LG G5: Διέρρευσε διάγραμμα που δείχνει τις αλλαγές στο design

Η LG αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το LG G5 τον επόμενο μήνα στην MWC 2016, με το press event της να έχει προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου. Η LG αλλάζει το συνηθισμένο πρόγραμμα διότι αυτή τη φορά θέλει να ανταγωνιστεί στα ίσια τη Samsung που αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα Galaxy στην MWC.

Οι πληροφορίες θέλουν την LG να έχει κάνει σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά και το περσινό LG G4. Σήμερα διέρρευσαν κάποια διαγράμματα που λέγεται ότι είναι από το μη ανακοινωμένο LG G5 και δείχνουν ότι πράγματι έχουν γίνει αλλαγές.

Αν κρίνουμε από τα κοψίματα, το LG G5 θα έχει full μεταλλική κατασκευή, τα volume buttons έχουν φύγει από την πλάτη και μεταφέρθηκαν στο πλάι, κάτι που έχουμε να δούμε από το LG Optimus G του 2012. Ωστόσο το power button παραμένει πίσω κάτω από την κάμερα και θα έχει ενσωματωμένο τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στην κάτω πλευρά είναι το ηχείο και στην πάνω η υποδοχή για τα ακουστικά.

Οι διαστάσεις του LG G5 είναι 149.4×73.9×8.2 χλστ., προηγούμενες πληροφορίες λένε ότι θα δούμε οθόνη 5.6 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, κάμερα 20 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το τι θα έχει τελικά το LG G5.

lg g5 diagram, LG G5: Διέρρευσε διάγραμμα που δείχνει τις αλλαγές στο design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nik

lg ασε τα κουμπια και πιασε την μπαταρία

iPnos

Με βάση προηγούμενη “διαρροή” που μοιάζει να είναι φωτογραφία και όχι σκίτσο ή προϊόν photoshop, τα πλήκτρα έντασης παραμένουν στην πίσω πλευρά, όπως και το πλήκτρο ενεργοποίησης (ανάμεσα τους), στο οποίο ενσωματώνεται πλέον ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όχι βέβαια ότι αποκλείεται τελικώς να αφαιρέσει τα παραπάνω πλήκτρα από το πίσω μέρος του κινητού, όμως μια τέτοια κίνηση δε φαίνεται και πολύ λογική, γιατί α) (σχεδόν ) όλοι όσοι έχουν χρησιμοποιήσει κινητό της lg με αυτή τη διάταξη πλήκτρων, έστω και για μερικές μέρες, τα έχουν βρει ιδιαίτερα βολικά και β) αποτελούν πλέον σχεδιαστική ταυτότητα για την lg. Η εταιρεία αυτή βέβαια μας έχει αποδείξει ότι δε διστάζει να πραγματοποιεί “ριζικές” αλλαγές τόσο ως προς χρήση των διαφόρων υλικών όσο και ως προς το design, αλλά δε νομίζω τελικά να επαληθευθεί (τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι) το παραπάνω διάγραμμα.

Darth

ρε lg ρε κουκλίτσα μας.. άσε το design το τελευταίο lg ήταν αψογο σε ολα του και λειτουργούσε απροβλημάτιστα .. είχε όμως πραγματικά ΑΘΛΙΑ μπαταρια απο της χειρότερες που έχω δει…

Grg#curry30

Αυτό για την είσοδο των ακουστικών οτι θα είναι στην πανω πλευρά είναι σίγουρο?(στην κατω πλευρά είναι πολύ πιο βολικό οταν το βάζεις στην τσέπη).
Έχω LG g3 και περιμένω το g5 να δω αν θα το αναβαθμίσω η να πάρω iPhone 6

iPnos

@Grg#curry30

Μέχρι την επίσημη ανοκοίνωση ή καμιά “επίσημη” διαρροή (που να δείχνει πραγματικές φωτογραφίες του κινητού που δήθεν έχουν διαρρεύσει), τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πάντως, θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι πολύ πιο βολικό η θύρα των ακουστικών να βρίσκεται στο κάτω μέρος. Το κινητό, μηχανικά, λόγω του τρόπου που το κρατάμε, το βάζουμε ανάποδα στην τσέπη.

True

Αυτο το design ειναι κορυφη και πολυ πιο ωραιο απο το G4. Οσο για τα volume buttons θα ειναι πισω πιστευω.Να χει καλη αυτονομια και θα τα σπασει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.