LG G5: Leak “δείχνει” dual camera και μεταλλική κατασκευή

Μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε και την νέα ναυαρχίδα της LG, το LG G5 που έχει ξεκινήσει να διαρρέει σιγά σιγά. Οι τελευταίες αναφορές έκαναν λόγο για ανακοίνωση τον Απρίλιο με σκάνερ ίριδας. Οι πληροφορίες θέλουν την LG να αποφασίζει να προσαρμοστεί με το ρεύμα της εποχής που θέλει μεταλλική κατασκευή σε high-end συσκευές.

Σήμερα διέρρευσε στο Reddit μια εικόνα που λέγεται ότι ανήκει στο μη ανακοινωμένο LG G5, δείχνει κομμάτι από την πλάτη του. Λέγεται ότι θα ενσωματώνει dual camera set-up 16 Megapixel και 8 Megapixel, αλλά και full μεταλλική κατασκευή.

Επιπλέον, λέγεται ότι στο LG G5 θα δούμε οθόνη 5.3 ιντσών Quad HD, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 3GB, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και υποδοχή για κάρτες microSD. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι στο camera set-up θα έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών, color spectrum και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button.

Άλλα χαρακτηριστικά που αποκαλύφθηκαν είναι USB-C θύρα, IR blaster στην πάνω πλευρά και ηχεία στην κάτω πλευρά. Ωστόσο, δεν δόθηκε καμία νέα πληροφορία για την ανακοίνωση και την κυκλοφορία του LG G5. Να πούμε ότι εκτός από τον Απρίλιο, είχε ακουστεί ότι μπορεί να ανακοινωθεί Φεβρουάριο.

Εμείς όπως πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει και θα περιμένουμε να δούμε τι έχει να παρουσιάσει η LG για το 2016.

Πηγή

Σχόλια

  • Τουμπανο θα ειναι! και ιδικα στιs 5,3 " οθονη θα ειναι οτι πρεπει.Μονο να γινει καλητερο το design γιατι στο g4 γ@..α. Κατα τα αλλα μια χαρα!

  • Συμφωνω με τον @true, ελπιζω να φτιαξει φετος το design και καλο θα ηταν να μην πειραματιστει πολυ με την καμερα οπως εκανε η htc και εχει τα αντιθετα αποτελεσματα, αλλα να επικεντρωθεί περισσότερο στο software

  • Δεν νομιζω να κατέβει στις 5.3 Λογικα θα πάει στις 5.6 . Εκτός και αν βγάλουν 2 μοντελα ,παντως οι 5,3 μου φενονται λίγες και θα με απορούσε από την αγορά του g5.

  • ας βαλει καμια μπαταρια που να βγάζει μέρα και μετα βλέπουμε όχι σαν το g4 αψογο γαμάτο... αλλά φοβάσαι να το ξεκλειδώσεις μην ξεμείνεις απο μπαταρια....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.