LG G6: Με τιμή σχεδόν 800 δολάρια στη Ν. Κορέα

Το LG G6 ανακοινώθηκε πριν από περίπου ένα 24ωρο στην MWC 2017. Η εταιρεία αφήνει πίσω το αρθρωτό design, την αποσπώμενη μπαταρία, χρησιμοποιεί full-screen design, μέταλλο και γυαλί για την κατασκευή και λανσάρει ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της σειράς G.

Το LG G6 ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών, Dolby Vision/HDR 10 certified και 2:1 aspect ratio.

Στην επίσημη ανακοίνωση η LG δεν ανέφερε τιμή, αλλά οι πληροφορίες από την αμερικάνικη AT&T έκαναν λόγο για τιμή μεταξύ 649 και 699 δολαρίων και παγκόσμια κυκλοφορία 10 Μαρτίου.

Ωστόσο, ο Cho Juno, επικεφαλής του τμήματος mobile της LG μιλώντας στα κορεάτικα media στην MWC, ανέφερε ότι το LG G6 θα κυκλοφορήσει στη χώρα από 10 Μαρτίου. Αυτό που έχει όμως διαίτερο ενδιαφέρον είναι οι δηλώσεις για την τιμή. Ο ίδιος φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: “he phone will hit the Korean market first on March 10. The price starts at 899,800 won”. Αυτό σημαίνει γύρω στα 796.85 δολάρια.

Η τιμή αυτή είναι ίδια με του LG V20 όταν είχε κυκλοφορήσει. Μένει να δούμε ποια θα είναι η επίσημη τιμή στην Ευρώπη. Να σημειωθεί ότι φέτος και άλλες ναυαρχίδες αναμένονται να είναι πιο ακριβές από τους προκατόχους του 2016 (το ίδιο έχει ακουστεί και για Galaxy S8)

Αναφερόμενος στις πωλήσεις ο Cho ανέφερε: “We will make new investments for promotional activities in April and May before the phone’s full-scale shipment starts in the third quarter. We need to see the spending and device sales during the period. Sales will be better than those of the G5 or V20. We cannot reveal the sales target”.

lg g6 price, LG G6: Με τιμή σχεδόν 800 δολάρια στη Ν. Κορέα

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XperiakiasT

Πανάκριβο !

flappy bird

η τιμη είναι απαραδεκτη..εκαναν μεγαλη χαζομαρα στην LG..αν καποιος διαθετει τοσα χρηματα θα στραφει στην Samsung ή την apple..η LG δεν εχει την αιγλη αυτων των εταιριων και ο μονος τροπος για να τους χτυπησει ανταγωνιστικα ηταν να το βαλουν σε μια χαμηλοτερη τιμη..!!..κριμα είναι πολύ καλο κινητο αλλα θα παει απατο..πανω από 10 εκ. δεν θα πουλησει (και πολλα λεω)

Πάνος

Να θυμίσω στους φίλτατους νοτιοκορεάτες ότι η πρωταπριλιά είναι σε ένα μήνα.

Παπαροκας tiamat

Με περσινο επεξεργαστη (821) ,περσινη ρομ (32 γιγα) ,περσινο χαρακτηριστικο (waterproof feature) ,χωρις καν wireless charging και με τεραστια προβληματα με bootloop και προβληματων στις οθονες και στις κατασκευες των ναυαρχιδων της ολα τα χρονια, ερχεται να μας ζητησει τοσα λεφτα το σαπακι?

Πάνος

@Παπαροκάς
Η αδιαβροχοποίηση είναι περυσινό χαρακτηριστικό επειδή πέρσι την ανακάλυψε η Σαμμυ; Πλάκα έχεις ρε συ. Εντελώς πληροφοριακά, και η Samsung καθυστέρησε χαρακτηριστικά σ’ αυτό τον τομέα.
Η Sony έχει βγάλει 6-7 αδιάβροχες ναυαρχίδες, χώρια τα compact και τα M-series, οπότε είναι αδιαμφισβήτητα η πρώτη που έβαλε αδιαβροχοποίηση σε συσκευές Android. Και είναι ένα χαρακτηριστικό που η Sony το υλοποιεί πάρα πολύ καλά.
Για να μην αναφέρω παλιότερες συσκευές, όπως της Nokia, της Sony Ericsson, της Casio, της Fujitsu και δε συμμαζεύεται.
Λίγη ενημέρωση δε βλάπτει.

Ioannis

@Πάνος. Η samy την ανακαλυψε περισυ? Γιατι αν θυμασαι καλα και το s5 ηταν αδιάβροχο απλα ο Παπαροκας ισως εννοει οτι ολο και περισσοτερες εταιριες κανουν αδιαβροχες τις ναυαρχιδες τους

fanis

Συμφωνω απολυτα με @Παπαροκας

Fanis

Α ρε καημένη lg τι μυαλό κουβαλάς… Θέλουν να κάνουν κ πωλήσεις μετά… Πακέτο θα φάνε πάλι… Καλό, χρυσό αλλά όχι τόσα λεφτά!

