Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

Η μεγάλη μέρα έφτασε και από την σκηνή της MWC 2017 στη Βαρκελώνη, η LG ανακοίνωσε τη ναυαρχίδα του 2017. Το όνομα αυτής LG G6 και έρχεται να διαδεχτεί το περσινό LG G5, χωρίς όμως αυτή τη φορά να διατηρεί το αρθρωτό design.

Οι διαρροές και τα teaser του LG G6 ήταν περισσότερα από αρκετά, οπότε τα χαρακτηριστικά και η εμφάνιση δεν αποτελούν έκπληξη. Το κινητό είναι κατασκευασμένο από γυαλί με μεταλλικό frame ενώ είναι από τα πρώτα μοντέλα που ανακοινώνονται με το φουτουριστικό “full-screen” design, που θα δούμε και από άλλους κατασκευαστές.

Ξεκινάμε από την οθόνη του LG G6, η οποία είναι 5.7 ιντσών, ανάλυσης 1440x2880p (Quad HD+) με υποστήριξη Dolby Vision και HDR 10. Οι ορολογίες αυτές έρχονται από τις τηλεοράσεις και ενώ έχουμε δει κινητά με οθόνη HDR, το LG G6 είναι το πρώτο με υποστήριξη Dolby Vision, που σημαίνει περισσότερα χρώματα, καλύτερο contrast και dynamic scene optimization σε video. Το νέο standard υποστηρίζεται από κάποιο υλικό σε Netflix και Amazon Video, στο μέλλον περιμένουμε ακόμη περισσότερο υλικό.

Το LG G6 διαθέτει ολοκαίνουριο user interface (UI) που εκμεταλλεύεται το 18:9 aspect ratio ενώ η αναλογία οθόνης-συσκευής είναι στο 78%.

lg g6 official, Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

Στην πλάτη του LG G6 έχει τοποθετηθεί διπλή κάμερα 13 και 13 Megapixel (71° και 125°), η δεύτερη είναι wide-angle με field of view όμοιο της GoPro. Δίνει πολλές δυνατότητες όπως πανοραμικές εικόνες με μια λήψη, φωτογραφίες σε πολύ μικρά σημεία και video με fish-eye. Στην πραγματικότητα ένας ευρύτερος φακός βλέπει περισσότερα από το ανθρώπινο μάτι, έχει γωνία θέασης 125 μοιρών, ενώ το ανθρώπινο μάτι βλέπει περίπου 120 μοίρες. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel (100°).

Φτάνουμε στον επεξεργαστή, όπου οι φήμες για τον Snapdragon 821 ήταν τελικά σωστές. Το LG G6 δεν φορά την ναυαρχίδα της Qualcomm, που είναι ο Snapdragon 821, αλλά την προηγούμενη έκδοση 821. Ο λόγος πιθανολογείται ότι είναι η Samsung που θέλει τις αρχικές παρτίδες του 835 για τα Samsung Galaxy S8.

Η μπαταρία είναι 3300mAh και μη αποσπώμενη. Έχει υποστήριξη για Qualcomm Quick Charge 3.0 standard, που σημαίνει ότι χρειάζεται περίπου μιάμιση ώρα για να φορτίσει πλήρως. Με 30 λεπτά φόρτισης η μπαταρία φτάνει από το 0 στο 50%.

Διαθέτει μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32/64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Τρέχει Android 7.1 Nougat με νέο LG UI, έχει αντοχή σε νερό και σκόνη χάρη στην πιστοποίηση IP68, και οι διαστάσεις του είναι 148.9×71.9×7.9 χλστ.

Τέλος, θα διατεθεί σε Astro Black, Mystic White και Ice Platinum. Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα.

Διαβάστε επίσης: LG G6: Τιμή και διαθεσιμότητα

Ολα τα νέα και οι εξελίξεις από την έκθεση MWC 2017, παρέα φέτος με τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Δείτε το επίσημο video:

lg g6 official, Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

lg g6 official, Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

lg g6 official, Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

lg g6 official, Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

lg g6 official, Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

lg g6 official, Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

lg g6 official, Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

lg g6 official, Επίσημο το LG G6 με οθόνη 5.7″, Snapdragon 821, full-screen design [MWC 2017]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Τελικά δεν είναι ασχημο. Είμαι καλυμμένος με το G5 πάντως και θα περιμένω το G7. Ελπίζω να επαναφέρει το modular design βελτιωμένο στο μέλλον γιατί με έχει ενθουσιάσει. Μόνο το full screen με χαλάει κάπως στο G6 αν και μπορεί στην πράξη να βολεύει… Βλέπουμε.

