LG G6: Χωρίς κυρτή OLED οθόνη;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Ν. Κορέα η LG ακυρώνει τα αρχικά της σχέδια να βάλει στο LG G6 κυρτή OLED οθόνη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη λόγω θεμάτων με τα αποθέματα, τα οποία μπορεί να μην είναι αρκετά.

Επιπλέον, οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι μπορεί να μην δούμε ούτε πλήρως μεταλλική κατασκευή με επικάλυψη από γυαλί λόγω του υψηλού κόστους. Αναφέρεται ότι η LG σκέφτεται να αλλάξει το design της επερχόμενης ναυαρχίδας λόγω των συγκεκριμένων προβλημάτων. Τίποτα δεν είναι ακόμη βέβαιο, αλλά μιας και το LG G6 δεν το περιμένουμε πριν από το πρώτο τρίμηνο του 2017, έχει κάποιο χρόνο μπροστά της για να κάνει όποιες αλλαγές θέλει.

Αντί για OLED, η LG αναφέρεται ότι θα πάει σε flat LCD panel καθώς η θυγατρική LG Display δεν έχει τη δυνατότητα να παράγει τον όγκο των κυρτών OLED, που θα χρειάζονταν για το LG G6.

Η LG Display παράγει OLED panels, αλλά είναι μικρά σε μέγεθος και χρησιμοποιούνται για συσκευές όπως Apple Watch και τα δικά της LG smartwatches. H εταιρεία δυσκολεύεται να τα μετατρέψει άμεσα για χρήση σε smartphones. Αναμένεται να ξεκινήσει να παράγει ικανοποιητικό όγκο OLED panels για smartphones μέσα στο δεύτερο μισό του 2017.

Προς το παρόν η LG δεν έχει προχωρήσει στην επιβεβαίωση ή την διάψευση των πληροφοριών.

LG G5

lg g6 oled, LG G6: Χωρίς κυρτή OLED οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Αν κρίνει λοτι πάει τόσο καλά τότε ΟΚ, ας κρατήσει τα ίδια περίπου πράγματα και του χρόνου!!

Μπαταρίες πάντως να πάρει από τη Samsung πάντως!!!! χεχεχε!!!! :p

Παναγιώτης Κουνδής

Έχω το S7 Edge αλλά τα LG τα θεωρώ καλύτερα (έχει η γυναίκα μου το V10) ως προς τους αισθητήρες όπως οι υπέρυθρες που για μένα είναι πολύ σημαντικό λόγω τηλεόρασης, κλιματιστικού, αποκωδικοποιητή και ηχοσηστύματος που βρίσκονται όλα στον ίδιο χώρο (αν και το Samsung έχει και καρδιακούς παλμούς και τις δυνατότητες του Edge που είναι επίσης αρκετοί) και την ταχύτητα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων! το LG χρειάζεται μερικά milisecond για να αναγνωρίσει το δάχτυλό σου ενώ το Samsung περί το 1 δευτερόλεπτο λίγο παραπάνω από το iPhone!

Παναγιώτης Κουνδής

Υ.Γ. Το λογισμικό της LG είναι επίσης πολύ ελαφρύτερο… Το Samsung παρόλα αυτά δεν γίνεται να το υποτιμήσεις!!

Impressive-Instant

Και καλά θα κάνει να μην πάει σε κυρτή οθόνη. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ομογένεια και σε αυτό το κομμάτι της τεχνολογίας. Επιλογές θέλουμε, διαφορετικές…

Christos

Θεωρώ το G5 ως το καλύτερο android τηλέφωνο που έχω πιάσει και δουλέψει! Κι έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου! Αέρινο, ταχύτατο, απαλό!

