LG G5: Έρχεται τον Φεβρουάριο με σκάνερ ίριδας;

Μετά την ανακοίνωση των LG G4 και LG V10, με την νέα χρονιά θα πάρε σειρά το LG G5. Οι μέχρι τώρα διαρροές για την ναυαρχίδα του 2016 είναι πολύ περιορισμένες, αλλά νέες πληροφορίες από την Κορέα μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για τα σχέδια της LG. Οι πηγές λένε ότι η ανακοίνωση του LG G5 μάλλον θα γίνει τον Φεβρουάριο, ενώ το LG G4 είχε ανακοινωθεί Απρίλιο.

Η ίδια αναφορά επισημαίνει ότι αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του LG G5, θα ξεκινήσει και η διάθεσή του στην παγκόσμια αγορά. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ισχύει κάτι τέτοιο, μια τέτοια κίνηση μοιάζει πολύ ενδιαφέρουσα. H LG φαίνεται πως θέλει να ανταγωνιστεί στα ίσα τη Samsung που λέγεται ότι θα ανακοινώσει το Samsung Galaxy S7 στις 21 Φεβρουαρίου ή και να την προλάβει.

Επιπλέον, λέγεται ότι το LG G5 θα έρθει με σκάνερ ίριδας αλλά και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Υποθέτουμε ότι το fingerprint scanner θα είναι τοποθετημένο και πάλι στην πίσω πλευρά του κινητού.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πολύ πιθανό να δούμε οθόνη 5.5 ιντσών QHD, μνήμη RAM 4GB, επεξεργαστή Snapdragon 820, κάμερα 21 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Σίγουρα θα έχει μεταλλικό frame, αλλά δεν γνωρίζουμε τι θα κάνει η LG με την υπόλοιπη κατασκευή, αν θα χρησιμοποιήσει μέταλλο ή όχι.

lg g5 iris scanner, LG G5: Έρχεται τον Φεβρουάριο με σκάνερ ίριδας;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Ελπίζω να έχει ένα θαυμάσιο design μπας και αντικαταστησω το G3. Αλλιώς με βλέπω με κάνα mate 8.

Φώτης

Αν θες θαυμάσιο design πάρε s6 edge plus σε χρυσό..Ειναι φοβερο κ οθονη για σεμινάριο!!!Ιθα ειναι κ φτηνό τότε..

th9928

Design=Apple

Nio

S6 edge plus
IPhone 6s plus
Huawei mate 8
LG G5
Μακάρι να τα είχα όλα.

GiorgosM

Συμφωνώ με Φώτης…με την ευκαιρία απλά αναφέρω ότι για μένα τέλος πια η LG.Σε όλα τα φετινά g3 σειράς 5χχ δηλαδή τοποθετείται πανελς χαμηλότερης ποιότητας κ είναι εκτός απο κρίμα και εξαπάτηση του καταναλωτή.Έχοντας δει τον Οκτώβριο του 2014 την τότε υπέροχη οθόνη του είχα ενθουσιαστεί.Φέτος λοιπόν ένα χρόνο μετά περίπου παίρνοντας την απόφαση να το αγοράσω για κακή μου τύχη διαπιστώνω βάζοντας το δίπλα δίπλα με άλλα 3 περσινά κινητά σειράς 4χχ διαπιστώσαμε μετά λύπη μας πώς η δική μου οθόνη ήταν λιγότερο λαμπερή και φωτεινή.Πήρα λοιπόν την απόφαση να το στείλω στην lg για να το δουν.Το τμήμα σέρβις διαπίστωσε την διαφορά σε σύγκριση με άλλα 2-3 που είχε εκεί.Μου πρότειναν αντικατάσταση συσκευής από το κατάστημα που το πήρα ή αλλαγή οθόνης.Σκεπτόμενος κ αφού το είχα δουλέψει κάνα δυο μέρες το κινητό χωρίς λαγκ κ θερμοκρασίες κλήσεις κ κάμερα του όλα κομπλέ να αλλάξουμε οθόνη.Εδώ είναι που την πάτησα.Και οι 3 οθόνες που ήταν καινούριες στο σέρβις είχαν χειρότερη απόδοση απο την αρχική την δικιά μου.Μετά από συνεννόηση σέρβις Τμήματος κ lg κεντρικά η απάντηση ήταν αφού έχουν περάσει τον τεχνικό έλεγχο από το εργοστάσιο κ μας στέλνουν αυτές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.Και λέω εγώ τώρα… Συνέχεια »

KostasB

Μεταλλική κατασκευή τύπου lg v10 ώστε να έχει αποσπώμενη πλάτη, τεράστια μπαταρία και fingerprint sensor.

Γιώργος

Αμάν με τις μεγάλες οθόνες… G2 και πάλι G2!!!!

apostolos

Με βλέπω με το g2 για ακόμα 1 χρόνο

george

Θελω μαζι με το κυριως τηλ να βγαλει κ ενα κατω απο τις πεντε ιντζες ακριβως με τα ιδια specs.κατα τα αλλα να μην αλλαξει τιποτα.δηλαδη μικρο τουμπανο αποσπομενη εξωτερικη κ τιμη τιμια οπως εχουν τα lg ειδικα μετα απο λιγο καιρο κ θα ειναι απλα τελειο.

Νωντας

Παιδια ξερουμε αν θα τραβαει 4κ βιντεο στα 60 καρε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.