LG G6: Τον Φεβρουάριο η αναβάθμιση σε Android Oreo;

LG G6 Android Oreo, LG G6: Τον Φεβρουάριο η αναβάθμιση σε Android Oreo;

Για τον Φεβρουάριο φαίνεται να έχει προγραμματιστεί η αναβάθμιση σε Android Oreo για το LG G6, σύμφωνα με απάντηση της εταιρείας σε πελάτη που ρώτησε σχετικά.

Η LG στα LG G4 και LG G5 ήταν η πρώτη που είχε ενσωματώσει την αναβάθμιση του Android Marshmallow και Nougat (εκτός από κατασκευάστριες της Google). Πολλοί λοιπόν θα ανέμεναν ότι θα ήταν κι από τις πρώτες που θα ενσωμάτωνε την αναβάθμιση σε Android Oreo.

Απ’ότι φαίνεται όμως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο καθώς ήδη οι κατασκευάστριες έχουν ξεκινήσει την αναβάθμιση ενώ η LG είναι αρκετά αργή στο ζήτημα αυτό.

Η είδηση έρχεται από χρήστη του XDA που ρώτησε πότε θα γίνει η αναβάθμιση σε Android Oreo κι έλαβε την απάντηση ότι η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί ίσως τον Φεβρουάριο.

LG G6 Android Oreo, LG G6: Τον Φεβρουάριο η αναβάθμιση σε Android Oreo;

Να σημειωθεί όμως ότι η απάντηση αφορά στην έκδοση H870S, μια έκδοση της συσκευής που παρέχεται μόνο στη Μέση Ανατολή. Έτσι, υπάρχουν ελπίδες στις υπόλοιπες αγορές η αναβάθμιση να έρθει λίγο νωρίτερα.

Με δεδομένο όμως ότι η LG έχει ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει σιγά σιγά την αναβάθμιση του LG V30, όλα δείχνουν ότι ο Φεβρουάριος είναι ρεαλιστικό ενδεχόμενο.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποια screenshots από την Κίνα που δείχνουν το LG G6 να τρέχει Android Oreo Beta.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsiman

Πότε πήρε το G4 Nougat;;;
Eγώ ακόμα στην Μ είμαι…

geo pap

lg g6? υπαρχει τετοιο τηλεφωνο?

Θανάσης

Το LG G4 δεν έχει πάρει ποτέ νουγκατ και μάλιστα έχοντας γραπτή επικοινωνία με την εταιρεία στην Ελλάδα μου είπαν ότι είναι άγνωστο για το πότε και αν πάρει την αναβάθμιση απαράδεκτη με λίγα λόγια

michalis

το κινητο τρεχει απροβληματιστα με το android 7,
οποια αναβαθμιση φυσικα ειναι καλοδεχουμενη

Pitsi

Δωστε στον κοσμο αναβαθμίσεις…ολοι αυτο θέλουν οχι καθε χρονο καινουρια κινητά. Αναμενόμενο το Android λογισμικό να μενει τοσο πισω σε αναβαθμίσεις στις συσκευές…και αναρωτιούνται γιατί σαρώνει ενα iphone πανάκριβο

Κωνσταντίνος

Βασικα δε λεει οτι το G4 πηρε τη Nougat..

Στέφανος

Βασικά το g4 έχει πάρει nougat μόνο στην Κορέα από το καλοκαίρι. Το ευρωπαϊκό έχει να αναβαθμιστεί έστω και λίγο 1 χρόνο τώρα. Δεν νομίζω να πάρει ποτέ nougat έξω από την μητέρα χώρα, καθώς η lg βιάζεται να το θάψει λόγω του προβλήματος με τις καμένες μητρικές κάρτες. Πάντως το δικό μου δεν έχει πάθει τίποτα καθώς ήταν από τις παρτίδες του ’16 ενώ οι πρώτες είχαν αυτό το πρόβλημα. Απογοητευτική η lg στο θέμα αναβαθμίσεων αν και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από θέμα απόδοσης τιμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.