LG G6: Με Compact και Lite εκδόσεις;

Στην MWC 2017 που θα πραγματοποιηθεί 27 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου στη Βαρκελώνη, η LG θα ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα LG G6. Συγκεκριμένα, το press event της έχει προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα το LG G6 να μην έρθει μόνο του, αλλά να έχει και κάποιες άλλες εκδόσεις λίγο κατώτερες.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η LG πρόσφατα κατοχύρωσε τις ονομασίες LG G6 Compact και G6 Lite. Μαζί κατοχυρώθηκαν και τα G6 Hybrid, G6 Prix, G6 Forte, G6 Fit, G6 Young και G6 Sense. Το πιο πιθανό είναι να μην κυκλοφορήσει όλες αυτές τις συσκευές, μιας και οι εταιρείες συνηθίζουν να κατοχυρώνουν διάφορες ονομασίες, που τελικά δεν καταλήγουν στην αγορά.

Η LG έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν πιο οικονομικές εκδόσεις της ναυαρχίδας της. Σε αυτές περιλαμβάνονται LG G5 SE, LG G3 S.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του κανονικού LG G6, αναμένεται με οθόνη 5.7 ιντσών 1440×2880 pixels, αντοχή σε νερό και επεξεργαστή Snapragon 821. Επομένως, αν υπάρξει Lite είναι πιθανό να έχει την ίδια οθόνη αλλά χαμηλότερη ανάλυση και κατώτερο επεξεργαστή. Η Compact έκδοση ίσως έχει μικρότερη οθόνη.

LG G6 lite compact, LG G6: Με Compact και Lite εκδόσεις;

LG G6 lite compact, LG G6: Με Compact και Lite εκδόσεις;

LG G6 lite compact, LG G6: Με Compact και Lite εκδόσεις;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Η Samsung ανακοίνωσε ότι το νέο Galaxy S8 θα έχει τιμή εκκίνησης τα 850 €. Η Αpple επίσης ανέβασε τις τιμές της στα τελευταία της μοντέλα. H Huawei παρομοίως ανακοίνωσε ανατίμηση για την επερχόμενη της ναυαρχίδα το P10. Η LG δε νομίζω να αποτελέσει εξαίρεση. Ο λόγος??? Μα η καταστροφή του λειτουργικού Windows phone. Εκεί που είχαμε τρία λειτουργικά, και με την Microsoft να καταρρέει πλέον στον χώρο των smartphones, θα μείνουμε μόνο με 2, ios και android, οπότε οι τιμές ανεβαίνουν. Αυτά για όσους με θέρμη κατέκριναν συνεχώς την Microsoft. Τώρα θα βάλουν το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά, θέλουν δε θέλουν.

Λευτερης

Γιαννη συγνωμη αλλα αυτο που γραφεις δεν εχει καμια λογικη. Υπαρχουν κινητα με χαρακτηριστικα ναυαρχιδας που τρεχουν Android. Βλεπε Oneplus 3T, Honor 8, ZTE Axon 7 κτλ. Η Microsoft δεν ειχε καμια επιρροη στο παιχνιδι της τιμολογησης γιατι κανεις δεν τους εδινε σημασια. Το οτι κατέρρευσε ειναι αποκλειστικα αποτελεσμα των δικων της λαθων και επιλογων. Μεχρι και ο πιο ασχετος ξερςι οτι δεν πας πουθενα χωρις εφαρμογες οτι λειτουργικο και μα εχεις

Chris_BMW_exeis_BMW?

Λευτέρη συγγνώμη αλλά ο Γιάννης είναι πολύ σωστός.. Δύο λειτουργικά πια. Θες να ανταγωνιστείς την Apple που βγάζει “ακριβά” highend προιόντα? Ανεβάζεις την τιμή στα highend προιόντα σου. Δες τιμές από τα 2 highend προιόντα της Microsoft και μετά ξαναδιάβασε το μήνυμα του Γιάννη..

Mercedes_Benz

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μια συζήτηση για το lg g6 κόλλησαν οι Apple, Microsoft, Samsung κλπ… Οι τιμές ανεβαίνουν πολύ απλά γιατί τα ανταλλακτικά / κομμάτια ανεβάζουν την αξία τους (βλέπε snapdragon 835) και επειδή οι εταιρίες επίσης βλέπουν ότι παρόλο που κάθε χρόνο ανεβάζουν τις τιμές οι γνωστοί πελάτες (μαϊντανοί και μη) τρέχουν σαν τρελοί να τιμήσουν τα προϊόντα τους.
όσο για το θέμα μας ελπίζω η lg τελικά να βγάλει μοντέλο compact σε αληνθινά μικρές διαστάσεις (βλέπε Σόνυ) και όχι σε 5.3 > π.χ.

