LG G6: Έρχεται η προσθήκη 3D face-scanning;

lg g6 3d face scanning, LG G6: Έρχεται η προσθήκη 3D face-scanning;

Οι πληροφορίες θέλουν την LG μέσα στο επόμενο διάστημα να προσθέτει ένα νέο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στο LG G6 και είναι το 3D face-scanning. Αναφέρεται ότι έχει εξασφαλίσει συνεργασία με την κορεάτικη Oez που αναπτύσσει software για αναγνώριση προσώπου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του The Investor το νέο feature μπορεί να κάνει την εμφάνισή του στο LG G6 ακόμη και μέσα στον Ιούνιο μαζί με την υπηρεσία mobile πληρωμών LG Pay.

Η LG επέλεξε το software της Oez (το OezFR) καθώς θεωρείται πως είναι εύκολα συμβατό με άλλα high-end μοντέλα της όπως LG G5 και LG V20. Επίσης, το OezFR διαθέτει τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας έτσι ώστε να αποφεύγεται η παραβίαση της μεθόδου αναγνώρισης προσώπου με την χρήση φωτογραφιών ενώ παράλληλα είναι πολύ μικρό σε μέγεθος (3.5-5 MB).

Αν η LG επιλέξει να χρησιμοποιήσει το OezFR για το σύστημα πληρωμών της, θα είναι η πρώτη φορά που η αναγνώριση προσώπου θα χρησιμοποιηθεί για οικονομικές συναλλαγές σε ένα premium smartphone.

Το ερώτημα βεβαία παραμένει πάντα το πόσο ασφαλής είναι στην τελική η τεχνολογία αυτή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.