LG G4c: Η compact έκδοση της ναυαρχίδας;

Το LG G4 είναι επίσημο με ελαφρώς κυρτό design, δέρμα, οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD IPS Quantum, κάμερα 16 Megapixel με φακό f/1.8 και OIS 2.0, Snapdragon 808. Όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει και compact έκδοση η οποία εμφανίζεται σε ολλανδικό κατάστημα με ονομασία LG G4c.

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε τι χαρακτηριστικά θα έχει, αν δηλαδή θα επιλέξει η LG να βάλει μέσα ότι έχει η ναυαρχίδα LG G4. Αν κρίνουμε από την τιμή του που εμφανίζεται στα 294 ευρώ, τότε μάλλον μιλάμε για κατώτερα χαρακτηριστικά. Η LG δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Sony με τα Xperia Compact για όσους θέλουν τα τελευταία χαρακτηριστικά, αλλά δεν θέλουν τεράστια οθόνη.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του εμφανίζεται 12 Μαΐου, αλλά φαίνεται πολύ νωρίς αφού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.


Πηγή

Σχόλια

  • εχει δακτυλικο αποτυπομα?
    το ηχειο στο δερματινο ειναι διαφορετικο απο αυτο στο πλαστικο?

  • Εντωμεταξύ 11 Μαΐου Παρουσιάζομαι Σπάρτη στρατός ξηράς Εφοδιασμός Μεταφορών.

  • Στο χώρο των compact android smartphones έχουμε αυτή τη στιγμή το τούμπανο Galaxy Αlpha και το πολύ καλό Z3 Compact. To Αlpha πωλείται στα 310€ και το Ζ3 compact στα 350€. Το ένα κόστιζε 670€ πριν λίγους μήνες ενώ το άλλο 600€. Το LG G4c λογικά δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά τα δύο και θα είναι παντελώς άσχετος όποιος το προτιμήσει έναντι αυτών των δύο.

  • Καλο μηνα καλη Πρωτομαγια δεν το προλαβαινω 13 Μαιου παρουσιαζομαι Σκαραγκας Ναυτικο λετε να βγει δευτερη εκδοση 810 RAM DDR4 4GB 64GB να βγει με οικονομικη τιμη

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.