LG G5: Αναμένεται με δεύτερη οθόνη, μικρότερη μπαταρία και Magic Slot

Η μη ανακοινωμένη ναυαρχίδα της LG αναμένεται να πάρει κάποια χαρακτηριστικά από το LG V10. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στο LG G5 θα δούμε οθόνη 5.3 ιντσών QHD αλλά και μια δεύτερη οθόνη, η οποία έχει ανάλυση 160×1040 pixels. Η ανάλυση 160×1040 pixels αναμένεται να μπει σε διάφορες συσκευές που θα κυκλοφορήσει η LG από το 2016.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το LG G5 θα έχει dual κάμερα 16 Megapixel με δεύτερο φακό, ο οποίος θα δώσει στην κάμερα τη δυνατότητα τα τραβά 135-degree wide-angle φωτογραφίες. Επίσης, θα έχει dual LED flash μαζί με laser autofocus, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Μέσα περιμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχει υποδοχή για κάρτες microSD. Η μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh του LG G4 θα αντικατασταθεί από μπαταρία 2800mAh στο G5, όμως ο Snapdragon 820 που θεωρείται πιο αποδοτικός ενεργειακά και τα features όπως το Doze mode στο Android Marshmallow, αναμένεται να κάνουν τη μπαταρία να διαρκεί περισσότερο.

Τέλος, ακούστηκε ότι θα έχει ένα ακόμη χαρακτηριστικό, το οποίο ονομάζεται “Magic Slot” και θα επιτρέπει στους χρήστες να επεκτείνουν συγκεκριμένες λειτουργίες στο hardware του κινητού. Για παράδειγμα θα μπορούν να κάνουν την κάμερα να τραβά 360 degree φωτογραφίες, να χρησιμοποιήσουν φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο κλπ.

Δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή του και αναφέρεται ότι θα ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016.

LG V10

lg g5 dual screen, LG G5: Αναμένεται με δεύτερη οθόνη, μικρότερη μπαταρία και Magic Slot

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Και οι εταιρείες συνεχίζουν να μικραίνουν τις μπαταρίες…
Την πειράζει δηλαδή και την LG να χρησιμοποιήσει τον λιγότερο ενεργοβόρο 820 με την ίδια μπαταρία των 3400??
Πρέπει να πέσει στα 2800, να αντέχει 1 λεπτό παραπάνω και να λέμε, εντάξει, μειώσαμε μπαταρία αλλά αυξήθηκε η διάρκεια…
Κι εκεί που έχουμε αυτονομία των ‘κινητών’ μας 5.5 ώρες τη μέρα (εννοείται μία κλείνοντας το GPS μία το Wifi, μία το 3G, μία το bluetooth,μία τη φωτεινότητα…) θα φτάσουμε στις 5.51

Πρόοδος!

Γιαννης

Παιδιά το g4 έχει μπαταρία 3000mah 😉

χαρης

Λορενα το G4 3000mAh μπαταρία δεν εχει ?

DIREFEAR

@geo Πώς αλλιώς θα γίνει λεπτότερο σε σχέση με τον προκάτοχό του;Κάτι τέτοιο έγινε με το s6 σε σχέση με το s5(2500mah του s6 έναντι 2800mah του s5)προκειμένου το s6 να γίνει κατά 1.1 χιλιοστό λεπτότερο.Το αποτέλεσμα ήταν το s6 να έχει κατώτερη επίδοση από το s5 και να βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το καλό s4(83h το s5,73h το s6 και 69h το s4 κατά το gsmarena.com).

