LG G4, με G-Pen για να μπει απέναντι στο Samsung Galaxy Note 4;

Η χρονιά τελειώνει και όπως είναι αναμενόμενο τα βλέμματα στρέφονται στις νέες ναυαρχίδες μιας και φέτος είδαμε τι είχαν να παρουσιάσουν οι κατασκευαστές. Η πρώτη μεγάλη έκθεση είναι η CES 2015 στο Las Vegas, οπότε οι φήμες γίνονται πιο έντονες.

Samsung και LG θα είναι παρούσες στην έκθεση, όμως δεν γνωρίζουμε ακόμη με βεβαιότητα τι θα δούμε. Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι μπορεί να δούμε το Samsung Galaxy S6, αλλά τίποτα δεν είναι επίσημο.

Τα βλέμματα όμως έχουν στραφεί και στην LG για την οποία ακούμε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Λέγεται ότι ετοιμάζει το δικό της LG G-Pen, κάτι αντίστοιχο με το S-Pen του Samsung Galaxy Note 4. Με αυτόν τον τρόπο η LG θα θελήσει να ανταγωνιστεί την πετυχημένη σειρά Galaxy Note της Samsung.

Η Samsung τα έχει καταφέρει πολύ καλά με τη σειρά Note αν και αρχικά υπήρχαν πολλοί που αμφισβήτησαν τις τόσο μεγάλες οθόνες, τελικά κατάφερε να τις κάνει trend και να ακολουθήσουν σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές.

Όπως είπαμε οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες από την ίδια την LG, φημολογείται ότι το G-Pen θα προστεθεί στο LG G4 το οποίο έχει ακουστεί ότι θα έχει 5.3 ιντσών οθόνη με ανάλυση 2560×1440 pixels, 4GB RAM, Snapdragon 810 64 bit επεξεργαστή, 20.7 Megapixel κάμερα, 3500mAh μπαταρία και Android 5.0 Lollipop.

lg g4 g-pen, LG G4, με G-Pen για να μπει απέναντι στο Samsung Galaxy Note 4;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

Χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σπύρος

Να βάλει πενάκι και συγχρόνως να κατέβει από τις 5.5″ στις 5.3″, δεν υπάρχει περίπτωση. Ωραίο θα ήταν πάντως αν, αντί να παρατήσει τη σειρά G pro, την ενίσχυε με ένα πενάκι αντίστοιχο του note π.χ., διατηρώντας την οθόνη γύρω στις 6″. Παράλληλα, στην απλή σειρά G θα μπορούσε να μικρύνει την οθόνη στις 5.2″ (όσο το G2). Έτσι, πιστεύω θα μπορούσε να ικανοποιήσει περισσότερους καταναλωτές και να αυξήσει το αγοραστικό κοινό της.

Miko

Αν η τιμή είναι σχετικά καλή, μιλάμε για δυνατό κομμάτι!

Nikolas

Λιγο δυσκολο να εχει 5.3 ιντσες οθονη ενω τα G2 και G3 εχουν 5.2 και 5.5 αντιστοιχα

Petros

5.3 ιντσες, snapdragon 810 κ 4gb ram θα κάνει πάταγο το G4!

Mε το καλό να μας έρθεις!

Αυτο είναι λόγος να αλλά ξω το G2 μου..

Tom

+Σπυρος κατι δεν μου κολλαει και μενα. Τα χαρακτηρηστικα που αναφερονται ειναι Too good to be true. Τοσο good που αν ισχυουν απλα θα το παρω και ας αποφασισα να μην παω ξανα android στην επομενη μου αγορα.

vladimiros

Ουτε εγω πιστυω πως θα ειναι στις 5.3 ιντσες το G4…ισως να ειναι παλι στις 5.5…γιατι μετα δεν θα εχει νοημα το G-PEN να το χρησιμοποιεις σε πιο μικρη οθονη..παντος εχει καλα χαρακτηριστικα,με μια μπαταρια καλυτερη…με 20.7 mp,Και επισης η ραμ που ειναι 4GB..αλλα ακομα δεν γνωριζουμε αν ισχυουν αυτα!

apostolos

σε μινι θα βγει?

Nick-Ch

Μήπως ειναι το mini και ειναι μόνο 5,4?!!

zelhs

LG G4 κανονικο μου φαινεται
https://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.php

kostas

ποπο θα φαω ξενερα αν βγει 5.3 εγω περιμενα τουλαχιστον 5.7 η 6 να εβγενε δεν λει να κατεβω απο τησ 5.5 του lgg3 se 5.3

Τhanos Βtoss

Εγω λεω εσεις τα καλα παιδια που ξερετε τα παντα σιγα σιγα ξεκολατε γιατι ρεζιλεβετε τη σελιδα. Η αλλη θελει να αυτοκτονήσει επιδη θα κατεβει 0.2 inch Ο αλλος δεν αντεχει να βλεπει το πενακι Ο παραλος κ@υλονει με την QHD οθωνη….. Και μετα απο αυτο χεστικε και η φοραδα στ’αλονι που ελεγε και η γιαγια μου. Ρε παιδια οταν καπιος θελήσει να αλαξει κινητο υποτηθετε πρεπει ναχει σοβαρους λογους. οταν το κινητο εχει να σου προσφερει μια νεα δυνατοτητα και οχι ενα νεο ονομα…μονο μοστρα εχει γινει ο ελληνας και αυτο,γιατι πευτει στις παγιδες των αιτεριων που καθε μηνα δεινει και 5 ποντους στον snapdragon της Snapdragon 800,805,810 και παπαριες χωρις ουσια και χωρις διαφορα. Πιστευω το μονο που πρεπει να προσεξουν οι αιτεριες(η samsung ειδη το εκανε με το galaxy alpha)ειναι να παραμείνουν στην αρχιτεκτονική των 20 Nm (νανομετρα) Γιατι ετσι οι επεξεργαστες ειναι απιαστοι το ξεκινησε η apple με το 4s το 2011 και τα ειχε πατησει ολα κατω… Και σημερα σε ψηνουνε να πας να παρεις την καραπαντoφλαρα το note 4 με 28 Nm επεξεργαστη που κολαει καθε τοσο και αργει να ανοιξει…δωσε μ@λ@κ@ ελληνα τον μισθο σου για να ικανοποιήσεις την ζηλια σου απο καπιους… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.