Το μπροστινό πάνελ του LG G6, φωτογραφίζεται

Από το το LG G6, που θα ανακοινωθεί στις 26 Φεβρουαρίου έχουμε δει να διαρρέουν διάφορα renders από κατασκευαστές θηκών και μη, prototypes και πρόσφατα είδαμε την πλάτη του. Σήμερα έρχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα από την μπροστινή πλευρά.

Η εικόνα του LG G6 επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί οθόνης extra-wide με λεπτά περιθώρια και στρογγυλεμένες γωνίες. Η οθόνη αναμένεται να είναι 5.7 ιντσών 9:18 LCD ανάλυσης QHD+ (1440×2880 pixels).

Το LG G6 έρχεται να διαδεχτεί το μη πετυχημένο σε πωλήσεις του LG G5 και δεν ακολουθεί το modular design του. Θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821 αντί για 835 μιας και η Samsung θα κρατήσει όλα τα αρχικά κομμάτια για το δικό της Samsung Galaxy S8, που θα ανακοινωθεί τέλη Μαρτίου.

Επιπλέον, το LG G6 αναμένεται να είναι το πρώτο μη Pixel smartphone με Google Assistant, θα έχει ανανεωμένο Quad DAC για καλύτερη ποιότητα ήχου, σκάνερ ίριδας και διπλή κάμερα στην πλάτη.

Όπως πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στην MWC 2017.

lg g6 live panel, Το μπροστινό πάνελ του LG G6, φωτογραφίζεται

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arislp

δε ξερω τι λετε αλλα μαρεσει παρα πολυ…

NikosAr

Πολύ όμορφο αλλά δεν καταλαβαίνω τις “στρογγυλεμένες γωνίες” της οθόνης ? Τίποτα αν και η τιμή είναι καλή βλέπω άνοδο στην προτίμηση του κόσμου

Ioannis

θα το δουμε πως θα παει βεβαια αλλα 1η φορα μου αρεσει συσκευη της Lg να δουμε και την τιμη βεβαια. Οσο για τον επεξεργαστη, προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν δεν εχει τον 835 αρκει να μη lagαρει και να εχει γινει δουλεια πανω στο ui καθως και να εχουν βελτιωθει τα προβληματα του παρελθοντος και κατι τελευαιο να εχει βελτιωσει την οθονη απο τους προκατοχους του θα αποτελεσει μια πολυ καλη προταση

Παπαροκας tiamat

Παρουσιαζει τα ελάχιστα μπεζελ του g3 απλα αντι για 5.5 θα εχει 5.7 ως πιο μακρουλο…

Δε συμφωνω με την επιλογή αυτη να μεγαλωσει ,ουτε με τον 821,ουτε με τις στογγυλεμενες γωνιες της οθόνης.

Νομιζω κανεις δε θα το προτιμήσει παλι και θα πατωσει στις πωλήσεις για αλλη μία φορά

Τουλάχιστον να μη παθαινει μπουτλουπ κι αυτο

giorgis

Γιατί παπαροκας το s7 kai s7 edge δεν έχουν στρογγυλεμενες γωνίες θέασης το LG g6 σε πειραξε η μάλλον είσαι LG hater γενικά γιατί και στα προηγούμενα άρθρα σου όλο κραζεις LG έλεος δηλαδή δεν κοιτάς την Samsung pou έβγαλε όλη την καινούργια σειρά Α 2017 με τιμές περσινής ναυαρχιδας Samsung αλλά έτσι είναι ότι γυαλιζει για μοστρα μας αρέσει όχι αυτό που κάνει την δουλειά του σωστά και κοστίζει σε μια νορμάλ τιμή και όσο για το LG μπράβο από μένα μικρά μπεζελ τρομερή οθόνη και σχεδιασμός

Genesis

πανεμορφο και αυτα τα bezel ειναι πολυ sexy. αντε να το δουμε σε μια καλη τιμη και ενα hands on video.

tiamat πραγματικα μια φορα με κανενα καλο λογο για LG δεν σε εχω δει να κανεις απορω δηλαδη γιατι σχολιαζεις αν δεν σου αρεσει.

vasilist

ωραίο και το G6 για να δούμε πως θα πάει.
Και cpu 821 θα πετάει για αρκετά χρόνια γιατί η LG. παραμετροποιεί που κακά τις rom της .