LG V30 να έχει 8GB RAM QUALCOOM SNAPDRAGON 835 ΤΟ LG G6 ΝΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ περιμένω Hanks on unboxing

Πάνος

Όσοι θέλουν να γίνουν beta testers και να δοκιμάσουν την πρώτη απόπειρα της LG στην αδιαβροχοποίηση σε συνδυασμό με την κακή της φήμη στην αυτονομία, ας πάρουν καλού κακού κανένα 20άρι power bank κι ας δοκιμάσουν την τύχη τους. Και καλή υπομονή.

major65

Κάτοχος G5 ευχαριστημένος πλην μπαταρίας ραντεβού το Σεπτέμβρη που θα πέσουν οι τιμές.

Θανασης

@Πανος
Γιατι καταδικάζεις ενα κινητο πριν καν μαθεις περισσότερα γι’αυτο;
Το κινητο μολις βγηκε που ξερεις εσυ για την αυτονομια του; Που ξερεις για την αδιαβροχοποιηση του; Επιπλεον γιατι εστιάζεις μονο στα “κακα” του σημεια και δεν αναφέρεις τιποτα θετικό ;
Ποσο πιο μίζερος μπορεις να γίνεις ;

Costas

Ναυαρχίδα 2017 με sd821? Και το 2016 τον sd821 δεν είχε? Καλά θα περιμένω την δεύτερη φουρνιά περίπου το καλοκαίρι που θα βάλουν τον sd835 και τότε αποφασίζουμε. Ως τότε άσε την LG να αναρωτιέται γιατί δεν πουλάει όπως θα ήθελε!

alexis touba

Καλα ολα αυτα πολυ καλο θα ειναι πηστευω αλα για αυτονομια δε λεει τιποτα.Αν ειναι στα ιδια επιπεδα με τα προηγουμενα και απλα εχει λειτουργιες για εξηκονομηση μπαταριας οπως εχουν ολα πλεον απτα 100ευρ με 1000ευρ συσκευων ας το κρατησουν για παρτι τους.Τι να τα κανω τοσα πολα και ωραια χαρακτηρηστικα κ δυνατοτητες αν δε εχω τη μπαταρια να τα χαρω??Εστο μια μερα περιπου να βγαζει με φουλ βαρια χρηση καλα θα ειναι.Αλα αντε να δουμε

VasiliS7edge

Μια χαρά είναι το κινητό. Άντε καλές πωλήσεις να έχει. Σε σχέση με το G5 σίγουρα θα έχει.

ZURA

Πολύ όμορφο τηλέφωνο!

Γιώργος Κ.

Το κινητό είναι μια χαρά. Το g5 είχε τον snapdragon 820 και με την έλευση του νούγκατ ήταν ότι πιο γρήγορο είχα δει σε κινητό. Οπότε αυτό απορώ πόσο πιο γρήγορο θα είναι, μην λέτε για τον 821, πόσο πιο γρήγορα να γίνουν τα κινητά πια; Ή είναι τόσο γρήγορα τα δάκτυλα και η σκέψη σας που δεν σας προλαβαίνει το κινητό; Με μια καλή τιμή κοντά στα 600ε (πολλά ζητάω ε;) θα είναι πάρα πολύ καλό και θα πουλήσει ευχάριστα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Αρκετά ωραίο θα έλεγα και με ενδιαφέρον κάποια χαρακτηριστικά που πρόσθεσαν μένει να δούμε και στην πορεία πως θα τα παει σε θέμα οθόνης κάμερας και μπαταρίας. Σίγουρα ο 821 ειναι ενα μειονέκτημα αλλα με μια πολυ καλη πολιτική τιμής πιστεύω θα παει πολυ καλα τωρα αν δούμε τιμές 700+€ πιστεύω οτι δεν θα τα παει τόσο καλα.