Γιώργος Ζ.

Άπατο θα πάει με αυτήν την τιμή..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Καλα αν το δούμε κι εδώ με Κάνα 800€ που αυτο βλέπω στην τελική να γίνεται καθόλου καλη πολιτική απο την LG.

Demis

με το παρελθόν που εχει (καμια ναυαρχιδα δεν ηταν big problem free) δύσκολα να δώσει καποιος τοσα

forneverarrow

Πολύ ακριβό και επιμένω ότι η οθόνη είναι χάλια χωρίς bezels και με τις καμπύλες στα άκρα… Όχι φυσικά ότι σαν συσκευή δε θα είναι καλή. Τα περί 821 τα βρίσκω περιττά και απλά δικαιολογίες. Παίζει δηλαδή να καταλάβεις διαφορά μεταξύ 835 και 821; Οκ, για λόγους αρχής ίσως θα ήταν καλά να είχε το πιο πρόσφατο chip για να δικαιολογείται ο όρος flagship. Αλλά είναι;; Μάλλον η σειρά G πάει για upper medium και πραγματικό flagship θα έρθει με το V. Όποτε, άδικα φωνάζετε και σίγουρα σε 2-3 μηνες η τιμή θα πέσει στα μισα, όπως με το G5 που τελικά είναι το Best Buy αυτή τη στιγμή.

Μακάρι μόνο του χρόνου να επανέλθει το modular design με σωστή υλοποίηση. Κατα τα αλλά μια χαρά πάει η LG.

Nio

Ότι κινητό και να αγοράσεις πάνω από 500 ευρώ πρέπει να σαι τοπ κορόιδο όταν υπάρχουν κινητά σαν το oneplus 3T……
Και ας είναι και το καλύτερο του κόσμου…..

Stelios

Για νά δούμε τι θα πείτε για την τιμή του s8 που από αυτά που βλέπουμε είναι ένα s7 χωρίς κουμπί και πως θα κοστολογισουν ότι καινούργια παρουσιάσουν

Genesis

@tamiat

οτι γραφεις το διαβαζεις πρωτα? περσινο το waterproof αληθεια τωρα? προβληματα με bootloop ok ειχε στις προηγουμενες συσκευες αλλα σε αυτην εαν υπαρχει ειναι αγνωστω ειπες για προβληματα σε οθονες για να μην παρεξηγηθω επειδη εγω δεν γνωριζω καποιο προβλημα με οθονη σε ναυαρχιδα της LG μπορεις να μου πεις η οι φιλοι εδω να μου πουνε επειδη το ξαναλεω δεν γνωριζω κατι τετοιο.

τωρα με 800 απατο θα παει κριμα πολυ κριμα LG με ενα 600 θα ηταν καλο αλλα με τοσα που ζηταει….

george

Σου δίνουν ενα κινητό με μεγάλη οθόνη έτσι μη το ξεχνάμε; 5,7 είναι σαν ενα note. Το θέμα είναι ότι όλοι πλεον κοστολογουν στον Θεό κ δε καταλαβαίνω το γιατί.
Αγορά τηλέφωνου γίνεται μετά το πέρας των 6 μηνών κ πάλι εαν κ εφόσον. Day one για κανένα ούτε ναυαρχίδα ούτε midrange.

Πάνος

@Ioannis:
Μόνο η Samsung πίστεψε στα σοβαρά ότι το S5 ήταν αδιάβροχο. Το πρώτο της πραγματικά αδιάβροχο flagship ήταν το S7.

Γιάννης

@Genesis
Πράγματι ορισμένες συσκευές της LG έβγαλαν πρόβλημα στην οθόνη. Συγκεκριμένα, μία οριζόντια γραμμή στην οθόνη δεν πιάνει το Touch (LG G2) αλλά το πιάνει η εγγύηση (εγώ έκανα τη βλακεία και αμέλησα να το στείλω για επιδιόρθωση).

Στα του άρθρου…Αν η τιμή ξεκινήσει από τα 800, όσο καλή θέληση και να έχεις, δύσκολα θα το προτιμήσω. Με τέτοια χαρακτηριστικά καλύτερα να πάρει κάποιος το Samsung S7 το οποίο θα έχει πέσει κι’άλλο η τιμή του.

Γιάννης

@Genesis
Πράγματι ορισμένες συσκευές της LG έβγαλαν πρόβλημα στην οθόνη. Συγκεκριμένα, μία οριζόντια γραμμή στην οθόνη δεν πιάνει το Touch (LG G2). Ευτυχώς με την εγγύηση μπορείς να το διορθώσεις.

Στα του άρθρου…Αν η τιμή ξεκινήσει από τα 800, όσο καλή θέληση και να έχεις, δύσκολα θα το προτιμήσω. Με τέτοια χαρακτηριστικά καλύτερα να πάρει κάποιος το Samsung S7 το οποίο θα έχει πέσει κι’άλλο η τιμή του.

