LG G4, δεν θα ανακοινωθεί στην MWC στη Βαρκελώνη

Η μεγάλη έκθεση MWC που θα γίνει τον Μάρτιο στη Βαρκελώνη θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα και τα μεγαλύτερα τεχνολογικά ονόματα. Η HTC είναι η πρώτη που έστειλε προσκλήσεις για 1η Μαρτίου και περιμένουμε να ανακοινώσει το HTC One M9. Στα leaks όμως ξεκίνησε να εμφανίζεται και το LG G4 κάνοντας πολλούς να θεωρήσουν ότι μπορεί να ανακοινωθεί στην MWC.

Τελικά όμως η LG δεν σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο καθώς στέλεχος της LG με δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν θα ανακοινωθεί το LG G4 στην MWC, οπότε θα περιμένουμε να περάσει το παραδοσιακό 9μηνο που συνηθίζει η LG. “We rolled out the G3 in May last year so we do not plan to unveil the G4 at this year’s Mobile World Congress and [will] spend more time perfecting the new phone”.

Το LG G4 αναμένεται με Snapdragon 810, Quad HD οθόνη, 3GB RAM, Android 5.0 Lollipop και 16 Megapixel κάμερα.

Με τα LG G2 και LG G3 η εταιρεία κατάφερε να δεχθεί πολύ θετικές κριτικές από τους χρήστες και πήρε το 4% του μεριδίου της αγοράς ενώ το 2014 προβλέπεται ότι έφτασε στο 6%. Περιμένουμε να δούμε τι θα καταφέρει το LG G4.

LG G4 Concept

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Ιανουαρίου 2015 17:56

Σχόλια

  • Ανυπομονω το LG G4 εχω το LG L9 ii 4GB RAM να αγορασω το LG G4 ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ LG

  • Φαίνεται πανέμορφο! Ας κάνουν το θαύμα τους και θα περιμένουμε λίγο ακόμα... Λίγο όμως γιατί περιμένει πως και πως ο σύζυγος να παραλάβει το G2 μου...

  • Πανέμορφο το concept... γουστάρω Lg σαρώνει τα τελευταία χρόνια (κι εγώ ευτυχής κάτοχος g2).

  • Λογικά θα βάλει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπροστινα ηχεια, καλύτερη καμερα. οθονη καλυτερα να μεινει 5.5 με την ιδια ανάλυση και να λυσουν τα προβληματα υπερθερμανσης που ακουγονται... επισης πανευτυχής κάτοχος g2 και τωρα ειδικα που έρχεται με Lollipop ακόμα καλύτερα...

  • Και εγω ως κατοχος lg g2 εχω να πω μονο τα καλυτερα για την lg. Αντε να δουμε το g4 ποσο τουμπανο θα ειναι.

  • Πριν 1 μηνα αγορασα το G3 32gb με 3Gb RAM.!!! Ειναι απιστευτο κινητο παιδια.! Δεν κολλαει με τπτ!!!!! Ουτε ζεσταινεται ουτε κανενα προβλημα.! Ευτηχως που μετα το S3 γυρισα στην LG.!
    Aπολυτα ευχαριστημενος.! Μετα απο αυτο που βλεπω στο G3 περιμενω να παρω το G4 μολις κυκλοφορησει!!!!!!!!!!!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.