Nick

Πολύ καλά τα lg όχι ρε φουστη μου δεν προλαβα να γράψω και έφαγα BOOTLOOP συνέχεια του μηνύματος όταν ξαναπερασω την ROM

Humble opinion

Τη ζημιά στην πολύ καλή εταιρεία κινητών LG, την έκανε το Bootloop! Αυτό τη γονάτισε στις πωλήσεις. Ειλικρινά δεν ξέρει κανείς αν αγοράσει ένα ακριβό κινητό αιχμής, πότε θα παραδώσει πνεύμα…Κρίμα γιατί τα κινητά αυτής της εταιρείας κατά τ’άλλα είναι εξαιρετικά!

vasilist

Πιο LG G6 εγώ έχω το G5 και έτσι που πάει το τηλέφωνο με βλέπω για το G8 μην πω και το 9 μιας και μπορώ να αλλάξω μπαταρία, απίστευτα γρήγορα και πρακτικό πούλησα το s7 μετά από δύο εβδομάδες και με τα 2 και δεν μετανιώνω καθόλου πέρα από το απόλυτο μαύρο του 7.
@nick μην γράφεις ρε φίλε ότι νάνε πέφτει ο αξιοπιστία των ποστ σου και δεν θα σου δίνει κανένας σημασία και πάω στοίχημα δεν έχεις ιδέα καν τι είναι η rom και θα πας στο wiki να κάνεις ένα copy paste και καλά πως ξέρεις τι είναι.
Bootloop είχαν μόνο τα πρώτα G4 και η LG τα άλλαζε στην εγγύηση από τότε δεν ξανά εμφανίστηκε bootloop καθώς το έφτιαξε η LG με την δεύτερη παρτίδα G4
Αλλά έτσι είναι σε ένα site θα μπει και κίτσος να πει για τα charts που είχε ακούσει για την κατσίκα με το γάλα.

TERMANOLOGY

Το g5 δεν θα επαιρνα λογω της τραγικης μπαταρίας του.
Το g4 μου παρεδωσε πνευμα εδω και μια εβδομαδα κ ειναι στο service αλλα κατα τ αλλα το κινητο πετάει, βγαζει τρομερες φωτογραφιες και αξιζει καθε ευρω που δίνεις.

Nick

Ελα την πέρασα την ROM και πανω που ξεκίνησα να γράψω ξανά έφαγα restart απο μπαταρια και μάντεψε Βασιλάκη Βλάχο ξανά bootloop θα την περάσω ξανά αύριο το πρωί για να σου απαντήσω ανάλογα.

vasilist

Καλά κατάλαβα δηλαδή, συνέχισε την προσπάθεια.

forneverarrow

Λίγο άσχετο αυτό που θα πω αλλά έχει σημασία: από την εποχή του G3 που πήγε σε QHD ανάλυση, κατά την άποψή μου οι οθόνες δεν είναι τόσο καθαρές σε ανάλυση όσο π.χ. στα Galaxy S6/7… Μπορεί να είναι ιδέα μου ή απλά να φταίει το custom launcher της LG, αλλά σιγουρεύτηκα χτες που έπιασα για λίγο ένα G5 σε κατάστημα και είχε δίπλα ένα S7. Έμοιαζε σαν να έχει το G5 μικρότερη ανάλυση… Φυσικά δεν το λέω για να ξεκινήσει διαμάχη, αλλά αν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ας μας πει.

vasilist

Δεν είναι θέμα ανάλυσης αλλά λειτουργία των πάνελ, οι Amoled φωτίζουν το κάθε pixel αυτόνομα αν δεν κάνω λάθος ενώ οι lcd έχουν τις “λάμπες” στην άκρη και φωτίζουν το Panel γιαυτό σου δίνει αυτή την εντύπωση .
Στις δύο εβδομάδες που είχα s7 και g5 το παρατήρησα αλλά όταν ανέβασα την φωτεινότητα στο G5 φαινόταν το ίδιο σαν ανάλυση αλλά πάλι το μαύρο του s7 ήταν πολύ καλύτερο.

Νίκος Ζ5

Δεν είναι περίεργο αυτό από τη στιγμή που η LG παράγει εδώ και 2 χρόνια κινητά με κυρτη οθόνη; Τα Gflex και Gflex 2 δηλαδή πως είχαν. Επίσης κατά την άποψή μου αυτή ναι ήταν μια κυρτη οθόνη με ουσία. Της Samsung το μόνο που κάνει είναι να παραμόρφωνει την εικόνα στο σημείο αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.