Εν αναμονή του LG G4 που ανακοινώνεται 28 Απριλίου, έρχονται κι άλλα νέα από το μέτωπο της LG. Σήμερα διέρρευσε πολύ καθαρό render από αυτό που λέγεται ότι είναι το LG G4 Stylus και φαίνεται ότι θα είναι ο διάδοχος του LG G3 Stylus. Αναμένεται να είναι μια midrange έκδοση της ναυαρχίδας LG G4 ενώ […]
Εν αναμονή του LG G4 που ανακοινώνεται 28 Απριλίου, έρχονται κι άλλα νέα από το μέτωπο της LG. Σήμερα διέρρευσε πολύ καθαρό render από αυτό που λέγεται ότι είναι το LG G4 Stylus και φαίνεται ότι θα είναι ο διάδοχος του LG G3 Stylus.
Αναμένεται να είναι μια midrange έκδοση της ναυαρχίδας LG G4 ενώ προηγουμένως είχε εμφανιστεί να παίρνει πιστοποίηση από την FCC με κωδική ονομασία LG LS770, οθόνη 5.8 ιντσών, LTE συνδεσιμότητα, 3000 mAh αποσπώμενη μπαταρία. Θα τρέχει Android Lollipop ενώ από επεξεργαστή περιμένουμε Snapdragon 610 ή Snapdragon 615.
Το LG G4 Stylus φαίνεται να είναι η ίδια συσκευή που είχε διαρρεύσει πριν από καιρό σε hands-on φωτογραφίες ως το LG G4 Note (εμφανίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες). Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί, αλλά θα μπορούσε να εμφανιστεί μαζί με την ναυαρχίδα 28 του μήνα.
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
Μια νέα λειτουργία που δοκιμάζεται στο Android 17 Beta 3 υπόσχεται πιο γρήγορη φόρτιση, περιορίζοντας διεργασίες στο παρασκήνιο όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Η Android 17 Beta 3 φέρνει πίσω το “Hey Google” για το Gemini, ενεργοποιεί τα App Bubbles και διορθώνει προβλήματα σε ειδοποιήσεις, κάμερα και σύστημα στα Pixel.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου