LG G5: Εκτιμάται ότι θα κάνει τις μισές αποστολές από το αναμενόμενο

Με τις πωλήσεις της ναυαρχίδας LG G5, να μην τα πηγαίνουν τόσο καλά, η LG αναμένεται να αναφέρει στο σύνολο 15 εκατομμύρια αποστολές smartphones για το δεύτερο τρίμηνο. Ο αριθμός είναι κάτω από τα 16.5 εκατ. αποστολές που είχε προβλέψει για το ίδιο διάστημα.

Αρχικά η LG είχε πει ότι θα αποστείλει 3 με 3.5 εκατ. κομμάτια του LG G5 μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Ωστόσο, σύμφωνα με την Korea Aju Business Daily, οι αποστολές τελικά ανήλθαν στα 2.5 εκατομμύρια και η LG αναμένεται να σημειώσει απώλειες τριμήνου από 110.59 εκατ. δολάρια έως 112.32 εκατ. δολάρια. Από την άλλη βέβαια, αυτή θα είναι μια βελτίωση από τις απώλειες 174.5 εκατ. δολαρίων που είχε το ίδιο διάστημα πέρσι.

Η LG ήλπιζε να αποστείλει 12 εκατομμύρια LG G5 φέτος, αλλά αντί αυτού, ο αριθμός εκτιμάται ότι μπορεί να πέσει στα 5.5 εκατομμύρια. Η ναυαρχίδα αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, τα οποία υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει 26 εκατομμύρια. Από την άλλη, υπάρχει το HTC 10, που υπολογίζεται ότι έχει πουλήσει μόνο 1 εκατ. κομμάτια.

H LG είναι ο 7ος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο, πίσω από Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, Oppo και Lenovo.

lg g5 sales, LG G5: Εκτιμάται ότι θα κάνει τις μισές αποστολές από το αναμενόμενο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kalex

λογικο οταν με τα μισα λεφτα αγοραζεις oneplus κτλ

Δημήτρης

όχι και τα μισά λεφτά kalex, 25 ευρώ διαφορά έχουν

Αλέξανδρος

Έ, όχι και τα μισά, 418€ κάνει στο skroutz.
Τώρα φέτος δεν πέτυχε νομίζω επειδή δεν έδωσε βαρύτητα στο design και έκανε πιο μικρή την οθόνη. Βασικά και εγώ είμαι φαν των 5.5″ κινητά και υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, αλλά το g5 παραμένει μια καλή επιλογή άσχετα αν είναι 5.3″.

GiorgosM.

Ας πρόσεχαν…με το g2 το οποίο ήταν και είναι ακόμα(για μένα) εξαιρετικό κινητό γέμισε η αγορά “κίτρινες οθόνες” ,με το g4 ρωγμές στο πλαίσιο του κινητού,με το g4 ξεπέρασε τις….προσδοκίες της γεμίζοντας τους χρήστες με ατελείωτα και ασταμάτητα bootloop…έλεος…
Λογικά στο g το 6 θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν που λέμε για να προσελκύσει ξανά υποψήφιους και επίδοξους αγοραστές κι εύχομαι όχι να υπερβάλλει φυσικά εαυτό παρουσιάζοντας πάλι καμιά πατάτα τόσο εμφανισιακά όσο και σε θέματα αξιοπιστίας…test quality για τα πανηγύρια δεν το συζητάω για την ποιότητα υλικών συναρμολόγησης…

vladimiros

Πηρε τον ρισκο η Lg εβγαλε ενα διαφορετικο κινητο απο τα αλλα,δηλαδη οτι ηθελε ο κοσμος αποσπωμενη μπαταρια και ταυτοχρονα καλη κατασκευη,ελα που ομως δεν τους βγηκε σε καλο αυτο, εγω πιστευω αν βγαλουν το G6 δεν θα ειναι σαν το G5,πρεπει να εχουν καταλαβει το λαθος τους σιγουρα.
Αλλα πραγματα πρεπει να κοιταξει η Lg,και αυτο ειναι το λειτουργικο G3 k G4 ολο προβληματα..με ενα G2 ανεβηκαν και απο εκει μετα το χαος,εκτος του ν10 που ειναι ενα αξιολογο κινητο, ( προς το παρον)

GiorgosM.

Σωστός ο vladimiros…

myrto

Ενα βελτιωμενο v10 να εβγαζε μια χαρα θα πουλουσε.

dark_master

To ρίσκο δεν της έκατσε.Το τηλέφωνο δεν είναι τόσο κακό όσο ακούγεται. Έχουν ακουστεί και υπερβολές από δήθεν κατόχους ή από άτομα που δεν το έχουν πιάσει καν στα χέρια τους.

Νt. Ζa

Πηγα αποφασισμενος να το παρω κ γιατι σέβεται σαν εταιρεία τον καταναλωτή. Βλεποντας την θαμπη αχνη οθονη σπογοητευτηκα. Αχρωμη σα sony κ χωρις βαθος σαν htc. Τελικα οι οθονεςειναι πιο σημαντικό κριτήριο απο οσο δείχνει.

JohnWave

Λογικό μου φαίνεται το πράγμα. Ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα : > Design : Το design είναι θέμα υποκειμενικό αλλά νομίζω πως σε πάρα πολύ κόσμο δεν άρεσε καθόλου το design του G5, ιδίως η πλάτη του. > Κατασκευή : Η LG τα θαλάσσωσε σε αυτόν τον τομέα με το γνωστό θέμα με το πλαστικό πάνω στην πλάτη που στην αρχή το απέκρυψε και στη συνέχεια όταν αποκαλύφθηκε, είπε τη φοβερή δικαιολογία ότι είναι υλικό που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική. Μάλιστα…τότε γιατί αυτό το τόσο εύκολα φθειρόμενο αλλά φοβερό κατά τ’ άλλα υλικό δεν το διαφήμισε εξαρχής ως ατού της συσκευής ; Και απάτη δλδ και δούλεμα στη συνέχεια. > Οθόνη : Xωρίς να μπω στη διαδικασία σύγκρισης διαφορετικών τεχνολογιών οθόνης ( κάποιοι λατρεύουν τις amoled, κάποιοι τις ips) , το G5 έχασε και σε αυτό το κομμάτι λόγω κακής πιστότητας των χρωμάτων. Παράλληλα έχασε και στο always on display. Ωστόσο κατά τη γνώμη μου το θέμα “οθόνη” δεν έπαιξε ρόλο μιας και ο μέσος χρήστης δεν έχει τη γνώση να κρίνει RGΒ αποκλίσεις ενώ το always on display δεν είναι τόσο σημαντικό κριτήριο επιλογής. > Ταχύτητα : Μπορεί το S7 να ανοίγει λίγο πιο γρήγορα τα βαριά παιχνίδια αλλά… Συνέχεια »

Darth

θέμα δεν είναι η τιμή

1, άργησε να το βγάλει
2. είναι άσχημο για τους περισσότερους (καλός η κακός αυτό μετράει αρκετά)
3. αν το πιάσεις στα χέρια νιώθεις ότι κρατάς κάτι φτηνό και κακοφτιαγμένο και οχι μια ναυαρχίδα (μπαμ κάνει πραγματικά)
4. το τεραστιο φιάσκο με το bootloop του g4 και άπειρες και συνεχόμενες αστοχίες της lg ότι αφορά το hardware φόβισε και απογοήτευσε πολύ κόσμο (σαν πρώην κάτοχος του g4/g3 είχα γίνει κολλητός με τα παιδιά στο Procordia πλέον τοσες φορες που πήγα …….)

τιμή πραγματικά δεν παιζει τόσο μεγάλο ρόλο οταν μιλάμε για ναυαρχίδα (εκτός και αν το παρακάνει καποιος)

Anakin

Τα είπες πολύ σωστά @JohnWave

Πέτρος Π

Δεν νομίζω οτι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζετε… Απλά η Samsung πουλάει περισσότερο λόγο brand name, ακόμα και η κουτσή Μαρία αγοράζει Samsung χωρίς να έχει ιδέα… Κάποιος που το ψάχνει λίγο παραπάνω νομίζω θα αγοράσει το G5 και όχι το S7… Οι διαφορές τους είναι ελάχιστες από θέμα δυνατοτήτων, ενώ το G5 έχει πιο όμορφο λειτουργικό και την πρωτοποριακή κάμερα με το μεγαλύτερο πεδίο… Ειδικά στα 420 € που έχει πέσει τώρα είναι ό,τι καλύτερο…
Επίσης παρατηρήθηκε και το φαινόμενο να θάβουν πολλοί την κατασκευή του G5 χωρίς να το έχουν πιάσει καν στα χέρια τους!

vasilist

Το τηλέφωνο είναι μια χαρά πέρα πο την design έχετε δει μερικά βίντεο και λέτε ότι νάνε οι πιο πολοί.
Πολύ γρήγορο , πολύ καλή κάμερα, μπαταρία 4-4.5 SOT , αφαιρούμενη μπαταρία, αλουμίνιο που δεν λυγίζει αν δεν σπάσουν τα δάχτυλα σου με σούπερ εφαρμογή στο χέρι, micro sd,μια χαρά οθόνη καμία σχέση με θαμπή κτλ που λένε μερικοί, το modular δεν το αναφέρω γιατί μάλλον άχρηστο είναι εκτός και αν βγεί καμία 4000mha modular.
Γενικά το τηλέφωνο τα σπάει, αλλα μάλλον είναι μόνο για πρακτικούς ανθρώπους γιατί όντος δεν είναι για τραπεζάκι καφετέριας που είναι και το ζητούμενο πολλών.

dimitris

Πετρος Π Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο μου απλώς πιστεύεις οτι είναι τόσο ανώτερη συσκευή απο το s7 που χρειάζεται κάποιος να βλέπει όνομα για να το πάρει?

Πέτρος Π

@dimitris : Πιστεύω οτι οι διαφορές τους είναι ελάχιστες, πάνω κάτω τα ίδια είναι, απλά το g5 έχει φάει τρελό κράξιμο χωρίς να υπάρχει λόγος… Και μόνο γιαυτό θα προτιμούσα να πάρω το g5 από το s7! Γενικά είμαι κατά της φιλοσοφίας της μάζας, και θα προτιμούσα να πάω σε κάτι πιο ψαγμένο, όπως το g5 και όχι σε κάτι μια από τα ίδια όπως η σειρά galaxy…

JohnWave

@Πέτρος Π και εγώ δεν είμαι της φιλοσοφίας της μάζας αλλά όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο post η Samsung από πέρυσι έχει καταφέρει όχι να πουλά μόνο brand name όπως έκανε τόσα χρόνια με τη σειρά S , αλλά την καλύτερη της αγοράς. Διαφωνώ με αυτό που είπες πιο πάνω ότι αυτός που θα το ψάξει θα πάρει το G5. Αυτός που θα το ψάξει το πράγμα μέσα από πολλά reviews και συγκριτικά tests θα καταλάβει ότι το S7 είναι :

Δεδομένα ανώτερη συσκευή από το G5 σε :
α) κατασκευή,
β) οθόνη,
γ) κάμερα σε χαμηλό φωτισμό ,

Λίγο ανώτερη σε
ε) ταχύτητα

Ισάξια σε
στ) φωτό με φως ημέρας

και από όσα έχω διαβάσει, καλύτερο σε
ζ) μπαταρία.

Δεν είναι θέμα brand name δλδ το πράγμα πλέον αλλά ουσίας. Πίστεψέ με μέχρι το Galaxy S5 ήμουν εναντίον της Samsung και έλεγα τα ίδια με σένα. Από πέρυσι όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και την έχω παραδεχτεί.

σακης

Οχι το αναμενομενο ηταν με τετοια συσκευγ να κανει χαμηλες πωλησεις, Μονο καλη καμερα εχει πιο ζωντανη απο το s7 , απο ποιοτητα δεν μου καθοταν καλα στο χερι ποτε , για 500 ευρω ειναι σαν ψευτικο , οπως και η οθονη ακομα και σε κλειστο χωρο σαν φτηνιαρικο ηταν , και απο ντιζαιν με τετοια μπεζελ χαλια , και η καμερες πισω λαθος τοποθετημενες,

ironmanmark40

“μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι”… αν το “χαριζαν” ουρες θα κανατε να το παρετε… αλλα δε σας αδικω… οταν “πεφτει” τοσο σπρωξιμο στα samsung και “βγαινουν” τοσοι “ειδικοι” , “βαλτοί ;;;;” (εαν το καταλαβαίνετε), και “πεφτει” τοσο “κραξιμο”, το οποιο γινεται βεβαιως και σε αλλες συσκευες και λειτουργικα, “πάνε” το κοσμο προς τα εκει που θελουν…. κατοχος lumia 930 wm10 για να μη νομιζετε οτι εχω κολημα με την lg , αλλα βαρεθηκα τους…. “ειδικους”…..

Georgios Karaindros

Το μονο πού εχω να πω είναι ότι το g5 είναι φανταστικό!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.