LG G5: Επιβεβαιώνεται το Always ON feature για την οθόνη

Την περασμένη εβδομάδα η LG επιβεβαίωσε ότι 21 Φεβρουαρίου ανακοινώνει το LG G5 στο πλαίσιο της MWC 2016. Η ίδια δεν έδωσε καμία πληροφορία για τα χαρακτηριστικά, ενώ στο παρελθόν μας έδινε πολλά hints για τις ναυαρχίδες της.

Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook ανέβασε ένα teaser, το οποίο επιβεβαιώνει ότι το LG G5 θα έχει Always ON display mode. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα notifications όπως κλήσεις, μηνύματα, email κ.α., χωρίς να ενεργοποιούν ολόκληρη την οθόνη.

Το Always ON feature, είναι διαθέσιμο στα Motorola smartphones με ελαφρώς διαφορετικές εφαρμογές και αποκαλείται Active Display, ενώ το είδαμε και στα τελευταία Nexus ως Ambient Display. Επίσης οι φήμες λένε ότι θα το δούμε και στα Samsung Galaxy S7/Samsung Galaxy S7 Edge, τα οποία θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει το νέο feature της LG και το διάγραμμα του LG G5, το οποίο λέγεται ότι θα είναι αρκετά διαφορετικό από τους προκατόχους του LG G3, LG G4, με dual camera αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά και volume buttons στο πλάι.

lg g5 always on display, LG G5: Επιβεβαιώνεται το Always ON feature για την οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Απ’ ό,τι βλέπω το χαρακτηριστικό αυτό πρέπει να είναι παρόμοιο με το Glance Screen που υπάρχει ήδη εδώ και καιρό στα Windows phones… Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο, βλέπεις αν είχες κάποια κλήση, μήνυμα κλπ κλπ, χωρίς να χρειαστεί καν να το ανοίξεις! Στα Windows μπορείς να βλέπεις ακόμα και τον καιρό! Κατά τ’ άλλα όλοι εδώ μέσα κράζουν τα WP επειδή δεν έχουν επίσημη εφαρμογή για το youtube… Whatever!!

NikosAr

Πολύ καλό φαίνεται. ..

Νικος

Τι διαφορά έχει αυτό από την glance screen της nokia/microsoft? Η άλλη υπάρχει χρονια τώρα και με ένα πέρασμα του χεριού πάνω από το κηνιτο βλέπεις όλες της ειδοποιησης και την ώρα…

Δημήτρης

Νίκο, πιστεύω ότι δεν έχει καμμία δοαφορά, και μένα αυτό μου θύμισε…

Ωραίο feature, μακάρι να το είχε και η ρημάδα η Samsung 🙁

kalex1999

Η Samsung θα το βάλει μόνο αν το βάλει πρώτα η Apple η οποία θα το παρουσιάσει σαν καινοτομία :Ρ

princegr

Υπάρχει ήδη στα samsung από το s4 και μετά σίγουρα, μπορεί και από το s3 δεν θυμάμαι καλά. Είναι ρύθμιση στα gestures περνάς το χέρι σου πάνω από την οθόνη του κινητό ενώ είναι σβηστό και εμφανίζονται όλες αυτές οι πληροφορίες. Να μην αναφερθώ και στην άλλοτε κραταιά Νοκια και το symbian που υπήρχε εξ αρχής. Πριν κράξετε ορισμένοι καλά είναι να το ψάχνετε πρώτα!!!!

Makis

Είχα Lumia 930 και αυτή η λειτουργία είχε καταργηθεί, οπότε εσείς με τα windows μην μας την λέτε….

Apostolos

Το διακριτικό led που είχα στο s3 δούλευε μια χαρά, ανάλογα το χρώμα ήξερα αν έχω κλήση ή μήνυμα κλπ.

panos

Maki αυτη η λειτουργια μονο το 930 και 730 δεν την υποστηριζαν λόγω της οθονης τους (hardware). Ολα τα υπολοιπα 640-640 xl-830-950 -950 xl και πολλα αλλα την υποστηριζουν..αρα πριν ειρωνευτεις την αλλη φορα να εισαι διαβασμενος.

Makis

Τι να διαβάσω και τι να ειρωνευτώ καυμένε, για το 930 δεν μίλησα; αν δεν το έχει η ναυαρχίδα τότε (930) να περιμένω να βγει το επόμενο να την έχει;…. καλά πάω να διαβάσω…

Panos

Maki ειπες πως αυτη η λειτουργια εχει καταργηθει στα wp ενω μονο 2 δεν την υποστηριζαν..ομως ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ την υποστηριζουν, ακομα και τα ποιο φθηνα..ΑΡΑ αυτο σημαινει πως δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα..απλα μια συμβουλη σου εδωσα..