Sosimple

Αν το ειχε βγαλει περυσι αυτο αντι για το g5, θα ηταν καλος αντίπαλος του s7 edge..
Ποιο πολυ με περσινο μοιαζει.

Γιώργος Κ.

Από τα πρώτα hands on βίντεο το οποίο δείχνει πολύ ενθαρρυντικό

https://www.youtube.com/watch?v=43FTIxhLwq0&feature=push-u&attr_tag=TnV0w-TtZ_g-6

arislp

ισχυει οτι δε θα φερει το quad dac ευρωπη η εγω δε καταλαβα καλα?

SkynetForSure

Περιμένουμε hands on από τον υπέροχο κ. Βλαχάκη 🙂

txds

ρε παλικαρια ενταξει , 8α μπει κανενας που δεν ξερει καλα να διαβασει και 8α νομισει πως ο 821 ειναι κανενας επεξεργαστης 5 χρονων που μπαινει σε συσκευες των 100 ευρω.
πως και δεν ειπατε πως με τα 4 γιγα ραμ 8α μπουκωνει ? ολα τα περιμενουμε απο εδω μεσα.

Mpidis

Το κινητο σπέρνει! Πολυ ομορφο. Μπραβο στην LG.

Γιώργος

Κάθε πέρυσι και καλύτερα…και αυτό ισχύει και για την lg και για την samsung.
Ας προσπεράσω τον επεξεργαστή που θεωρώ ότι είναι μια χαρά(έστω και αν δεν είναι για ναυαρχίδα του 2017), ram πάλι 4gb ενώ οι κινέζοι εδώ και ένα χρόνο βάζουν 6gb; οι υπέρυθρες που πήγαν; κάμερα μπροστά 5mp από 8mp που είχαν τα g4,g5; Πίσω 13mp; δεν μπορούσαν να βάλουν δύο 16άρες καμεράρες σαν αυτές των g4,g5; και τέλος κάτι μου λέει ότι στην Ευρώπη θα δούμε το μοντέλο των μόλις 32gb. Ήδη αρχίζει να μου μοιάζει κινητάρα το g5!

Nio

Πιο όμορφο μου φαίνεται από το galaxy S8…
Μπράβο. Αντε να δούμε και τις τιμές….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Ο 821 δεν ειναι καθόλου αδύναμος επεξεργαστής το one plus 3T αυτήν την στιγμή κανει παπάδες αλλα εχει και μια πολυ καλη τιμή για όλα όσα προσφέρει κατι που ειναι πολυ θετικό, απλα σε συσκευές τωρα 2017 ναυαρχιδες και όταν οι τιμές φτάνουν στα ύψη ακόμη δεν γνωρίζουμε τιμή του LG g6 αλλα αν βγει με 700+€ και Κάνα 800€ εκει κάποιος θα το σκεφτεί και θα πει γιατι να δώσω τόσα χρήματα για έναν προηγούμενο επεξεργαστεί και μια ραμ 4 όταν πάμε σε 8 γίγα ραμ όχι πως δεν ειναι αρκετά φτάνουν τα 4 ραμ αλλα νιώθεις κάπως στην τελική.

arislp

@Λορενα Σιουτη

”facepalm” οκ ευχαριστω

δηλαδη εμεις οι audiophiles τι πρεπει να κανουμε…τι σκατα στρατηγικη ειναι αυτη της lg?
δηλαδη ποιος τα σκεφτηκε ετσι?

μια συσκευη που να τα εχει ολα(wireless & quad dac & 64gb) δεν υπαρχει…
μπορει να κραζω την apple σε πολλα αλλα σε αυτο ειναι μπροστα…πολυ μπροστα…ολοι μα ολοι εχουν την ιδια ακριβως συσκευη..

