,μια φλουδιτσα χιλιοστων αλουμινιο,εφτασε να θεωρειται premium κατασκευη!!!! Ηθελα να ηξερα ο επεξεργαστης η μπαταρια η φωτογραφική κ τα specs κανουν η οχι το τελειο πακετο?Θα ηθελα ενα s6 ενα lg4 ενα iphone 6 με 300€ κ πλαστικο καπάκι παρα με 800 κ μια φλουσα αλιυμινιο.Ετσι κ αλλιως σε πλασστικη θηκη θα το ειχα.

akis82

Ειδα κ το m8 που ειχα κ φορουσε αλουμινιο.Πολυ ποιοτητα…Ολο θεματα είχα.Ισα ισα ειναι πλεονεκτημα για το g4 που δεν ειναι unibody.Ουτε υπερθερμανση,ουτε αγχος για γρατζουνιες,ουτε γλυστρημα κ κυριως αποσπωμενη μπαταρια με τα ενα σωρο θετικα της.Το ολο θεμα με το μεταλλο,ειναι για να σου δικαιολογουν το κοστο χωρις καμμια νεα παροχη.

Φώτης

Φετος Lg g4 κ το δέρμα για μενα περα απο τι ειναι πανέμορφο εχεις κ καλυτερο κρατημα στο κινητο..δεν θέλεις απαραίτητα θηκη κ την αλλάζεις Οποτε θες την πίσω πλάτη..Σεπτέμβριο το τσιμπαω χαλαρά!!!

pazzo

Να ρωτήσω; το g4 από υπερθερμανση πως πάει; στα ίδια επίπεδα με το g3 η καλύτερα; αποτι βλεπω σε reviews κλπ. πιστεύω πως φετος ειναι η μονη android συσκευή που κάνει την διαφορα

Sotiris

Pazzo, κάνει την διαφορά σε τι ακριβώς; Κατάφερε να έχει χειρότερη αυτονομία από το S6.

Τζένη

Προσωπικα το ότι πεθαίνει κάτι για να ντύσει το κινητό μου με χαλάει…. Ελπίζω να μην επικρατήσει αυτή ή μόδα

Jipakos

Το οτι παιθαινει καποιος για να φτιάξει το κινητό μου …. επισης με παιθαινει. ..

Jipakos

To οτι εγραψα πεθαίνει με “αι”… Επίσης με πεθαίνει. ..

Chris

@Τζένη να φανταστω ότι τρως μόνο λαχανικά και νερό… Ρε πάμε καλά?? Το δέρμα που έχει το κινητό από πίσω (αν είναι όντως δέρμα) δεν είναι από ελαφακια που βρήκαν και σκότωσαν μέσα στο δάσος όπου έτρεχαν ανέμελα, το δέρμα είναι από ζώα που έχουν εκτραφει για αυτόν ακριβώς τον λόγο… Για να μπουν στο g4!!!

pazzo

Sotiris μην συγκρίνεις αντροιντ συσκευές με το s6. Για αρχή ούτε multitasking δεν έχει.
προσωπικά, εταιρια που κοροϊδεύει τους αντιπάλους της που δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία (wall haggers), μετά κοροϊδεύει το iPhone που δεν έχει SD card και χρεώνει τους πελάτες για extra Gb, και τέλος κοροϊδεύει αυτούς που δεν έχουν αδιάβροχη συσκευή, και την ακριβώς επόμενη χρονιά κάνει τα ίδια, απλά πεφτει πολύ λίγη στα μάτια μου. To g4 για μένα έχει αυτά που θα έπρεπε να είχε το s6. Αλλα αφού έχει βαλθεί η Samsung να κάνει τα πάντα για να ανταγωνιστεί το iPhone, κακό του κεφαλιού της.

Τζένη

@Chris αγαπητέ μου για οποιοδήποτε λόγο και να έχουν εκτραφεί παραμένει ένα πτώμα που διακοσμεί το κινητό σου (αν όντως είναι δέρμα τελικά)!
Καλά να περνάς

Chris

@Τζένη αγαπητή να φανταστω (ξανά) πως δεν έχεις ούτε ένα δερμάτινο παπούτσι, μπουφάν, ζακέτα για να μην έχεις πάνω στο σώμα σου ένα πτώμα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.