LG G5: Είναι πιθανό να μην συνεχιστεί η παραγωγή του;

Το LG G5, η περσινή ναυαρχίδα της LG κατέφερε να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους και να καινοτομήσει με το modular design. Ενώ η ιδέα άρεσε και δέχτηκε θετικές κριτικές, φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά με τις πωλήσεις.

Η LG δεν κατάφερε να κάνει τον αριθμό πωλήσεων που περίμενε και για το LG G6 έχει ήδη πει πως δεν θα ακολουθήσει τον αρθρωτό σχεδιασμό του προκατόχου του.

Όσον αφορά στο LG G5, η τύχη του αυτή τη στιγμή είναι αβέβαιη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα, υπάρχει πιθανότητα να τερματιστεί η κατασκευή του. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι η HALLACAST, ένας από τους προμηθευτές της LG έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης. Η HALLACAST είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός προμηθευτής για τα πίσω καπάκια του LG G5.

Αυτό σημαίνει ότι αν η εταιρεία δεν μπορεί να προμηθεύει πλέον στην LG τα συγκεκριμένα κομμάτια, η LG δεν θα μπορεί να συνεχίσει την κατασκευή του LG G5. Οι επιλογές είναι είτε να σταματήσει την παραγωγή είτε να κάνει συμφωνία με νέο προμηθευτή.

Το να βρεθεί νέος προμηθευτής, λογικά δεν είναι αδύνατο, αλλά μιας και έρχεται ήδη το LG G6 και το G5 δεν μπόρεσε να πουλήσει, το ερώτημα είναι αν θα θελήσει η LG να συνεχίσει τη παραγωγή του. Μένει να δούμε αν θα αποφασίσει να συνεχίσει να ξοδεύει πόρους για την περσινή ναυαρχίδα.

Το LG G6 αναμένεται να ανακοινωθεί 26 Φεβρουαρίου σε ειδικό event που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της MWC 2017.

lg g5, LG G5: Είναι πιθανό να μην συνεχιστεί η παραγωγή του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos8

Απο τα χειροτερα κινητα σε πωλησεις… Κινητο lego το εκαναν… Ας ελπισουμε το G6 να ναι πολυ καλυτερο

Sosimple

Το μονο καλο σε αυτο το κινητο, η αποσπώμενη μπαταρία. Μεγαλα bezel, μικρη οθονη, πολυ μετρια οθονη, κακο design, χαλια υλικο. Το περίεργο θα ηταν να πουλαγε.

Φιλιππος

Αυτη η lg αυτοκαταστρεφεται..η οθονες της αφηνουν ειδωλο απ τις εφαρμογες λογο θερμοκρασιας και ειναι λεει φυσιολογικο.. στο g4 boot loop ολη την ωρα κτλπ κτλπ πηρα και τις δυο συσκευες της και ταλεπωριθηκα τοσο πολυ δεν ξαναπερνω τιποτα απο lg .Ολα τις τα μοντελα θα μπορουσαν να ειναι φοβερες συσκευες και τις χαντακωνει με τις βλακειες που κανει,λες και φτιαχνει το πρωτο της κιν τηλεφωνο τι να πω.

Παπαροκας tiamat

Τι να πουλησει το σαπακι .

giorgis

παιδιά μάλλον εχεται την τρομερή επιτυχία του g2 kai g3 που ήταν τα καλύτερα κινητά τότε επειδή τα τελευταία δύο χρόνια δεν τα πήγε τόσο καλά όσο μπορούσε με τα g4 kai g5 αυτό δεν σημαίνει ότι σαν εταιρεία είναι άχρηστη και πριν κρίνεται ενημερωθητε λίγο για το νέο κινητό της μεσαίας κατηγορίας LG x cam με διπλή πίσω κάμερα και κατασκευή όλη από μέταλλο στα 250 ευρώ που οι άλλοι πουλάνε της διπλές κάμερες στα 400 και βάλε

KnightRider

Κάντε το σαν το LG G3 το design ρε LG δηλ τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ???

Αφού πούλησες πολύ καλά το G3 και είχες και awards !!

Vasilist

Εγώ απολαμβάνω εδώ και 7 μήνες το G5 απροβλημάτιστα αν και δεν θα διαφωνήσω με κάτι προβλήματα που ανέφεραν πιο πάνω, δεν τα έχω εγώ αλλά έχω δει στο xda 2 με3 να έχουν θέμα με την οθόνη.

ChristosT

LG και Samsung είχαν φτάσει να έχουν ένα πετυχημένο καλούπι που ικανοποιούσε τους πάντες. Την έφαγε και αυτή η μεταλλοποίηση…G3 και G4. Τι πιό όμορφες συσκευές;
Πινελιές ήθελαν. Η Apple πουλάει την ίδια συσκευή εδώ και χρόνια.
Μόνο η κατρακύλα σε συνεφέρει τελικά και η LG Και Samsung θα την νοιώσουν σύντομα.
Apple δεν είναι και ούτε θα είναι. Άς κοιτάξουν έναν ανεξάρτητο και πιό σίγουρο δρόμο.

Demis

@Vasilist δεν είναι 2 3 ειναι άπειρα θέματα με την οθονη μπες στο myphone να καταλαβεις… και το χειρότερο ειναι οτι η lg πλέον το θεορει φυσιολογικό και δεν της αλλαζει

Dimitris

Η LG απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία του G3 και δεν έριξε πενία για τα επόμενα 2 μοντέλα! Περιμένουμε κάτι καλό στο G6 αλλά δύσκολα θα έχει μια αντίστοιχη επιτυχία όπως του G3.

bezilys

Αναμένομενο το κινητό δεν έλεγε και πολλά αν εξερεσεις την αποσπομενη μπαταρία κατά αλλά…

John

Η LG πάντα έβγαζε προϊόντα που στα χαρτιά ήταν κορυφαία αλλά στην πράξη υστερούσαν. Τι να θυμηθώ; To Flex με τον Snapdragon 810 που έβγαζε φωτιές; τα προβλήματα με τις οθόνες στο G4; To bootloop κτλ. Μόνο η Sony την συναγωνίζεται σε προβλήματα τα τελευταία χρόνια άρα ο κόσμος επειδή τα καλά Samsung και τα Pixel είναι ακριβά άρχισε να στρέφεται στους Κινέζους (Huawei , Xiaomi , Oneplus).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.