LG G5: Πληροφορίες για μεταλλικό unibody design

H LG είναι από τους λίγους κατασκευαστές που δεν έχουν ακολουθήσει το trend που επιτάσσει ναυαρχίδες με μεταλλικό unibody design. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πατρίδα της, την Κορέα, το LG G5 θα έχει unibody σχεδιασμό και κατασκευή εξολοκλήρου από μέταλλο.

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα της LG που θα φέρει μεταλλική κατασκευή, έπειτα από 4 συνεχόμενες γενιές πλαστικών smartphones. H απόφασή της σαφώς έχει να κάνει με την πορεία που ακολουθούν Samsung και Apple υιοθετώντας το μέταλλο και καταφέρνοντας να κάνουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων.

Το LG G5 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016 μαζί με το Samsung Galaxy S7, ενώ λέγεται ότι η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση.

Αν και κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για τις πληροφορίες που διαρρέουν θα ήταν λογικό να δούμε την LG να ακολουθήσει το λεγόμενο “premium” design από την στιγμή που αυτό κάνει ο ανταγωνισμός.

Πρέπει και η LG να ακολουθήσει το συγκεκριμένο design;

LG G5: Πληροφορίες για μεταλλικό unibody design, LG G5: Πληροφορίες για μεταλλικό unibody design
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kaido

Προτιμώ να το κάνει σαν το Lg v10 και οχι μέταλοο και ό,τι υλικό που το κάνει unibody γτ έτσι δε λέω γίνεται πιο όμορφο αλλά οχι τοσο χρηστικό κι πρακτικό…

george

θα προτιμουσα να κανει την συσκευη στις 5.2 για να χτυπησει αμεσα το s7 κ οχι στις 5.5 για εκει ψηλα ας κρατησει την σειρα σαν το v10.

Αλεξανδρoς

Αυτο σημαινει οτι δεν θα εχει sd card slot?

Thanosgr13

@Αλεξανδρος sd card slot πιστεύω θα έχει αυτό που δεν θα έχει σίγουρα είναι αποσπώμενη μπαταρία

Panos

Αν αυτό σημαίνει ότι θα δούμε επιτέλους ένα όμορφο κινητό από την LG τότε ναι να το κάνει. Αν καταφέρει να βαλει και την SD card όπως πχ η Huawei, τότε θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό.

Θανασης

Οχι lg μην το κανεις συνεχισε να διαφοροποιησε….. Το design του lg v10 ειναι τελειο… αναπτηξε το….

Spiros

Και το κυριότερο να βελτιώσουν την αυτονομία γιατί αν είναι σαν το g3 η g4……….. Κουκουρουκου

JohnWave

Ναι πρέπει να υϊοθετήσει premium design αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Καλώς ή κακώς ( κακώς για μένα ) οι εταιρίες που δεν έχουν τόσο δυνατό brand name όσοι οι Apple και η Samsung πρέπει πάντα να δίνουν το κάτι παραπάνω και παράλληλα να τιμολογούν σαφώς χαμηλότερα. Πχ το S6 κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα 670 στα μεγάλα καταστήματα και στα 460 στα σκρουτζομάγαζα. Αν το G5 τιμολογηθεί στα 670 στα μεγάλα καταστήματα θα πρέπει οπωσδήποτε να δώσει κάτι στον καταναλωτή που να τον κάνει να μην στραφεί στο S6. Θα είναι κάτι φοβερό στο design, στη μπαταρία, δεν ξέρω. Κάτι πρέπει να δώσει παραπάνω. Αν δεν το δώσει τότε πρέπει να ακολουθήσει τιμολογιακή πολιτική τύπου Huawei, δλδ 500€ η ναυαρχίδα.

Gblog21

Αρκεί ακολουθήσει το design και την ανθεκτικότητα του V10 στης 5,2′.Θα ειναι τελειο!

DIREFEAR

Για ακόμη μια φορά θα επαναλάβω: ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ PREMIUM ΥΛΙΚΑ,ΟΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΗΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΕΙ Ή ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΘΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΗΜΙΆ;;;

rose

Λογικα θα βγαλει 2 μοντελα ,ενα με πλαστικο sd card, αποσπωμενη κτλπ και ενα μεταλικο ,οπως εκανε και με το δερματινο φετος .
Πιστευω σε 5 χρονια μαζι με την σαμσουνγκ θα κυριαρχησουν στα smartphone καθως ειναι οι μονες που ρισκαρουν σε νεα project .

rose

@dearfear την θηκη την κρατας εξω,σπιτι χωριςς θηκη το χρησιμοποιεις.