Πέτρος Π

@Panos : Πες τα ρε φίλε, γιατί εδω μέσα θα ξεχάσουμε κιαυτά που ξέρουμε! Σε όλα τα άρθρα μπαίνει ο κάθε πικραμένος και θάβει τα WP χωρίς να έχει ιδέα…
Στο συγκεκριμένο άρθρο προσωπικά αναφέρθηκα στα WP, επειδή το feature αυτό το έχουν εδώ και χρόνια, οπότε δεν χρειάζεται να παρουσιάζεται σαν κάτι πρωτοποριακό (που έγινε ακόμα και κεντρικό άρθρο στο techblog, έλεος!!). Ακόμα και στο ίδιο το άρθρο λέει για τα Motorola, για τα Nexus, ακόμα και για το S7 που ακούγεται οτι ίσως να το έχει! Για τα WP όμως ούτε κουβέντα… Δυστυχώς αισθάνομαι οτι εμείς οι πραγματικοί χρήστες των WP πρέπει να τα υπερασπιζόμαστε για να μην κυκλοφορεί κάθε είδους ράδιο αρβύλα! Έχει καταντήσει κουραστικό, αλλά έτσι είναι…

nikos

Χαρακτηριστικό από εποχη Νοκια n9 ,μετα πήγε στα λουμια και τώρα το βλέπουμε και αλλου , μπράβο για μένα είναι χρήσιμο και καλό είναι να υιοθετηθεί και από άλλους!

kinitokinito

ΓΟΥΑΟΥ

Parlapanos

Pano θες γυαλιά, ο Makis είπε πως το Lumia 930 δεν το υποστήριζε, όχι γενικά “στα wp” όπως λες μην επιμένεις. Στο θέμα μας, καινοτομίες δύσκολο, απλά πρέπει να βγάζουν κάτι εξτραδάκια σε κάθε ναυαρχίδα, για να τη διαφοροποιήσουν/δικαιολογήσουν κάπως από την προηγούμενη. Apostole και το xperia Arc μου έχει LEDακι με χρώματα, όντως ήταν πολύ πρακτικό.

Panos

Parlapanos για κοιτα καλυτερα τι εγραψε..ειπε <> επειδη δεν το ειχε μονο το δικο του 930? Ειμαστε σοβαροι? Το ειχα με το lumia 820 πριν χρονια..το εχει η κοπελα μου με το 640 και το εχω πλεον και με το 950 xl..αρα τι να μην του πουμε?

giannis

δεν ειναι κατι νεο… s4 και note 3 αρκει να περασεις το χερι σου πανω απο την οθονη

Panos

Ειπε πως αυτη η λειτουργια ειχε καταργηθει και πως εμεις με τα wp να μην μιλαμε…

tsikalos

Μάγκες των wp με όλο τον σεβασμό,το λογισμικό σας είναι τρία χρόνια πίσω σταματήστε να το υποστηρίζεται λες και είναι top.Άσπρη μέρα θα δείτε μόνο με open source.Είχα το 930 ξέρω(τρομερές φώτο)

Σταύρος Χρι

Δεν είναι κάτι νέο !!! Τα WP το έχουν εδώ κι καιρό !!! Μην ακούω κι γελαω για τα s3 κι s4 ! αυτό το περνάω το χέρι μου πάνω από την αθόνη κι η οθόνη ανάβει ολόκληρη για να δω ώρα κλήσεις κι συναφή δεν είναι Glance Screen ! Το είχε το παλιό μου note 3 ,αλλά εκεί ανάβει όλη η οθόνη όταν περάσεις το χέρι σου από πάνω (κι όχι πάντα ήθελε να το κάνεις πολλές φορές για να ξυπνήσει) κι μετά σβήνει κι δεν βλέπεις τπτ ! εδώ μιλάμε για Glance Screen !! Γενικά είναι κάτι καλό αλλά σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι ! Η κοπέλα μου στο lumia της το θέλει όπως κι δίποτε, εγώ στο 640xl μου δεν το θέλω καθως τρώει μπαταρία (εστω κι λίγο) κι πιστεύω ότι το ασκημένει το κινητό όταν είναι σε sleep !

