Το LG G6 είναι πιθανό να μην έρθει ποτέ επίσημα στην Ελλάδα

LG G6 επίσημα Ελλάδα τιμή κυκλοφορία, Το LG G6 είναι πιθανό να μην έρθει ποτέ επίσημα στην Ελλάδα

Το LG G6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες στα τέλη του μήνα, τότε δηλαδή που περιμένουμε και την έλευση των Galaxy S8 και S8+ (28 Απριλίου). Και ενώ οι προπαραγγελίες για τα Samsung έχουν ξεκινήσει, είναι αβέβαιο το μέλλον του LG G6 τουλάχιστον επίσημα στην χώρα μας.

Τα προβλήματα είναι γνωστά, το ελληνικό τμήμα mobile της LG Electronics Hellas έχει κλείσει από τα τέλη του 2016 και την διεύθυνση έχει αναλάβει το αντοίστιχο τμήμα της Ιταλίας. Φαίνεται όμως εκεί στο Μιλάνο δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την χώρα μας σε ότι αφορά την κατηγορία των smartphones.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να μην κυκλοφορήσει ποτέ επίσημα στην Ελλάδα το LG G6. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την εισαγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου ίσως αναλάβει κάποιος μεταπωλητής, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

LG G6 επίσημα Ελλάδα τιμή κυκλοφορία, Το LG G6 είναι πιθανό να μην έρθει ποτέ επίσημα στην Ελλάδα

Διαφημιστικό budget δεν φαίνεται να υπάρχει από την Ιταλία και όποιος αποφασίσει να φέρει τα LG G6 στην χώρα μας φαίνεται ότι θα πρέπει να αναλάβει μεγάλο ρίσκο. Δείτε γύρω σας τι χρήμα έχει ρίξει η Samsung τις τελευταίες μέρες για τα νέα Galaxy S8 και την προπαραγγελία τους.

Θυμηθείτε ότι σήμερα είναι και η επίσημη κυκλοφορία Huawei P10 στην Ελλάδα (τιμή 649 ευρώ) με πακέτο δώρων αξίας 149 ευρώ για όσους το είχαν προπαραγγείλει τις προηγούμενες ημέρες.

Το LG G6 32GB στη Γερμανία θα κοστίζει 749 ευρώ και το Galaxy S8 64GB 799 ευρώ. Το Galaxy S8 64GB στην Ελλάδα κοστίζει 829 ευρώ.

Δύσκολη και στριμωγμένη η ελληνική αγορά των smartphones και το LG G6 δεν φαίνεται να κατακτά το μερίδιο που θα του άξιζε.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Καπ

Τώρα τι να πεις …

Fanis

Πόσο μ@@@@@ες είναι;;;

oacaptain

Πω πωωωωω τάπααα!!! Άντε γεια….

KostasB

Κρίμα.. θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή για μετά το καλοκαίρι που θα είχε κάνει βουτιά η τιμή του. Θα μπορούσε να ανταγωνιστεί λιγάκι την Samsung. Αλλά απ’ ότι φαίνεται θα γλεντάει μόνη της η Sammy φέτος. Καλό πάτο LG..
Προς το παρόν φαίνεται ότι δύσκολα θα βρεθεί κάποια εταιρεία που θα ρίξει τις πωλήσεις της Samsung και της Apple.
Μόνο η Huawei αν μπορέσει να κάνει κάτι. Αλλά και αυτή βλέπω ότι πολύ γρήγορα ανεβάζει τις τιμές της και δεν πέφτουν τόσο γρήγορα. Δυο τρία πραγματάκια να διορθώσει και θα πάει πιο μπροστά..