DIREFEAR

@rose Εσύ στο σπίτι σου έχεις έπιπλα και πάτωμα από λάστιχο ή αφρώδη υλικά;Σπίτι σου δηλαδή δεν υπάρχει κίνδυνος πτώσης ή άλλης μηχανικής φθοράς;

frikio

συμφωνω με τον @DIREFEAR!

Vasilis

δηλαδη δεν θα εχει αποσπωμενη μπαταρια micro sd ΜΑΠΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ LG μην κανεις σαν την APLE KAI TIN SAMSUNG αμα καταφερει να εχει micro sd ετσι και ετσι εγω πιστευω το κινητο να ειναι οπως το LG G3 LG G4 οπως ειναι τα κανονικα εξυπνα ή κινητα τηλεφωνα με πισω αποσπωμενο καπακι αφαιρουμενη μπαταρια micro sd

p.s

Direfare 1000%. Πιο ανούσιο πράγμα από το μεταλλικό unibody δεν υπάρχει. Ρώτα κ εμένα που πρέπει να αλλάξω μπαταρία στο service κ επίσης καλύπτω τη συσκευή με σιλικόνη.

anonymous

Δεν χρησιμοποιούμε όλοι θήκες…ειδικά σε τέτοια κοσμήματα.

Όπως έχω πει και παλιότερα, ο ιδανικός συνδυασμός πρακτικότητας & αισθητικής είναι μεταλλικός (ή κάποιο άλλο premium υλικό) σκελετός & πίσω ένα πολύ ποιοτικό αποσπώμενο καπάκι(π.χ. το δερμάτινό του g4). Ιδανικά δηλαδή ένα v10 ή ένα note 4 με το δερμάτινο καπάκι του g4.

Aπό κει και πέρα, ήταν ψιλοδεδομένο ότι θα ακολουθούσε και η lg στις premium κατασκευές.
Πρέπει όμως να φτιάξει την μπαταρία γιατί καλή αυτονομία έχουμε να δούμε από g2 & την έσωζε η αποσπώμενη μπαταρία.Αν πάει σε unibody κατασκευή δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία. Αυτονομία αλα G4 θα είναι deal breaker.

rose

Στην συρια και το ιρακ μενω για να μου σπασει στο σπιτι… ας ειστε πιο προσεκτικοι και δεν παθενει τιποτα και χωρις θηκη.

Φάνης

Δηλαδη να μην παρω Mercedes (edge) γιατι μπορεί να την τρακαρω η να την γρατζουνισω και πρεπει να παρω lada (g4) για να κοιμάμαι ήσυχος?

DIREFEAR

@rose Σωστά…εσύ μάλλον μένεις στις Βερσαλλίες και κυκλοφορείς με πολυθρόνα που την κρατούν βαστάζοι.Δεν εξηγείται αλλιώς η βεβαιότητά σου…πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα! 🙂

DIREFEAR

@Φάνης Να πάρεις και να το χαρείς…αλλά με οπωσδήποτε με θήκη!πιστεύεις ότι αν σου γλιστρήσει από τα χέρια(και πίστεψέ με γλιστράει πανεύκολα) ένα κινητό που κοστίζει όσο ένα μηνιάτικο χωρίς προστατευτική θήκη και σου ραγίσει εμπρός-πίσω θα παραμείνεις ατάραχος;
Και κάτι ακόμα,το g4 σίγουρα είναι κατώτερο του edge,αλλά δεν είναι και lada…ήμαρτον! 🙂

DIREFEAR

Σωστά…εσύ μάλλον μένεις στα ανάκτορα των Βερσαλλιών,σε ένα δωμάτιο με το πάτωμα γεμάτο βελούδινες μαξιλάρες και δεν έχεις πρόβλημα!πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα…:)

DimKoul

Αν κρατησει θυρα καρτα μνημης(σιγουρα για μενα) και αποσπωμενο καπακι(50-50) θα κερδισει και αλλους fans..λιγα mp παραπανω και για το θεμα του μαρκετινγκ περα της βελτιωσης
και ειναι οτι πρεπει για να αυξησει τις πωλησεις του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.