Panos

Καθε λειτουργικο εχει τα καλα του και τα ασχημα του…απλα καποιοι σταματηστε να ειστε ερριστικοι και απολαυστε τις συσκευες σας..Μερικοι συμπεριφερεστε σαν μικρα παιδια..λετε βλακειες χωρις να γνωριζετε επειδη ετσι σας ειπε καποιος..διαβαστε καποια πραγματα πρωτα για να εχετε ολοκληρωμενη αποψη και μετα κρινετε..ΕΛΕΟΣ..

φιλιππος

Συμφωνώ και εγώ σαν λειτουργικό είναι 2 χρόνια πίσω και σαν εφαρμογές τουλάχιστον 5. Δεν είμαστε μέτοχοι στις εταιρίες για να κάνουμε τα στραβά μάτια και να υποστηρίζουμε τις επιλογές μας μόνο και μόνο για προσωπική επιβεβαίωση. Τα λέει κάποιος που έχει δουλέψει windows πολλά χρόνια. Στον μόνο τομέα που κοιτάει στα μάτια τον ανταγωνισμό είναι η φωτογραφική και στο πόσο φτηνά έπαιρνες μια συσκευή από τις προσφορές που κανανε τα μαγαζιά και αυτό γιατί δεν τα πουλούσαν βέβαια.

tsikalos

Φίλε pano από note 3 σε 930 μετά πήγα σε note 4(exynos) και μετά πίσω σε note 3 το οποίο κολλούσε λιγότερο στο ui όσα factory reset και αν έκανα στο note 4(παράξενο ε?).Δοκίμασα την beta των win10 στο 930 αλλά πολύ lag ρε συ εκανα downgrade και το πούλησα πολύ φθηνά.

Panos

Tsikale με τα ματια μου εχω δει νοτε 4 να λαγκαρει Απαραδεκτα..ενω ενα note 3 ηταν σφαιρατο..επισης εχω δει και galaxy s6 να μην κραταει απο πισω ουτε μια εφαρμογη για multitasking…Μεγαλη ξενερα..διαφωνεις σε αυτα?
Δοκιμασα ενα nexus 6p ομως και το καταχαρηκα σε ολα του…

nikos

Δεν υποχρεωσαμε κανένα να τα πάρει, άσε που συμφέρει του wp fans , η χαμηλή ζήτηση γιατί οι τιμές πέφτουν ! Γούστα είναι αυτά, εγώ είμαι ευχαριστημένος με το λειτουργικό , έχω δοκιμάσει και τα άλλα απλά μου ταιριάζει περισσότερο!

nik

Στο s4 υπαρχει σαν air gesture με ενα περασμα του χεριού η βλέπεις τις ειδοποιησεις η ενεργοποιεις την οθόνη χωρις άγγιγμα . Από τοτε σε καθε samsung.

Makis

Thanks tsikalos + parlapanos +1

Δημήτρης

Καλησπέρα. Κάθε λειτουργικό έχει θετικά και αρνητικά. Το γεγονός εδώ είναι ότι βλέπουμε σε ένα νέο τηλέφωνο ένα “πρωτοποριακό” χαρακτηριστικό που εγώ απολαμβάνω εδώ και 2,5 χρόνια στο Lumia 1020 που έχω.

Και το οποίο κράτησα, ενώ είχα την επιλογή να έχω ένα Galaxy S6, το οποίο πήγε στον αδερφό μου, αφού το δοκίμασα σαν βασικό επί 2 εβδομάδες και δε με βόλεψε.

Είναι, επομένως, θέμα προσωπικής επιλογής και τι ζητάει ο καθένας. ΑΝ ήθελα games δε θα έμενα στο 1020. Μην εκφράζετε άποψη, όμως, από πεποίθηση χωρίς να έχετε δοκιμάσει κάτι. Μπορεί να μην έχετε καλή αντίληψη της πραγματικότητας.

Panos

Τσακαλε άκου την δικη μου γρήγορη εμπειρία σε αυτο που είπες..
Έχω δει με τα ματια μου ψιλοαδειο νότε 4 να λαγκαρει Απαράδεκτα…νοτε 3 σφαιρατο..εχω δουλέψει επίσης s6 το οποιο ολα οκ αλλα ρε φιλε πάνω από δυο εφαρμογες στο παρασκήνιο δεν τις κράταγε,επίσης έχω δουλέψει nexus 6p το οποιο το λατρεψα σε ολα του…διαφωνεις σε κάτι απο αυτα που είπα;