τουμπανο το lg g6 αλλα γιατι οχι το quad dac.. ”cries in corner”

george

Φοβερη bezzelles υλοποίηση. Μπραβο,η κορνιζα χρειαζετε κ πρεπει να βρίσκεται παντου γύρω, σαν σχήμα όμορφο.ευγε σαν εικόνα μένει να δούμε reviews κ φυσικα να το δούμε στα χέρια μας live.

arislp

ελπιζουμε σε σκρουτζομαγαζα και παραεισαγωγη του κορεατικου μοντελου… χαχαχαχαχα

killgril

Υπέροχος σχεδιασμός. Το θεωρώ πολύ ομορφότερο από οποιοδήποτε κινητο με edge screen.

Genesis

πολυ ομορφο κινητο πραγματικα, ποιο ωραιο απο s8 αντε να δουμε πως θα τα παει και στο hands on. ποτε θα παει σε amoled η lg ? αυτη η lcd τοσα χρονια.. πιστευω θα πρεεπει καποια στιγμη να παει μαι αυτη σε oled η amoled.

με βλεπω για asus ar lg g6 η s8+ για φετος.

ChristosT

Τελικά να δείς που στο τέλος τα Sony θα έχουν τον καλύτερο σχεδιασμό και λειτουργικότητα…

Tomas

Αν βγαλει η samsung το s8 μονο με edge οθονη,το g6 μονοδρομος,αν και βεβαια περιμενω να δω και p10.

Nio

649 ευρω αρχική τιμή καλά είναι. Από τα χιλιάρικα που θα ζητάνε Apple και samsung…. Σε τρεις μήνες θα η πιο αξιοπρεπεστατη πρόταση…!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

700+€ Ελλάδα με το ΦΠΑ κτλ πάντα ενα 100€ πάνω ειναι οι τιμές για αρχή στην Ελλάδα

Ιωάννης jb

ChristosT.. Μην ακούω χαζομαρες η sony πάντα ήταν νουμερο 1 στο design!!!!

Επί του θέματος… Εδώ η lg πάει να κάνει κάτι καλό μετά το g2 διότι όλα τα υπόλοιπα ήταν μετριότητες!!!
Δυστυχώς γι αυτήν φαίνεται πως για άλλη μία φορά θα έχει κάτι μέτριο το οποίο δεν θα μπορεί να ανταγωνιστεί κορυφαίες συσκευές από Sony, apple, samsung κ htc…

Δύο πολύ σημαντικά πράγματα…
Όλες αυτές οι εταιρίες θα έχουν εξαιρετικό design… θα φοράνε το τελευταίο κ πιό δυνατό chipset που υπάρχει στην αγορά…
Αυτά τα δύο είναι τα αυτιά κ τα μάτια για τους καταναλωτές!!!
Εντάξει εμένα δε με ενοχλεί καθόλου που φοράει 821 διότι έχει πολλά θετικά!!!
Αλλά τους περισσότερους??
Είναι κ άλλα δε θέλω να επεκταθω αλλά από μένα λογικα δεν..
Όταν κ αν ποτέ κάνει κάτι το εξαιρετικό τότε το βλέπουμε

Tomas

@Nio συμφωνω,σε 3 μηνες που θα παει 450 ευρω μονο με κανα oneplus 4 θα μπορει να συγκριθει και αν….

Στέλιος

Δεν το περίμενα απο την lg ξεπέρασε τον εαυτό της!!!
Μπορεί να μην έχει τον snapdragon 835 αλλά είναι το μόνο που περιμένω να κοντραριστεί το samsung galaxy s8!!!

vladimiros

Ας πω και εγω την γνωμη μου,απο μπροστα ετσι οπως ειναι στρογγυλο δεν μαρεσει,αλλα σαν συνολο μπορω να πω ειναι ωραιο,σιγουρα ποιο ομορφο απο G5,οπως ειπε και ενας πιο πανω μειωσαν τα Mp και μπροστα και πισω,επισης το οτι δεν τραβαει βιντεο στα 60fps, παρα μονο σε 30fps, γιατι;;; στην δικια μου συσκευη σε 1080 με 60fps βγαζει βιντεο καλυτερα απο 4κ..(δοκιμαζμενο ακριβως στα ιδια πλανα)
Για τον 821 ενταξει στην πραξη να πουμε την αληθεια δεν καταλαβαινεις διαφορα,αλλα και αυτο εχει ενα αλλο μειον για τα επομενα χρονια εννοω και για τα update τις συσκευης..αντε περιμενουμε κανα βιντεακι απο Βλαχακη!!

