Το LG G6 Mini αναμένεται ως LG Q6 με οθόνη 5.4 ιντσών

LG G6 Mini Q6, Το LG G6 Mini αναμένεται ως LG Q6 με οθόνη 5.4 ιντσών

Από τον Απρίλιο έχουν ακουστεί οι πληροφορίες ότι η LG μπορεί να φέρει την mini έκδοση της ναυαρχίδας της LG G6. Τότε αναφερόμασταν στο LG G6 mini, αλλά η ονομασία δεν ήταν καθόλου βέβαιη. Σήμερα, ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks, έρχεται με νέες πληροφορίες για την τελική ονομασία του μικρού της LG.

Αναφέρεται ότι έχει αριθμό μοντέλου M700, ότι έχει ήδη περάσει για πιστοποίηση από την αμερικάνικη FCC και η τελική ονομασία θα είναι LG Q6.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG Q6 αναμένεται να φέρει οθόνη 5.4 ιντσών (18:9 aspect ratio), ελαφρώς μικρότερη από την 5.7 ιντσών οθόνη του LG G6, αλλά κρατά το aspect ratio. Η αναλογία οθόνης-συσκευής θα είναι “λίγο πιο κάτω από 80%”, ενώ τα θυμίσουμε ότι του G6 είναι 78.6%.

Στην πλάτη θα τοποθετηθεί μονή κάμερα 13 Megapixel, η μνήμη RAM θα είναι 3GB, ενώ ο μεγάλος αδερφός διαθέτει 4GB. Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν πληροφορίες, για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε αν θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, ή θα διαλέξει κάτι από την mid-range σειρά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.