Panos

Όσο για σένα Μάκη ότι και να πω στο βρόντο θα πάει..εδω δεν μπορείς εσύ ο ίδιος να υποστηρίξεις τον εαυτό σου,άρα κάτσε και δώσε συν και πλην στους άλλους…κριμα που ασχολήθηκα…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αυτό το feature πρώτη το είχε βάλει στα κινητά της η Νόκια με ειδική οθόνη (είχε μνήμη ) που σου έδειχνε τα βασικά. Εδώ και τέσσερα χρόνια όταν αγόρασα το Νόκια 808 είχε περισσότερα πράγματα να σου δείξει ενώ ένα χρόνο αργότερα όταν αγόρασα το lumia 925 ήταν πλήρης και σου έδειχνε όλα τα απαραίτητα : αναπάντητες κλήσεις ,μηνύματα, e-mail, facebook, tweeter instagram κ.λ.π. Ήταν και είναι από τις καλύτερες ευκολίες που είχαν τα nokia και τώρα τα Microsoft , και βλέπω ότι ακολουθούν και άλλοι κατασκευαστες.

Δημήτρης Χρήστου

Πολύ ωραίο! Μακάρι να είχε έξυπνο πίσω πλήκτρο αλλά είνκαι γενικά πολύ ωραίο.

ChrisG

απο το S3 τουλάχιστον θυμάμαι ότι κλήση,μύνημα,email,ημερολόγιο υπενθύμιση,ξυπνητήρι και γενικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ η samsung το είχε.μέχρι και block dialer έιχε και έχει στο touchwiz της ενσωματομένο που είναι σωτήριο.μερικοί τώρα ξυπνήσανε και μάλιστα και κατηγορούνε χωρίς να ξέρουν;είχε το ledακι όπως έχει και το Note 4 και αναλόγως τι μου έρχεται αναβοσβήνει με διαφορετικό χρώμα χωρίς να ξεκλειδώσω κάν την συσκευή.όταν λέτε πράγματα τα γνωρίζετε ή απλά σας κατεβαίνουν εκείνη την στιγμή;ένα πράγμα αν έχει η samsung είναι τα εξής:κάμερα,hardware,και touchwiz(features).ψάξατε ποτέ να δείτε πόσα πράγματα έχει και έτη φωτός απο το stock android και μετά να μιλήσετε;δηλαδή εντάξει…κάντε μία βόλτα απο ένα samsung πρώτα και θα δείτε όλα όσα θα πάρετε σε μερικά χρόνια οι άλλοι.χωρίς υπερβολές.

Gvirginia

Βρε παιδιά, το άρθρο αναφέρεται σε άλλη λειτουργία. To Glance σου δείχνει απλά τις πληροφορίες, τίποτα παραπάνω. Η λειτουργία (Active/Ambient Display) σου δίνει τη δυνατότητα να πατήσεις πάνω στις ειδοποιήσεις για να δεις περισσότερες πληροφορίες ή να σβήσεις κάποια ειδοποίηση κτλ. Είναι δηλαδή σαν να είναι η οθόνη κλειδώματος, χωρίς χρώματα όμως (σβηστή η οθόνη).

@ChrisG Διάβασα τα σχόλια παραπάνω και μόνο ένας λέει/πιστεύει ότι δεν το έχει η Samsung. Μάλιστα τον διορθώνουν αμέσως, αναφέροντας και για led και για gestures κτλ. Το σχόλιό σου δεν προσθέτει τίποτα στα παραπάνω, παρά έναν επιθετικό εκθειασμό στην Samsung.

hellomoto

Υπάρχει ήδη και στο android εδώ και χρόνια.
moto x 2013…

ChrisG

@Gvirginia το σχόλιο μου απαντά σε όσους απευθύνεται και όσους το ξαναφέρουν.και όποιος έχει την μύγα…ξέρεις.εσενα φαντάζομαι δεν σε απασχολεί αφου τοποθετήσε σωστά.τα περί εκθειασμού δικά σου είναι.δεν θα απαντήσω και σε αυτό ελπίζω ούτε πιστεύω οι παραπάνω που τα ανέφεραν πολλάκις φορές πήραν το ανάλογο σχόλιο όπως το δικό σου τώρα.άρα αυτό δείχνει μία προσωπική νύξη στο πρόσωπο μου και σε συμβουλέυω να είσαι προσεκτικός όπως και εγω απέναντι σου.μήν τρέχεις συνεπώς να μου την πείς γιατί καρφώνεσαι.