TechGeek

Που κολλάει η Microsoft στην τιμολογήσει των κινητών? Που κολλάει το 3o OS σαν παράγοντα ανταγωνισμού? Το Android έχει άπειρο ανταγωνισμό γιατί όλοι οι κατασκευαστές ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο. Το android δεν είναι μονο μια εταιρία αλλα άπειρες. Οι analogies σας είναι εντελώς γελοίες. Οι τιμές πολύ λογικά ανεβαίνουν όπως και όλα τα αλλα προϊόντα ανά το παγκόσμιο. Δεν γίνετε ένα αυτοκίνητο που στοίχιζε πριν 10 χρονια 20.000 euro σήμερα να στοιχίζει 25.000euro και τα κινητά διά μαγείας να παραμένουν σε ίδιες τιμές όπως πιο παλιά. Ότι κινητό βλέπετε σε χαμηλή τιμή, βλέπε OnePlus, Xiaomi κτλ είναι επειδή έχουν 0, και το τονίζω 0 κέρδος αυτές οι εταιρίες. Η ίδια η Xiaomi βγήκε και είπε ότι δεν έχει κανένα κέρδος στα κινητά με τις τιμές τις, και δεν την νοιάζει γιατί η Xiaomi έχει πολύ περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες στην Ασία από τα οποια βγάζει πολύ κέρδος. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία τελευταία ανά το παγκόσμιο, οι πωλήσεις των κινητών δεν έχουν δραματική άνοδο όπως παλιά, πλέον ο κόσμος αγοράζει κινητό και το κρατάει πολύ περισσότερο γιατί πολύ απλά ένα flagship του 2016 είναι τόσο καλο που δεν θα χρειαστείς άλλο για χρονια. Το ίδιο δεν ίσχυε πιο παλιά. Άσε που… Συνέχεια »

JohnWave

Aν κυκλοφορήσει το LG compact στις 5-5.2 ίντσες
Αν :
1) η compact έκδοση θα διαφέρει από την κανονική μόνο στο μέγεθος ή και στην ανάλυση ( δεν με πειράζει η FHD)
2) η LG συνεχίσει την παράδοση με τις πολύ καλές κάμερες που προσφέρει και η κάμερά του θα είναι καλύτερη από αυτή του S6 μου
3) δεν παρουσιάσει προβλήματα η rom
4) η οθόνη του θα προσφέρει πολύ ικανοποιητικό μαύρο ( το φοβάμαι αυτό με την LG )
5) το gps θα δουλεύει απροβλημάτιστα όπως στις samsung συσκευές
6) προσφέρει ταχύτατο charging

τότε ναι θα το αγοράσω μιας και δεν θέλω phablet ( G6, S8, P10 βάσει φημών τουλάχιστον θα είναι phablets όπως σχεδόν σίγουρα και το OP4 ). Πολλά τα “αν” αλλά πιστεύω πως δεν ζητώ τίποτα τρελό. Πιο πολύ με φοβίζει το 1, το 3 και το 4.

Γιάννης

Αυτά που σας είπα βασίζονται σε σωστές πληροφορίες που έχω, δεν είναι λόγια του αέρα. Οι τιμές πάντα διαμορφωνονται με βάση τον ανταγωνισμό. Όσο πιο έντονος είναι τόσο οι τιμές πέφτουν. Αν είχαμε τέσσερα λειτουργικά, οι ναυαρχίδες θα είχαν top τιμή το πολύ 650 € στην Ελλάδα. Όσο το λειτουργικό της Microsoft ανέβαινε έστω και με πολύ μικρά βήματα, εποχές του Lumia 930, οι ναυαρχίδες όλων των λειτουργικών είχαν max τιμή γύρω στα 740 ευρώ. Όταν η Microsoft άρχισε να δείχνει πλέον τα πρώτα σημάδια κατάρρευσης οι τιμές την επόμενη χρονιά για τις άλλες εταιρίες και λειτουργικά ανέβηκαν. Τώρα που η Microsoft καταρρέει ολοκληρωτικά οι τιμές αυξάνονται κι άλλο και αν τελικά μείνουμε αποκλειστικά με δύο λειτουργικά το 2018 μη σας φανεί παράξενο αν το Galaxy s9 ξεκινήσει από τα 900 €, το P11 από τα 700 €, το G8 από τα 800 € και ούτω καθε εξής.

