LG G6: 40.000 κρατήσεις σε τέσσερις ημέρες

Το LG G6 ανακοινώθηκε επίσημα στην MWC 2017 πριν από λίγες μέρες, οι πρώτες εντυπώσεις και τα reviews ήταν πολύ θετικά. Η LG δεν συνεχίζει το modular design, βγάζει την αποσπώμενη μπαταρία και κάνει τη ναυαρχίδα της διάβροχη.

Από τους πρώτους αριθμούς βλέπουμε ότι το LG G6 έχει ξεκινήσει να τραβά και το ενδιαφέρον των αγοραστών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ZDNet Korea, μέσα στις πρώτες 4 μέρες οι κρατήσεις είναι 40.000. Θεωρείται ότι ο αριθμός σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι η LG Κορέας προσέφερε αξεσουάρ αξίας περίπου 380 δολαρίων (450.000 Won).

Το ερώτημα είναι πως θα τα πάει στην παγκόσμια αγορά το LG G6, το οποίο έρχεται να διαδεχτεί το όχι και τόσο πετυχημένο (σε πωλήσεις) LG G5.

Το LG G6 ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών QHD+ με aspect ratio 18:9, επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32/64GB. Διαθέτει διπλή κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 3300mAh και τρέχει Android 7.0 Nougat.

lg g6 registrations, LG G6: 40.000 κρατήσεις σε τέσσερις ημέρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

μπραβο LG ΚΑΙ ΕΙς ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟ V30 ΜΕ ΤΟΝ QUALCOMM SNAPDRAGON 835 8GB RAM ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ιr blaster θυρα ακουστικων θυρα υποδοχης για καρτες μνημες sd και καλη εβδομαδα και καλο μηνα

dialteo

Η MLS πιο πολλά πουλάει

george

Αν και αγαπώ sony και θα αγαπώ καθώς θεωρώ τα κινητά της από τα καλύτερα της αγοράς να πω ότι το lg είναι από την παρουσίαση και μόνο χωρίς να έχω περαιτέρω άποψη ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο και φυσικά με τρομερή χρηστικότητα αφού σε σασσι 5.3 ιντσών έχει χωρίσει οθόνη 5,7.
Ξαναλέω ότι από τις παρουσιάσεις και μόνο βρίσκω την υλοποίηση της lg πολύ πιο όμορφη από την δίχως προσωπικότητα υλοποίηση της samsung.βασικα απο τα leaks του s8 γιατι ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί.

Tsagarogiorgis

Σε εμφάνιση μου αρέσει πολύ αν κρατάει και η μπαταρία θα είναι μπόμπα

Con456

Η Σαμσουγκ ετοιμάζει 12.000.000 συσκευές με το καλημέρα σε 2-3 μήνες και η LG έχει 40.000 παραγγελίες…… Good luck LG σε πήρανε χαμπαρι . κατεβασε τιμή στα 400-500 αν θες να σωσεις την κατάσταση

Δημητρης

@Con456 βλεπεις πουθενα να λεει οτι η lg ετοιμασε 40,000 κομματια? αν βλεπεις καλα λεει οτι πουλησε 40,000 μεσα σε 4 μερες…μαθε να διαβαζεις

σακης

Νομιζω δεν ειναι και τιποτα το τρομερο , μιλαμε για εταιρεια που ηταν στο τοπ 3 . Βιαστηκε παλι και εβγαλε κινητο με περσινο επεξεργαστη στα 700 ευρω για να εχει μεγαλυτερο περιθωριο κερδους τι να πω. Αν και φαινεται καλο κινητο και δουλευει αρκετα σμουθ που δεν θα δεις διαφορα με αλλες ναυαρχιδες. Οταν πεσει η τιμη πιστευω θα πουλησει , κανει καλη διαφημιση μεχρι στιγμης , καθε χρονο ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι το αγοραζουν μολις πεσει λιγο η τιμη της συγκεκριμενης εταιριας και ειναι vfm .

Παπαροκας tiamat

Κον ποια 400 ευρώ. Με τοσα κρουσματα και γεγονοτα προβλημάτων ουτε με 300 δε το ρισκαρεις και σιγα μη περιμενεις να παρεις κινητό με τον 821. Τοσα εχουν βγει

Con456

Δημητρη βλέπεις πουθενά να αναφέρομαι σε πωλήσεις ή δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη “παραγγελία” ; . Μάθε εσύ να διαβαζεις που σου θιξαμε την εταιρεία. Λες και λεφτά θα πάρεις ….

giorgis

Καλά πάρτε iPhone 7 plus με οθόνη 5.5 ίντσες και μέγεθος 6ιντσου και δώστε και 1000 ευρω για την πλάκα και άστε εμάς τους LG funs να παίρνουμε κινητό μπομπα με οθόνη 5.7 ίντσες και μέγεθος 5.3 ιντσών και χαρακτηριστικά από άλλο πλανήτη και 700 και 800 να κάνει πέφτει γρήγορα οι τιμές στα LG ενώ στα iPhone πέφτουν 100 ευρώ στα 2 χρόνια τιμές επωνύμων καταστημάτων εύγε LG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.