Gvirginia

Δεν “καρφώνομαι”, γιατί δεν κάνω τίποτα κρυφά. Φαίνεται καθαρότατα ότι απευθύνομαι σε σένα προσωπικά. Έχουν κουράσει τα άκυρα σχόλιά σου για τη Samsung (ή την Apple) σχεδόν σε κάθε άρθρο, τα οποία πάντα έχουν ύφος που προκαλεί έριδες. Καλύτερα να εφαρμόζεις τις συμβουλές στον εαυτό σου πρώτα.
Δε θα συνεχίσω άλλο το off-topic, ούτε θα κάτσω να αναφέρω όλα τα άρθρα που κάνεις τέτοια σχόλια.

tsakias

παιδια αυτο το χαρακτηρηστικο υπηρχε στο galaxy s4 το ειχα το κινητο και ειμαι πολυ σιγουρος επισης υπηρχε και στο galaxy note 3 μερικοι απλα να ενημερονεστε πρωτα και μετα να λετε φιλικα σας το λεω

ChrisG

@Gvirginia και εσύ κουράζεις αλλά δεν νομίζω να σε καίγεται καρφί.έτσι δεν είναι;άκυρο είναι για σένα.για άλλον όχι.θα κάνουμε δημοσκόπηση ή δεν μας επιτρέπεται το δικαίωμα σχολιασμού εδώ μέσα.θα μου το απαγορέψεις εσύ ή θα φωνάξεις και βοήθεια;καλύτερα να περιορίζεσαι στα των σχολίων σου και να προσέχεις πως μιλάς.έριδες δεν προκαλώ συζητώ.και εδώ μέσα δεν χαιδέυουμε αυτιά των fanboys.δεν νομίζω να απαγορέψα ποτέ κανέναν να εκφράσει λόγο απέναντι σε κάποια εταιρεία που τόσο παθιασμένα θέλεις να με συνδέσεις βολικά.όσο μπορώ να υπερασπίζομαι τις απόψεις μου θα το κάνω και λογαριασμό νομίζω δεν δίνει κανένας και ούτε θα δώσω και εγώ.σε όποιον αρέσει.σε όποιον όχι λίγο παρακάτω…τσιφλίκι δεν είναι κανενός κανένα site και blog.απλά και κατανοητά.
αν θέλεις να συζητήσουμε σε άλλο επίπεδο να μου το πείς.τις συμβουλάτορα δεν χρειάζομαι.περιορίσου στον εαυτό σου.

Apostolos

Σοβαρά τώρα μαλωνετε για το πως ανάβει η οθόνη κινητού?

giannis13

πωπωππω μας πρηαξτε ποιος το εκανε πρωτος, λες και βγηκε η LG να πει κατι τετοιο ή προκαλεσε οπως κανει η απλ σε καποιες περιπτωσεις ..

εχει πρωτοτυπησει πολλες φορες τα τελευταια χρονια η LG αλλα αυτο ειναι ενα απλο feature, σιγα

Kasmpou

Εγω παντος θυμαμαι το ειχα στο νοκια ν85 με την amoled οθωναρα του.

pikramenos

1) Δεν την παλεύεται…. 2) Και μόνο που συγκρίνουμε μια λειτουργία ενός κινητού με ίσως παρόμοιες άλλων, πριν ακόμα βγει και μάθουμε πως ακριβώς είναι και πως δουλεύει πρέπει να κοιταχτούμε 3) Πολλές φορές μία λειτουργία-εφαρμογή μπορεί να μοιάζει με κάποια άλλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ίδια, κάθε εταιρία την προσαρμόζει στα μέτρα της, επίσης δεν μπορώ να βρω κάτι κακό στο να προστίθεται μια λειτουργία σε ένα κινητό που υπάρχει ήδη σε κάποιο άλλο, ιδικά αν το κάνει και καλύτερα 4) Επειδή είναι κάτοχος του Lumia 640 αυτό που κάνει η συσκευή είναι να σου εμφανίζει όσο είναι κλειδωμένη, την ώρα, αν σου έχουν έρθει μηνύματα και πόσα + κλείσεις + email κτλ χωρίς να σου λέει κάτι για το περιεχόμενο, όλα αυτά με άσπρους χαρακτήρες και σύμβολα με την υπόλοιπη οθόνη λογικά κλειστεί, όταν το βάζεις στην τσέπη σβήνουν (ή αν βάλεις το χέρι σου πάνω στον αισθητήρα εγγύτητας) επίσης σβήνουν μετά από λίγη ώρα όταν είναι πάνω πχ στο τραπέζι, επίσης αν είναι στην τσέπη δεν ξεκλειδώνει με διπλό άγγιγμα στην οθόνη (πολύ σημαντικό καθώς στο G3 μπορεί να ξεκλειδώσει στην τσέπη) 5) Επειδή όμως είμαι κάτοχος και του LG 3 32GB (ατυχέστατη σύγκριση καθώς… Συνέχεια »

