LG G5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Nougat

Η LG ανακοίνωσε ότι ξεκινά η αναβάθμιση του LG G5 σε Android 7.0 Nougat. Tο update δίνεται πρώτα στους κατόχους του LG G5 στη Ν. Κορέα και σε λίγες εβδομάδες θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αγορές. Tο G5 είναι από τα πρώτα μη Nexus smartphone που παίρνει την αναβάθμιση.

Αυτό που περιμένουμε από το update του Android Nougat είναι τα downloads να γίνονται στο background και το κινητό να αναβαθμίζεται την επόμενη φορά που θα γίνει boot up. Το Doze (από το Android 6.0) είναι βελτιωμένο έτσι ώστε τα apps να μην τρέχουν στο background.

Επιπλέον περιλαμβάνεται το Unicode 9 και το πολυαναμενόμενο “Clear All” button που κλείνει όλα τα apps με ένα tap στην οθόνη. Με το Multi-window οι χρήστες μπορούν να τρέχουν δυο εφαρμογές side-by-side ή μέσω double tap να αλλάζουν μεταξύ δυο apps.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η LG αναφέρει ότι οι χρήστες της θέλουν γρήγορα updates. Φέρνοντας τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό, είναι ο τρόπος της για να δείξει ότι είναι αφοσιωμένη στο να υποστηρίζει τα προϊόντα και τους πελάτες της.

“At LG, we know our customers want the best, most up-to-date mobile experience. Getting software updates to our users faster than the competition is our way of demonstrating that LG is committed to supporting our products and customers to ensure they have a positive ownership experience”, ήταν η δήλωση του Kim Hyung-jung, senior vice president, στην LG Mobile research and development.

lg g5 nougat update, LG G5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Με βλέπω να κατεβάζω το image και να το περνάω με adb δεν έχω υπομονή χαχα.
Ενώ τώρα πετάει το G5 και είναι ότι πιο γρήγορο και πρακτικό έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου έχω το μικρόβιο και δεν μπορώ να περιμένω, μόλις βγεί κάποια Ευρωπαική rom θα την κατεβάσω.

Λευτερης

Vasilist αν ειχες το μικροβιο θα ησουνα ηδη root και θα ετρεχες Nougat εδω και καιρο…

vasilist

Το πέρασα αυτό το στάδιο πριν χρόνια, σαν την μαμά rom δεν υπάρχει, με htc one x και s5 πέρασα τα πάντα (λόγο lag) και ενώ μερικές rom είχαν κάτι καλό σαν την σταθερότητα του stock δεν υπάρχει.
Ασε που υπήρχε μόνο η Korean beta rom και είπα έχω μικρόβιο δεν είμαι άρωστος 🙂 , root έκανα μόνο και μόνο για να κάνω debloat στα android στο iphone 5s έχω κάνει root/jailbreak για το cydia, στο G5 δεν υπάρχει λόγος για root (ακόμα).
Δεν ξανα περνάω CM/beta roms γιατί πάντα είίχαν κάποιο πρόβλημα εκτός και αν βγεί κάποια καλύτερη απο την stock του G5 που δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο γιατί η rom της LG είναι ότι πιο ελαφρύ έχω δει απο rom μαζί με τα iphone.
Οπως και να έχει ελπίζω να μην τα έκαναν θάλασα με το Nougat στην LG και ξανα γυρίσω στην MM.

Λευτερης

Καταλαβαινω φιλε τι λες αλλα οι custom ROM οι οποιες ειναι βασισμενες σε στοκ ειναι πολλες φορες πιο σταθερες απο τη μαμισια. Ουσιαστικα οι developers παιρνουν τη μαμισια ρομ, αφαιρουν τις αχρειαστες εφαρμιγες και προσθετουν καποια script η κανενα εικονιδιο στο systemui. Αυτα δεν επηρεαζουν τη σταθεροτητα, ποσο μαλλον την αυξανουν μαζι με την ταχυτητα και τη διαρκεια μπαταριας. Το θεμα ειναι να βρεις καλο developer που ξερει τι κανει. Τωρα οσον αφορα τη CM και τις AOSP, εκει ναι θα συμφωνησω πολυ σπανια ειναι οσο στεθερες ειναι οι μαμισιες ρομ πλην των Nexus.

Konstantinos

Για lg v10 κανα νέο για nougat?

vasilist

Ναι οι stock καθαρισμενες είναι καλύτερες και στο s5 πάντα πέρναγα στο τέλος μια stock debloated με exposed.

Darth

@Λευτερης root + lg δεν πανε μαζι με τα προβλιματα που βγαζει η lg οποιος κανει root ειναι σαν να παιζει ρώσικη ρουλετα

gats

Έχω ένα lg k5 και έχω το εξής θέμα , όταν βάζω τα ακουστικά (δοκίμασα τα δικά του και 2-3 ακόμη) παίζει η μουσική μια χαρά.. Λίγο αν κουνηθούν μιλάμε ίσα ίσα να τ ΄ακουμπήσεις είναι σαν να ξεκουμπώνουν και δεν παίζουν τ ακουστικά , χάνετε η επαφή!! Καμιά βοήθεια για αυτό?

traianos

Καλησπέρα, σημερα μολις έλαβα την αναβάθμιση περιμένω να κατεβεί!

Vagelis

Εχω κανει την αναβάθμιση στο g5 σε 7.0 NOUGAT εδω και ενα μηνα.Και ενω πριν ηταν αστραπή στο άνοιγμα των εφαρμογων , μετά την αναβάθμιση μερικες απο αυτές ανοιγουν με χαρακτηριστική καθυστέρηση. !! Μηνυματα – άλμπουμ- επαφές- . Γνωριζει κάποιος αν υπαρχει τετοιο πρόβλημα στο λογισμικό.??

JohnDoudou

Ξερουμε κατι για lg g5 se?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.