Κάτι ακόμα. Θεωρώ πως είναι ρίσκο ακόμα αυτή η νέα αναλογία οθόνης καθώς δεν υπάρχει ούτε το περιεχόμενο ούτε και οι κάμερες έχουν τέτοιο φορμάτ. Εδώ με αναλογία 16:9 που είμαστε και η πλειοψηφεία των καμερών είναι 4:3.

bezilys

Πάλι έχει τάσεις αυτοκτονίας αυτή η εταιρεία!! ?

thelos257

Στην Κυπρο απ οσο ξερω θα ρθη τελη απριλιου με αρχες μαιου.

Panos7GR

Πολύ που νοιαστήκαμε ρε σαπιο-Μιλανέζοι αν το φέρετε επίσημα στην Ελλάδα. Στην τσέπη μας πάνε τα λεφτά;
Υπάρχουν άλλου πορτοκαλιές που κάνουν Snapdragon 835 πορτοκάλια!!!

Υ.Γ.: Για όσους φοβούνται θα πωλείται σίγουρα στα μαγαζάκια του Skroutz, αλλά αν δεν έρθει επίσημα μάλλον θα είναι ακριβότερο λόγω μονοπωλίου.
Εγώ προσωπικά ΑΝ αγόραζα ποτέ smartphone εκτός Google, δεν τα το αγόραζα. 1) Επειδή πλέον το πήρα πατριωτικά και 2) Χωρίς επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα θα έτρεμε το φυλοκαρδι μην πάθει κάτι.

ironmanmark 42

Ναι, δεν θα τα χάσω με τίποτα! Θα παρω ενα lg g6 για το σπίτι, και ενα sg8 για τη λαϊκή! Χα,χα,χα…. ρε, δε πάμε καλά… με πολυ λιγότερα λεφτά μπορείς να αγοράσεις κινητά(ρες)….

gtas

Πάντως στο βίντεο φαίνεται ο Κώστας να ζορίζεται να το πιάσει.

NtinosMD

Καλα , ισα ισα αν δεν το φερει Ελλαδα επισημα , ποσοι θα ειναι που θα τρεξουν και στο εξωτερικο να το παρουν? Εδω ειχαμε περιπτωσεις που τρεξανε για το note 7 σε dubai να το παρουν πρωτοι πρωτοι.Ποσο μαλλον για τα αιφον απο Αγγλια. Εκτος αυτου ειναι το σκρουτζ συν τα υπολοιπα σκρουτζομαγαζα Γερμανιας/Αγγλιας. Κλαιν….τι ειχαμε , τι χασαμε….

Πάνος®

Σιγά τη ζημιά. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, με …πορτοκάλια που διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο να βγουν …σάπια (βλέπε bootloop κλπ).
Αν δεν μας θέλει η LG μία, δε τη θέλουμε εμείς δέκα.
Οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες να είναι καλά, γεμάτη η αγορά από κινητά-τούμπανα.

forneverarrow

Δεν μπορώ να πω ότι με απασχολεί μιας και γενικά διαφωνώ με αυτή τη λογική του τεράστιου smartphone με μικρά bezels. Αν και με έχει κερδίσει με το G5, αν δεν επανέλθει του χρόνου με modular και λογικό size θα κοιτάξω οριστικά πια κάτι σε Apple.

George

Οι Κινέζοι και ο κορεάτης θες να πεις Πάνο.
Ποιός Ιάπωνας; Εγώ έχω sony κ κανά δύο ακόμα στο λεκανοπέδιο.αν κάνουμε πως μαζευόμαστε κλείνουμε κ 2 τραπέζια.

George

Γιατί apple φίλε forneverarrow;Ένα p10 μικρό μαζεμένο σε χαλάει;Ένα x performance η το χ compact που είναι πριόνια με top κάμερες;

vaggos

Αυτη η εταιρεία με το g4 αυτοκτόνησε, με το bootloop που συνεχιζει μέχρι και τωρα στο V10

Πάνος®

@George:
Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Κορεάτης δεν υφίσταται για μένα. Έχω φάει την πίκρα της LG, η Σαμμυ μακριά από μένα, έχω δοκιμάσει Sony με πολύ καλές εντυπώσεις, οπότε όταν έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό, ή Sony ή κινέζος (πιθανότατα Huawei ή Xiaomi, χωρίς να αποκλείω κάποιον άλλο).