DIREFEAR

3000mah έχει το LG g4,το όποιο έχει πατώσει σε σχέση με το g3,το οποίο είχε πατώσει σε σχέση με το g2 που είχε πολύ καλή επίδοση.Αυτά παθαίνεις όταν ανεβάζεις την ανάλυση της οθόνης και αφήνεις την ίδια μπαταρία…

vasilist

Σωστά αν δεν έβαζαν qhd οθόνη θα είχε περισσότερες πωλήσεις γιατί θα είχε καλύτερη αυτονομία ή μπαταρία και δεν θα είχε τα lag spikes ακόμα και στο interface ούτε θα ανέβαζε θερμοκρασία ή GPU.
Ή αύξηση της ανάλυσης στις οθόνες είναι λάθος δρόμος πρακτικά για εμένα, έχω πάρει στην γυναίκα μου ένα black view 5000 με 3 μέρες αυτονομία και 10 ώρες sot και από ταχύτητα πάει σαν το galaxy s5 που έχω στην άκρη λόγο του ότι ενώ έχει μικρότερα spec έχει stock android και πετάει.
Οι κινέζοι θα τους φάνε τους μεγάλους παίχτες, μόνο την apple δεν θα επηρεάσουν γιατί οι χρήστες τους κατά κύριο λόγο αγοράζουν για το μήλο και όχι για το τι έχει ή τι κάνει το τηλέφωνο.

panossd

@ vasilist

Φίλε Βασίλη, οι κάτοχοι των Apple συσκευών και στη συγκεκριμένη περίπτωση των iPhone, δεν αγοράζουν για το μήλο αλλά για το iOS.
Πρώην χρήστης iPhone 4s,Galaxy S4,Galaxy A5, Lg G2..
και τώρα iPhone 5s..

Καλή Χρονιά με υγεία για όλους! 🙂

panossd

Οι περισσότεροι από αυτούς τουλάχιστον θέλω να πιστεύω.. 😛

Κώστας Βλαχάκης

Χρονια Πολλά παιδιά! Ναι η μπαταρία του LG G4 έχει χωρητικότητα 3000 mAh.

anwnymous

Ανεκδιήγητη κίνηση της lg αν μειώσει την μπαταρία.
Αν το κάνει και μεταλλικό κλάφτα. 3-4φορές την ημέρα φόρτιση θα θέλει, σταθερό θα γίνει με εκλάμψεις φωρητότητας.

Πολύ λάθος επίσης, αν έχει 3gb ram.
Tη 2η οθόνη θα έπρεπε να την κρατήσει για τη V σειρά.

Απ’ ότι φαίνεται τα μονά G δεν είναι το δυνατό σημείο της lg. 😛

vasilist

@panossd έτσι είναι όπως τα λες, και εσύ και ή πλειοψηφία των χρηστών που έρχονται εδώ είναι πιο ενημερωμένοι και ξέρουν τι παίρνουν γιαυτό άλλωστε και έρχονται σε tech site.
Αλλά 7 στους 10 που μου ζητάνε iPhone δεν ξέρουν καν τι μοντέλο θέλουν, πιο είναι το τελευταίο ή αν κάνει αυτά που θέλουν.

Σάκης

Ξεκίνησε και σε αυτο το άρθρο δειλά δειλά το κράξιμο των Apple συσκευών…7/10 5/10 ή οποία άλλη αναλογία και αν βγάλετε απο την κοιλιά σας το σημείο ειναι το εξής. iPhone + IOS = οτι καλυτερο εχει εφεύρει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Τέλος.

Gpapa

Iphone , το τέλειο κινητό για κάθε Σάκη , Μάκη , Τάκη και γενικώς για άτομα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν για όνομα πάνω από δύο συλλαβές λόγω εργασίας ως μόδιστροι , κομμωτές και άλλα “πολύχρωμα” επαγγέλματα.

Teo

Πριν απο ενα μηνα και κατι πηρα το G4 και λεω: την θελει μια αυξηση στη μπαταρια, μαλον το αφηνουν για G5, τωρα διαβαζω οτι θα τη μικρυνουν και αλλου διαβασα οτι θα ειναι και non-removable! Το θεωρω απαραδεκτο καθως για την πλειοψηφια των χρηστων το desing ερχετε μετα απο την εμπειρια χρησης.