Πάνος

@giorgis: Μην τον μαλώνεις τον Παπαροκά ρε συ. Είναι εμφανές ότι έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να προκαλεί το γέλωτα σε όλο το σάιτ. Από μένα πάντως έχει ένα μεγάλο μπράβο. Τα καταφέρνει περίφημα !

Stelios

Μάλλον έχω πρόβλημα εγώ με την αισθητική μού γιατί βλέπω ότι όλοι το λένε όμορφο τώρα για μένα εκτός ότι έχει μικρά bezel πάνω κάτω και όχι πλαϊνά για μένα δεν έχει κάτι πού να το πώ όμορφο εύχομαι να είναι εντελώς διαφορετικό

arislp

παιδια με τοσο μικρα μπεζελ τι σχεδια θελατε να χε πανω? ισα ισα εμενα οι στρογγυλωμενες γωνιες μου καθονται πολυ ωραια στο ματι..αντε μπας και αλλαξουμε τον γερολυκο(galaxy s4)

@giorgis

@giorgis όχι δεν έχουν.

Κατα τα λοιπά φαίνεται πολύ ωραίο. Για να δούμε λίγες ημέρες έμειναν!

One

Μεγάλο λαθος που δεν έβαλε τον sd835 ενω με τοσο μικρα bezel και χωρις αποσπώμενη μπαταρία θα θελει συνέχεια φόρτιση. Μακάρι να με διαψεύσει. Κατα τα άλλα πιστεύω θα ειναι η ωραιότερη συσκευή που εχει βγάλει η LG.

txds

απο τις πιο ωραιες λευκες συσκευες ( σιγα μην ειναι και πληντυριο) που εχω δει τελευταια !

JohnWave

->Μου αρέσουν τα μικρά bezels πάνω και κάτω
->Δεν μου αρέσουν τα πλαϊνά bezels ( καμία πρόοδος εκεί )
->Δεν μου αρέσουν οι στρογγυλές άκρες της οθόνης ( δεν είναι ωστόσο σημαντικό θέμα αυτό)

Τώρα για τα άλλα θέματα :
->Πάντα εκτιμώ τις κάμερες της LG
->Δεν με απασχολεί το ότι θα φορά τον 821 αντί του 835
->Με απασχολεί το ότι δεν φορά amoled οθόνη
->Με απασχολεί το μέγεθος που όσο και μικρά να είναι τα bezels, τις 5.1 ίντσες θεωρώ αδύνατο να τις ισοφαρίσει ( ίσως ισοφαρίσει απλά το G5 σε συνολική επιφάνεια συσκευής )

Αυτά. Η μόνη περίπτωση να κάνω πέρα όσα βρίσκω αρνητικά και να σκεφτώ την αγορά του είναι μόνο αν η κάμερά του θα είναι θεϊκή και καθαρά ανώτερη όλου του ανταγωνισμού. Αλλιώς δεν μπορώ με τίποτα να θυσιάσω amoled και 5-5.2 ίντσες.

vasilist

πολύ καλά θέλω να πω.

Παπαροκας tiamat

Μαρεσει που δεν εχεις επιχειρήματα giorgis και πανος (αφου στανταρ εισαι το ίδιο άτομο) σε αυτα που ειπα !

Πάνος

Παπαροκά, συνέχισε έτσι φιλαράκι. Μας ψυχαγωγείς μια χαρά !!! Χεχεχεχεχε

Φωτης

Πολυ καλο αλλα θα βγει το S8 οποτε;

aptalikos

Πάλι όλοι εδώ μέσα έχουν ένα καλό λόγο να πουν για τη σειρά G αλλά όταν έρχεται η ώρα της αγοράς ή στο Galaxy S πηγαίνουν ή στο Κινέζο λόγω χρημάτων.

Πάνος

Πλάκωσαν οι γνωστοί υπάλληλοι της Σαμμυ απ’ το γνωστό σάιτ που διαγράφει αβέρτα τους αντιφρονούντες. Γεια σου ρε απτάλικε αντικειμενικέ !!! Χεχεχε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.