χρηστος

Πολύ κριμα και αποτυπωνει την γενικοτερη οικονομικη κατασταση που βιωνουν οι εταιριες στην χωρα μας, ιδιως τον τελευταιο καιρο. Η Ελλαδα καταντα χωρα που δεν ειναι ενδιαφερουσα για marketing, δεν ειναι πια ενδιαφερουσα αγορα καθως η αξια της ειναι μικρη ενω ταυτοχρονα η φορολογια-γραφειοκρατια κτλ βαζουν τεραστια εμποδια. Βεβαια πιστευω ολο και καποιο skroutzoμαγαζο θα το φερει αλλα λογω μονοπωλιου θα το δουμε στα 800συν οποτε δεν θα αξιζει διοτι η τιμη εκκινησης ειναι ηδη απαραδεκτη.

Πάνος®

@χρηστος:
Αν συνυπολογίσει κανείς ότι οποιαδήποτε συσκευή δεν έρχεται επίσημα στη χώρα δεν έχει ανταλλακτικά και σέρβις, ούτε επί πληρωμή που λέει ο λόγος (βλέπε V10, V20 κλπ), σιγά μη σκάσει κανένας τόσα λεφτά για μία συσκευή που μπορεί να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού με bootloop ή οποιαδήποτε άλλη βλάβη.
Μακριά από τέτοιες εταιρίες λοιπόν. Προφανώς της LG της τρέχουν τα λεφτά απ’ τα μπατζάκια, και πετάει τα οποιαδήποτε έστω και μικρά κέρδη που θα αποκόμιζε από μία ομολογουμένως μικρή και απαξιωμένη αγορά πελατών όπως η ελληνική.
Δεν πειράζει, κι εμείς από τη μεριά μας θα επιλέξουμε κάτι πολύ καλύτερο.

Παπαροκας tiamat

Η lg παει για κλεισιμο. Απο την ελλαδα την εχει κανει απο καιρο και στην ουσια η procordia τα βγαζει ολα εκτος εγγυησης γιατι δεν καλυπτει κανεις τα εξοδα του service

Ας προσεχανε οταν βρωμιζανε την υφηλιο με σαπιες πλακετες που στο 12μηνο παθαιναν bootloop.

JohnWave

Δεν γίνεται να το πάρει κάποιος από σκρουτζομάγαζο και να έχει επίσημη τεχνική υποστήριξη εδώ όπως συμβαίνει με όλα τα κινητά που προορίζονται για χώρες της ΕΕ; Να πάρω δλδ ένα προορισμένο για την αγορά της Ιταλίας και να έχω εδώ υποστήριξη;

Asimakis

Περίμενα πως και πως, να το παρω σε κανα 5-6 μηνο,οταν θα ναι στα 450- . Μας βιασες τα ονειρα ρε LG

Παπαροκας tiamat

Johnwave δεν εχω αμεση απαντηση αλλα θα σου πω οτι σε καλους καιρους που η ακομα Lg hellas ακομα υπηρχε ,οσοι τα χαν αγορασει παραεισαγωγη ειχαν πολυ ασχημη αντιμετωπιση απο τη procordia .φαντασου τωρα πια που βγαζουν τις προβληματικες οθονες ως φυσιολογικη λειτουργεια σε ποιο σημειο πατου εχει φτασει το service της lg στη χωρα μας

Ποιος εχει λεφτα για ρισκο και για πεταμα οταν μιλαμε για την εταιρεια που εχει το μεγαλυτερο ποσοστο βλαβων στα κινητα της!

nikos2017

Κώστα, με το συμπάθιο, αλλά τους το πήγες εσύ προσωπικά, ή κάποιος άλλος δικός σου ??? Γιατί εσύ είσαι γνωστός στην πιάτσα και σίγουρα θα έχεις τη σωστή και πρέπουσα μεταχείριση. Αλίμονο σε μας τους υπόλοιπους που προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη και τις περισσότερες δε βγάζουμε….

