LG G4 White Gold Edition: Επίσημα η νέα έκδοση της ναυαρχίδας

Η LG ανακοίνωσε επίσημα μια νέα έκδοση της ναυαρχίδας της σε λευκό και χρυσό χρώμα. Το LG G4 White Gold Edition ανακοινώθηκε με στόχο να προσελκύσει γυναίκες και νέους χρήστες. Το κινητό στην πίσω και μπροστά πλευρά έχει λευκό χρώμα ενώ το frame είναι χρυσό (μόνο στο χρώμα).

Το LG G4 μπορεί να άλλαξε εξωτερικά αλλά στο εσωτερικό του παραμένει ίδιο, με οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, κάμερα 16 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 32GB επεκτάσιμη, μνήμη RAM 3GB και μπαταρία 3000mAh.

Η τιμή του LG G4 White Gold Edition είναι γύρω στα 600 δολάρια και θα κυκλοφορήσει για την αγορά της Κορέας. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν θα έρθει και στις υπόλοιπες χώρες, αλλά πως σας φαίνεται;

LG G4 White Gold Edition: Επίσημα η νέα έκδοση της ναυαρχίδας, LG G4 White Gold Edition: Επίσημα η νέα έκδοση της ναυαρχίδας

LG G4 White Gold Edition: Επίσημα η νέα έκδοση της ναυαρχίδας, LG G4 White Gold Edition: Επίσημα η νέα έκδοση της ναυαρχίδας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gt-i9506

Το χρυσο θα επρεπε να επεκτεινεται και στο πισω καπακι γιατι τωρα το πισω καπακι μ φαινεται μαπα πολυ αδειο η θα επρεπε να το κανουν τυπου ιφον να εχει στο κεντρο πλακα χρυσου κ οχι σε ολο το καπακι ειτε να ειναι ολο το καπακι gold η εστω κατι γυρω απο τα κουμπια την καμερα κ το ηχειο να εχει ενα πλαισιο gold.

vagsvr

Σιγα που αξιζει τα 150€ (απο το κανονικο Lg g4) μονο η αλλαγη χρωματος..
Στα 400 και αυτο, μια χαρα θα ειναι..
Ας μεγαλωνανε τη ram η ας βαζανε αλλο ακομη καλυτερο επεξεργαστη..!

Nio

Αν είχε πίσω δερμάτινο καπάκι με χρυσές ραφες κάτι θα έλεγε.

παπαροκάς tiamat

Παιδια αν κρινουμε απο το v10 το g5 θα ειναι απο αλλον πλανητη… ενω το gflex3 ερχεται με 820. ας περιμενουμε.

Nick

Θα είναι ακριβή η μπογιά φένεται για κορόιδα ψάχνουν…για αυτό πάτωσε…και πάει για λουκέτο…

Sosimple

Στο lg g2 η lg πηρε τα πανω της με μια πολυ πετυχημένη συνταγη. Τα μικρότερα bezel, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη οθονη σε μικρότερο μέγεθος κινητου απ τους ανταγωνιστές, και παράλληλα μεγαλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη αυτονομία.. Αυτο την καθιερωσε. Γι αυτο και την τιμησα τοτε αγοράζοντας το.
Απο τοτε ολο βλακειες κανει. Είναι σοβαρη πρόταση η παραπανω, ή το τηλεκοντρόλ το ν10?
Ο ανταγωνισμός μικρινε τα bezel και αυτη τα μεγαλωσε!! Το g4 εχει μεγαλυτερα bezel απ το g2 και g3. Τα μικρότερα τα εχει το note 5 που καποτε ειχε τεράστια.
Η μπαταρία εμεινε στα 3000 με μεγαλύτερες οθόνες και η αυτονομία μετριοτατη.. Στα υπολοιπα ετσι και αλλιως ηταν πισω. Μια πλατσικουρα, σχεδιο αδιάφορο, επιδόσεις πίσω απ τις κορυφαίες.. Ακομα και οι κινεζοι βγάζουν καλύτερα. Μετα απορουμε γιατι δεν πουλαει.

Θανασης

Nick ,

Ποια παει για λουκετο?… Μην λες χαζομαρες… Δεν ειναι περιπτερο η lg…. πριν γραψεις κατι πρωτα να το επεξεργαζεσε…

Mitsaras

Ακυρο αλλα το V10 ποτε θα βγει στην αγορα?

Γιαννης

Ας βγάλουν κινητό με 35 ίντσες. Λίγες είναι οι 5. Έλεος με τις παντόφλες!

Bloodmaster

Μπραβο παιδια σας χαλαγε το μαυρο δερματινο καπακι τωρα νεο χρωμα και νεα δικαιολογία για να το εκτοξευσουν στα 700€ παλι.

πετρος

Δεν θα αργησει να ερθει ο καιρος που οι εξελιξεις των κινητων θα ειναι ανα τριμηνο.Η lg ομως δεν λεει να βαλει μυαλο αφου 9 μηνες μετα την ναυαρχιδα της αντι να λανσαρει το νεο της μοντελο αρκειτε σε πασαλειματα με την κυκλοφορια 2 χρωματων.Οι κινεζοι εξυπνοι ανθρωποι ειναι εδω και κανουν παπαδες με -20 εως 50% στις τιμες με τις ιδιες δυναντοτητες,οποιος ξυπνησει γρηγορα θα τους προλαβει ειδαλως οπως και αν λεγονται αυτες οι εταιριες ειτε lg ειτε iphone ειτε samsung γρηγορα θα πανε απατες

mperna

γιατι δεν κανεις βιντεο με το LG G4c

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.