Γιάννης

Πολύ απλά οι Κορεάτες φέτος, G6, S8 τρώνε ένα μεγάλο Χ.
Δεν είναι μόνο η τιμή το πρόβλημα, η μπαταρία που θα τελειώνει στο πιτς φιτίλι είναι το κυρίως θέμα.

Στράτος

Ρε παιδιά ακόμα και αν σκοπεύατε να το αγοράσετε, πόσοι απο εσάς θα το αγοράζατε μόλις κυκλοφορήσει; Η LG είναι γνωστό οτι ρίχνει τις τιμές της σχετικά γρήγορα. Εδώ το G5 που κυκλοφόρησε αν θυμάμαι καλά τον Απρίλιο, δηλαδή ούτε 12 μήνες πριν, το βρίσκεις τώρα 360 ευρώ.Είναι πιο φτηνό ακόμα και απο τα flagships του 2015 της Samsung και Apple. Πάντα ίσχυε αυτό.

Σταύρος Χρι

Όντως σε μια τιμή γύρο στα 450 ευρώ σε 5 μήνες από τώρα θα είναι ενδιαφέρον… Αλλιώς δεν αξίζει για μένα παρόλο που μου αρέσει αρκετά… Γενικότερα κανένα κινητό με Android δεν αξίζει πάνω από 450 ευρώ κατά την γνώμη μου ! Προσωπικά αν δω στο μέλλον κάποιο iPhone με λίγο value for money hardware ή κάποιο σοβαρό Surface phone τότε ναι μπορεί να έδινα και περισσότερα, όμως για android δεν αξίζει κανένα περισσότερα… Λογικά η λογική της LG όσο αφορά στην τιμή είναι, οι fans να το πάρουν από τους πρώτους σε πού υψηλή τιμή και αργότερα η τιμή θα πέσει σε λογικά πλαίσια όπως κάνει πάντα !

Παπαροκας tiamat

Genesis δεν ειναι μονο το g2. Και το g5 ,g4 εβγαλε πολλα προβληματα image retention και το flex 2 στο συνολο του εβγαζε κιτρινιλες στα οποια δε σε καλυπτε καμια lg….
Πηραν επισημα θεση σαν εταιρεια οτι ειναι χαρακτηριστικο των οθονων γιατι ειχε τεραστιο κοστος να τις αντικαταστησουν τοσες που ηταν
και αφησαν κοσμο και κοσμακι ακρεμαστο!
Το service της ειναι σαν να μην υπαρχει πια στην ελλαδα και νομιζω πια εχει φυγει σαν αντιπροσωπεια η lg απο την ελλαδα

Α, Και το v10 παρολο που δεν ηρθε ποτε επισημα εχει πολλα προβληματα στη δευτερη οθονη του

Επισης να πω οτι οταν η samsung εβγαζε το s4 σε αδιαβροχη εκδοση ολοι οι αλλοι τρωγαν μπανανες στα δεντρα

Vasilist

Μην τσιμπάτε με την τιμή θα πέσει γρήγορα.
Εδώ εγώ πήρα με 400 ευρώ το G5 4 μήνες από την κυκλοφορία του.
@tiamat ότι νάνε γράφεις πραγματικά αφού έχεις ίντερνετ γράψε waterproof smartphone και μπες σε κανένα wiki να μάθεις που , ποιος και πότε.
Και φτάνει με το bootloop επιτέλους… Είπαμε το είχε το G4 στα πρώτα κομμάτια και μερικά flex, πολύ troll ρίχνεις. Καταλαβαίνω ότι ίσως την πάτησες και εσύ και δεν γουστάρεις LG αλλά για πόσα χρόνια ακόμα? Γράψε κάτι που να ισχύει γιατί δεν σε βλέπω σε κάθε άρθρο της Samsung να λες για εκρήξεις και στις Apple για bendgate.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

800€ και με 821 δύσκολα να παει καλα.
Γενικα παρατηρώ οτι οι τιμές εχουν ξεφύγει κατα πολυ κάποτε έπαιρνες με 500€ το ποιο τοπ πλέον δεν σου φτάνουν ουτε 1000€ έτσι όπως πάνε, και ειδικα για κατι που θα θεωρείτε παλιο Και ξεπερασμένο σε λιγους μήνες.

Λευτέρης

Γνώμη μου είναι οτι σε μερικούς μήνες θα βγάλει την δυνατή έκδοση με 835 Qualcomm οπως κανουν και αλλες εταιρείες

James

Έλα μωρέ, στις 10 Απριλίου θα έχει πάει στα 500.

Κυριάκος

δείτε πόσο χαμηλό SAR δηλώνουν για το κινητό!
https://www.gsmarena.com/lg_g6-8466.php

ένας ακόμη σημαντικός λόγος να το αγοράσω.
ελπίζω αυτή τη φορά η μπαταρία να πλησιάζει έστω και λίγο στα επίπεδα του θρυλικού G2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.