Κωνσταντινος

Και εγω εχω εξαιρετικη εμπειρια με προκοντια για 4 παραεισαγωγης.μια για οθομη και μια για μητρικη

GS

Αυτή η εταιρεία πάντα έκανε βλακείες.Έβγαζε 1-2 τοπ τηλέφωνα και 5-6 μάπες.Το G5 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.Και να μην είχαν θέμα με τα bootllop κλπ.Άντιο LG δεν θα λείψεις σε κανέναν.

ιωαννης

πολυ σωστη η απορια του nikos2017…επισης Asimakis και εγω αυτο ακριβως ειχα στο νου αλλα τελος η LG για μενα πλεον..

Γιάννος

Για μένα είναι λογικό που οι Ιταλοί δεν ενδιαφέρονται για μια κατεστραμένη χώρα σαν την Ελλάδα. Πόσοι νομίζετε ότι θα το αγοράσουν σε αυτήν την τιμή? H LG Δεν είναι Samsung και Apple, ούτε καν Huawei. Οι καταναλωτές (όσοι απέμειναν) που είναι διαθέσιμοι να δώσουν πάνω από 750 ευρώ για κινητό θα στραφούν σε Apple και Samsung. Και όσοι θέλουν μια πολύ καλή συσκευή με maximum τιμή 600 ευρώ θα πάνε σε Huawei. Η LG σε μια στριμωγμένη Ελληνική αγορά δεν έχει θέση πλέον, αφού από πωλήσεις στην Ελλάδα ήταν βράστα τα τελευταία χρόνια.

Alexander Mahone

G3 στους 9 μήνες λειτουργίας έπαθε bootloop τον Αύγουστο ενώ ήμουν στον Στρατό. Φανταστείτε τα νεύρα μου όταν με κρέμασε ξαφνικά! H procordia μου άλλαξε τη μητρική, οκ. Η εγγύηση του λήγει τον Νοέμβριο 2017 αλλά πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη τι θα συμβεί μετά… Είναι μέγα σκάνδαλο το πρόβλημα του bootloop και η LG θα έπρεπε να τιμωρηθεί με όρους αγοράς όταν κατ’ αντιστοιχία η Samsung τρώει τέτοιο στραπάτσο (στην μετοχή , πωλήσεις κλπ) για προβληματικές μπαταρίες…

forneverarrow

@George: μπορεί απο ξεροκεφαλιά δική μου, δεν ξέρω, μένω μακριά απο κινεζικές συσκευές! Και αφού η Samsung έχει φάει άκυρο προ πολλού, η LG όπως πάει δεν μου αρέσει, μένει να πάω ξανά σε Sony την επόμενη φορά ή τελικά Apple. Σε ενάμιση δυο χρονια που θα αλλάξω βλέπουμε.

sannad

Δυστυχώς η LG δεν είναι σίγουρο αν θα κυκλοφορήσει και τη νέα χρονιά κινητά. Μια φίλη μου που δουλεύει σε γνωστή εταιρεία ειδών τεχνολογίας μου έχει πει εδώ και καιρό ότι η LG θα αποσυρθεί από το mobile κομμάτι! Κρίμα, γιατί παρόλο που υπήρχαν τεχνικά προβλήματα, είχε άψογο σέρβις και απροβλημάτιστα στο λογισμικό και στη χρήση κινητά. Έχω ελβετικό G3 και έχω κάνει αλλαγή πλακέτας με επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια και αλλαγή πάνελ όλα μέσα στην εγγύηση, Και ακόμα και σήμερα μετά από 3 χρόνια δεν κολλάει καθόλου.

KnightRider

Γιατι να μην το φερουν στην Ελλαδα ???? Τι τους φταιξαμε ???