Γιάννης

G7 ήθελα να γράψω πιο πάνω, sorry

Πέτρος Π

@Γιάννης : Αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία λογική… Ο ανταγωνισμός είναι ανάμεσα στους κατασκεαυστές κινητών με android , δεν κολλάνε πουθενά τα Windows και η Microsoft… Επίσης από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι η Microsoft καταρρέει ολοκληρωτικά και άλλες τέτοιες ανοησίες?? Για όποιον έχει μια ιδέα και το ψάχνει λίγο τα Windows είναι το πιο απροβλημάτιστο λειτουργικό αυτή τη στιγμή και οι ναυαρχίδες 950 & 950XL δεν έβγαλαν ούτε προβλήματα εκρήξεων, ούτε bootloop ούτε λυγίσματα… Για τους υπόλοιπους υπάρχουν συσκευές “εργαλεία” που εκρήγνυνται και μάλιστα στα 900 €…

Darth

@JohnWave προφανώς θα έχει
1. Διαφορετική ανάλυση σίγουρα
2. Μικρότερη οθόνη σίγουρα
3. Μικρότερη μπαταρία σίγουρα (αφού είναι μικρότερο το κινητό)
4. Αφού μπει μικρότερη μπαταρία πάει για χειρότερο cpu για να κρατήσει την αυτονομία ψιλά
5. Αφού πάει σε χειρότερη cpu, χειρότερη ανάλυση οθόνης μπόλικη Ram είναι άχρηστη έτσι θα κατέβει και ότι αφορά την Ram

Έτσι για μια μπαταρία έχεις τέλειος διαφορετικό κινητό

Γιάννης

@Πέτρος Π

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!
Εξήγησε μου τότε την λογική των ανατιμήσεων.

JohnWave

@Darth,
1. Ναι λογικά θα είναι FHD που δεν με πειράζει
2. Εννοείται και αυτό είναι το θετικό για μένα
3. Οι μικρές μπαταρίες δεν με ενοχλούν. Οι αργές φορτίσεις ναι.
4. Αν η CPU θα κινείται γύρω στα 100000 στο antutu κανένα πρόβλημα για μένα και ας σκοράρει το μεγάλο όσο θέλει.
5. Ομοίως με 4.

Κάμερα ακριβώς ίδια με το μεγάλο θα θέλω σίγουρα και ας είναι πεσμένοι λίγο ( όχι σε επίπεδα mid range όμως ) οι άλλοι τομείς.

Demis

@JohnWave τότε σε καλύπτει οτιδήποτε mid range υπάρχει εκεί έξω (γιατι ουσιαστικα αυτο που αναφερουμε πχ αντι για sd 820 να εχει τον 635 αντι για 4 gb ram να εχει 2 αντι για θυριο camera να εχει μια μετρια (γιατι κανεις δεν θα σκασει ενα 100 ευρω+ μονο για την camera)

btw για να μην σε απασχολεί μπαταρια και θέλει γρήγορη φόρτιση λογικά δεν σε ενδιαφέρει και να εχεις το κινητό πάνω από ένα χρόνο

JohnWave

@Demis, με έχεις και δεν με έχεις καταλάβει. Να στο πω αλλιώς :

Τεχνικά χαρακτηριστικά android ναυαρχίδας 2016 + Κάμερα που θα είναι μες τις 3 κορυφαίες του 2017 + Mέγεθος 5 ως 5.2 ίντσες = αυτό που ζητώ.

Demis

@JohnWave την camera την ξεχνάς απλά ολα τα αλλά πιθανόν και θα γίνουν
ουσιαστικά ανετα μπορεί να βγει
snapdragon 630
3 gb ram
5,2 ίντσες full hd
2600 2700 μπαταρια

αλλα camera ξεχνα της καλη camera παει μονο στης τελευταίες και ποιο ακριβες ναυαρχίδες

JohnWave

@Demis μην μου κόβεις την ελπίδα!:p H αλήθεια είναι ότι το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι αυτό που λες. Εγώ λέω τι θα ήθελα βασιζόμενος και στο ότι μια άλλη εταιρία ( η Sony) έχει πράξει κάτι ανάλογο στο παρελθόν με το compact της. Θα μου πεις καμία άλλη εταιρία δεν ακολουθεί τέτοια πρακτική οπότε γιατί να ελπίζω…δεν έχεις και άδικο.

Demis

@JohnWave ετσι παει μονο……. της καλες cameres μονο στης ναυαρχίδες (γιατι εκει ειναι το μεγαλο κερδος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.