Σακης

Αν και δεν εξασκώ κάποιο απο τα επαγγέλματα που ανέφερες και όντως θεωρώ το iPhone ,το οποίο εχω προφανώς, το καλυτερο κινητό πρεπει να πω οτι το σχόλιο σου ειναι κορυφαιο.

Χρήστος

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχω μία λίγο άσχετη ερώτηση αλλά δεν μπορούσα να βρω σχετική δημοσίευση-άρθρο. Ξέρουμε τί γινεται με τις αγορές από εξωτερικό? Θέλω να πάρω ένα κινητό από κινέζικο σάιτ. Μπορώ με paypal ή όχι ακόμη? Καλή χρονιά!

Anonis

Τι φλωριές είναι αυτές; Καταργήστε τελείως την μπαταρία. Έλεος πια με την φορητότητα!

ChrisG

όποιος θέλει μπαταρία παίρνει ένα ulefone power που είναι τούμπανο σε μπαταρία(6050mah)και γενικώς σε όλα και τελειώνει.αφήστε apple,samsung,sony,lg να σας κοροιδεύουν…αυτό με την μπαταρία το έχουν καταντήσει αηδία όλοι τους.

vladimiros

Παιδια εγω πιστευω η lg παει να κανει το G5 ποιο λεπτοτερο γιαυτο παει στα 2800mAh απο τα 3000,καιρος ηταν γιατι το G4 ειναι αρκετα χοντρο,ολοι οι κατασκευαστες τα κανουν κατω απο τα 8 χιλιοστα!! και το πιο προσφατο lg το ν10 ειναι 8.6mm δεν το λες και λεπτο..
Το G5 η θα ειναι ολο μεταλλικο η οπως το ν10 μονο στα πλαγια..αρκει ομως να εχει και sd καρτα γιατι αλλιως θα κλαψουν πολυ!!
Τωρα αυτο με την δευτερη οθονη δεν ξερω κατα ποσο χρησιμευει στον καθενα..ο καθε κατασκευαστης σκεφτεται κατι πρωτοτυπο να δειξει.. αισθητηρα δαχτυλικων αποτυπωματων ας βαλει νομιζω ειναι καλο γκατζετακι για ολους!!

Εγινε καλη πρωτοχρονια σε ολους στους φιλους εδω… και στο techblock φυσικα…και το 2016 να δουμε ωραια νεα πραγματα σε μας που μας αρεσει η τεχνολογια !!!!

Μανώλης

Έχω το g4 και αυτό με την μπαταρία σε μπορώ να το καταλαβω. Εάν είσαι συνέχεια με το 3g ανοικτό ή παίζεις παιχνίδια τύπου class of clan λογικό είναι να χαλάει η μπαταρία με χρήση κανονική ακόμα και ταινία να βλέπεις είναι μια χαρά

shadgr

Καλή χρονιά σε όλους…
Αυτό που βλέπω μετά το άρθρο είναι ότι το G4 ήρθε για να μείνει.. Έτσι και αφαιρέσει ραδιόφωνο, sd και δεν ξέρω τί άλλο όπως η σάμσουνγκ, δεν βλέπω να ξανααλλάζω κινητό αν δεν χαλάσει..

Bloodmaster

Δικαιο εχουν μερικοι εδω μεσα. Μερικοι απλα λενε θελω iphone . Ουτε τα χαρακτηριστικα κοιτανε. Ουτε πιο μοντελο θα τους βολεψει δεν ξερουν. Μηλο να εχει πανω.

Claire

Δηλαδη αξιζει τα λεφτα του??Εχω ενα samsung s3 και οριακα να το σπασω λογω των συνεχων κολληματων.Ψαχνω κατι με γρηγορο επεξεργαστη και καλη αναλυση καμερας,ευκολη διαχειριση στο ιντερνετ για email κτλ.Τι λετε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.