Ανακιν

Καταρχήν η Samsung το έχει εμείς που έχουμε το edge διαβάζω ότι μου έρχεται με κλειστή οθόνη οπότε μη λέτε ότι θέλετε

geozn8

Παιδιά αυτήν την λειτουργία την θυμάμαι από εποχή Nokia n8 -n9 …!! Είναι
άψογη λειτουργία και χρήσιμη με μηδενική κατανάλωση ενέργειας έτσι ήταν
τουλάχιστον στα nokia τότε !!! Μπράβο και πάλι μπράβο !! Μακάρι η LG να μην
βγάλει καμία γκουμουτσα πάλι και το g5 με βλέπω να είναι το επόμενο μου
κινητό στα σίγουρα!! Τρέλα νε μας ορε LG !!!

Panos

Έχω μια απορία: Το always on feature δεν δουλεύει καλυτερα με amoled οθόνη λόγω του ότι δεν χρησιμοποιεί πολύ μπαταρία; Υπάρχει καμμια φήμη για amoled οθόνη στο LG G5;

s6_edge_+

πολυ ωραιο πραγματικα το εψαχνα σε κινητα. αν και το airview μ αρεσε περισσοτερο σε s4+

Κώστας

τα windows phone εδω και 2 χρόνια έχουνε αυτη την λειτουργία.

Καληνυχτα.

NLS

Εφόσον η οθόνη είναι AMOLED (και για οικονομία και για να μην κουράζει έχοντας συνεχώς ανοιχτό έστω και λίγο backlight αν δεν είναι AMOLED), τότε είναι σούπερ feature.

Τώρα που το 950 XL μου είναι για επισκευή μου λείπει τρομερά αυτό το feature στο Z1 που έχω προσωρινά. Κοιτάω σαν χαζός την κενή οθόνη.

Το LG G5 φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλό με ουσιώδη features όχι κοτσάνες για εντυπωσιασμό (glass back, αισθητήρας UV, force touch και λοιπές αηδίες), μπράβο στην συνεχώς ανοδική LG.

vasilist

Καλά ε μην πεί κάτι κάποιος για το λειτουργικό που έχει ο άλλος γίνετε ο χαμός μετά.
Και κανένας δεν παραδέχετε ότι έκανε λάθος αλλα προσπαθεί να πιαστεί απο κάθε λέξη και πως άλλο έλεγε και άλλο εννοούσε.
Μόνο έξω δεν το έχουμε βγάλει να μετρήσουμε ποιος έχει το μεγαλύτερο (και) λειτουργικό απο όλους μας. χαχα

steliosg

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ LG , ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ANDROID ? ΕΧΩ LG G2 KAI AKOMH EIMAI ME TO KIT KAT…ΑΗ ΠΑΡΑΤΑΣ ΜΑΣ LG, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ….

steliosg

ΣΟΡΥ JELLY BEAN ΕΧΩ,,,,,,,ΗΜΑΡΤΟΝ

steliosg

ΟΚ ΣΟΡΡΥ ΤΡΟΛΑΡΩ 🙂 ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ, ΕΙΜΑΙ Κ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΧΟΣ LG 3D ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ Κ ΕΣΠΑΣΕ Η ΟΘΟΝΗ :/ OPOTE ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ…

christos

Χα χα αυτο υπαρχη απο τα νοκια s60 εδω και πολλα χρονια

θανος

Γουαου….το έχω στο lumia 925 από το ΄καλοκαιρι του 2013….κλείνω τριετία αλλά ξέχασα είναι windows δεν πιανεται. Τι να μας πουν και τα windows από καινοτομια.
Για να μην παρεξηγηθώ είμαι νυν κατοχος 925 και g flex 2 και δεν καταλαβαίνω τον πολεμο που εκαναν τοσα χρονια στα windows.

steve jobs

…glance screen…
…αντιγραφή από ΝΟΚΙΑ λούμια, που το έχει τέσσερα χρόνια…

steve jobs

…glance screen…
…NOKIA lumia…

jobs steve

…glance screen…
…αντιγραφή από ΝΟΚΙΑ λούμια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.