LG G5: Ανακοίνωση τον Απρίλιο – Αμφίβολο το LG G Flex 3;

Μπορεί η Samsung να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με το επικείμενο Samsung Galaxy S7, όμως περιμένουμε και από την LG σημαντικές ανακοινώσεις. Ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής της Κορέας, με βάση τα όσα μας έχει συνηθίσει λογικά θα έπρεπε να ανακοινώσει το LG G Flex 3 στην CES 2016, αλλά οι φήμες λένε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Οι πηγές λένε ότι είναι πιθανό να μην δούμε καθόλου την ανακοίνωση του LG G Flex 3 λόγω της ανάμικτης αποδοχής που είχε το πρώτο LG G Flex παρά την προοπτική που θα μπορούσε να έχει, ενώ και το LG G Flex 2 στιγματίστηκε από τα αρχικά προβλήματα υπερθέρμανσης.

Ωστόσο, το Flex δεν είναι η κύρια συσκευή στην οποία στηρίζεται η σειρά της LG, αλλά υπάρχουν τα LG G5 και το LG V10. Αναφέρεται ότι το LG G5 θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο , όπως έγινε με το LG G4, ενώ λέγεται ότι ετοιμάζεται και ο διάδοχος του LG V10, που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2016.

Για το LG G5 έχει ακουστεί ότι θα έρθει με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, οθόνη 5.6 ιντσών QHD, σκάνερ ίριδας, κάμερα 20 Megapixel 1/2″ από την Sony και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

Μιας και μιλάμε για φήμες, κρατάμε όπως πάντα τις επιφυλάξεις μας.

lg g 5 lg g flex 3, LG G5: Ανακοίνωση τον Απρίλιο – Αμφίβολο το  LG G Flex 3;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Svigos

Αφου ρε LG τα Flex τα χεις γραμμενα τι θες και τα βγαζης…Κανε το G5 τελειο και ασε τα gimmick smartphoneq και της οικονομιες σε fingerprint και μεταληκα σαση οπως εκανες στο G4…

Δημήτρης

Μακάρι το G5 να έχει δύο οθόνες όπως το V10

alexis touba

Αμα και το lg g5 εχει την ιδια μπαταρια με το g4 θα εισται για πολλες κλωτσιες .Αυτονομια με βαρια χρηση μια μμερα θελουμε!!!!!!!!!!!!!Αντε ξεκωλατε.Δεν ειμαι υποχρεωμενος να κουβαλαω και ναγοραζω δευτερη μπαταρια η παουερ μπανκ!!ποσα λεφτα περνεται ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NtinosMD

Με τετοιον υπερεπεργαστη κ την αυτονομια του, μακαρι ν κοψουν κ λιγο απο τη μπαταρια, ν χασει κ λιγο παχος. Πολυ χοντρο το G4.Τι? Οχι?

μανος nxs

Ελπιζω το μεταλλικό φινιρισμα να μην την κανει και unibody κατι που σημαινει μικροτερη μπαταρια,μεγαλυτερες θερμοκρασιες,ενσωματωμενη μπαταρια κ τουβλοκατασκευη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.