Παπαροκας tiamat

Η lg είχε την ευκαιρία της. Απο μια ψιλοαγνωστη στα πληθη εταιρεια κινητων εκανε παταγο με το g2 -το οποιο δε θα ξεχασω τη ταμπελα στα public- εγινε το πρωτο σε πωλησεις κινητο!!!!

Στο σκρουτζ ηταν το κινητο με τις περισσότερες κριτικές!!!!! Ποιο?? Το g2!!! Οταν το Optimus g1 το ηξερε μονο μια μεριδα ψαγμενων στην ελλαδα!!!!!…

Πραγματικά τοτε ειχε πετυχει ενα θαύμα !!!!

Τι εκανε στη συνέχεια??? Λαθη,λαθη,λαθη που βαριεμαι να τα γραφω τοσα πολλα που ναι!!!!!

Αρα καλα να παθει!!!! Υπάρχουν και άλλοι ….δε θα μας λείψει!

Hannibalking

G3 ένα μήνα πριν λήξει η εγγύηση πλακέτα…έσβησε ξαφνικά και δεν ξανάνοιξε..Μου την άλλαξαν αλλά τους πήρε ένα μήνα. Από ότι κατάλαβα γιατί στέλνω και άλλα κινητά στην Procordia τα παραεισαγωγής τα καθυστερούν 15 μέρες για να ξεκινήσει ο έλεγχος, ενώ από επίσημης ένα sony m4 aqua που χα στείλει μου το έφτιαξαν σε 10 μέρες.

nikos2017

Κώστα, δεν σε είχα για τόσο μετριόφρωνα.. γιατί κατ’ άλλα είσαι και good looking (για τις κοπέλες εννοώ) και famous (σχεδόν πιστεύω ότι μετά την ολύμπια και επαγγελματική συμεριφορά τους απέναντί σου, θα πήγαν μέσα και θα είπαν σε όλους, με κάθε γλαφυρό τρόπο, με ποιον πριν από λίγο είχαν συναλλαγή) !!!!

Demis

@ironmanmark 42 όταν λες πολύ λιγότερα λογικά λες 300 350
Για πες μου ένα κινητό σε αυτά τα λεφτά με καλή Camera

bezilys

@Demis πχ X performance

JohnWave

@bezilys, να υποθέσω ότι έχεις Sony συσκευή;

bezilys

JohnWave ναι….

takhs

Ας το κλεισει , μετα το g2 ΤΡΕΙΣ προσπαθειες εκανε !!! δηλαδη ποσο δυσκολο ηταν να σκεφτουν το τι ειχε το g2 και πουλησε ενω το g3, g4 , g5 ειχαν καθοδικη πορεια?? Και μονο λιγο την ποιοτητα να εβλεπαν δεν θα ειχαν τωρα τετοια δυσφημιση ( και εγω ειχα g2 και μου ειχε βγαλει μια γραμμη κιτρινιλας μετα το χρονο αλλα ηταν δυνατο κινητο λειτουργουσε απροβληματιστα και θα ξαναπροτιμουσα lg αν δεν μου ελεγαν οι φιλοι μου για bootloop στο g3- g4 , ξαφνικα νεκρη οθονη σε g3 πριν κλεισει χρονο, οποτε ετσι φοβασαι να πας στο επομενο μοντελο )

Γεωργιος

Καλησπερα οντας κατοχος lg τηλεφωνων τα τελευταια χρονια μεχρι g4 και επειδη ειναι η στιγμη να αλλαξω κινητο θα ηθελα να αναφερω την αποψη μου .Πιστευω οτι η lg με την τιμολογιακη της πολιτικη δηλαδη μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα να κανει εκπτωση επι της εκπτωσης ειναι πολυ καλο ειδικα στη χωρα μας .Αρα ακομα και το ρισκο να αναλαβει καποιος μεταπωλητης μπορει να αποδωσει εισαγοντας λογου χαρη ευρωπαικα μοντελα.Μηπως αλλο ειναι το προβλημα??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.