thanoik

Για φωτογραφίες καλό φαίνεται

nikolasgre

Αν έδινα τόσα λεφτά για καινούριο κινητό σίγουρα δεν θα έπαιρνα αυτό, καθαρά λόγω επεξεργαστή. Δε λέω δυνατός ο 820 (ο 821 είναι ο 820 υπερχρονισμένος) αλλά ο 835 σπερνει + καλύτερη κάρτα γραφικών, πάνε μαζί αυτά cpu,gpu. Τώρα θα πει κάποιος και τι παραπάνω θα κάνεις με τον έναν επεξεργαστή που δεν κάνεις με τον άλλον, μπορεί και τίποτα, αλλά όπως είπα για τόσα λεφτά θέλω το καλύτερο.

Geo

Πολύ όμορφο κινητό… Μπράβο στην LG. Μένει να δούμε την τιμή στην Ελλάδα!!!!

James

Δεν ξέρω τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, αλλά για μένα εδώ και δύο χρόνια όλα τα κινητά έχουν γρήγορους επεξεργαστές, αρκετή ραμ, άριστες κάμερες, ωραίες οθόνες. Παρακολουθώ τα νέα μοντέλα με κάποια αδιαφορία. Όμορφα, γυαλιστερά αλλά κανένα δε με κάνει να το θέλω οπωσδήποτε, όπως παλιότερα, επειδή θα μου λύσει κάποιο πρόβλημα. Δε θέλω να φανώ μίζερος, αγαπώ την τεχνολογία, αλλά νομίζω κάπου έχουμε μπουκώσει.

Όμορφο το LG, όμορφο και το Huawei, όμορφο και το Samsung, αλλά τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί.

ChristosT

@James ακριβώς.
Πεταμένα χρήματα προσωπικά, αλλά άν ο άλλος το γουστάρει…δεν μπορούνε να πούμε τίποτε.
Όλα είναι marketing και τίποτε άλλο.

Chris_BMW

@vladimiros
Συμφωνώ απόλυτα για το video και τα fps.
Για μένα αυτό ειναι μεγάλο μείον .θεωρω οτι οποίος κατασκευαστής ενσωματώσει πρώτος την δυνατότητα η κάμερα να γράφει 4Κ σε 60 fps θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό .

vladimiros

@Chris_BMW
Ισως το S8 να εχει αυτην την δυνατοτητα δηλαδη 4κ σε 60fps…θα δειξει,αλλα μπορει και σε καποιο sony θα το δουμε αυριο..

νικ

σορυ ρε παιδες αλλα που ειναι το σουπερ ουαου ετσι ωστε να αλαξει αυτος που πηρε το 5αρι στο 6αρι και να δωσει και 7 κατομπαλα που λενε και οι ποιο πανω??? απο σχεδιασμο παπαρτσα ουτε μια διαφορα-καινοτομια και αυτη η κοντρα που λετε ειναι για γελια δηλ ο αλος θα δωσει 700ε για αυτο και οχι 769 για το σ8 πρωτα ο θεος η ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ( σ7 440η σ6 363e).που δεν εχει κανει κιχ. αχαχαα τρελο γελιο μερικοι!!!!! και 2 η lg και η καθε lg κυνηγα σαμμυ και μηλο αρα πρεπει να υπερεβει εαυτο σε καθε συσκευη που βγαινει πραγμα που δεν το βλεπω μεχρι στιγμης!!!!! να πω την αληθεια κοιταγα για lg αλλα δεν τρελαθικα τωρα που μαλλον θα μπει και η νοκια με νοκια6και νοκια 8 (αν εχει ακομα την ιδια ποιοτητα επι sebian εποχη) εχει να πεσει πολη κλαμα λεμε!!!!!

johntsian84

Ωραίο τελικά σε γενικές γραμμές αυτό πού περιμέναμε κιόλας άλλα μια ερώτηση η πίσω πλευρά γιατί είναι γυαλιστερή τζάμι έχει τελικά για σιδερένιο δεν λέγανε?

Nio

Λοιπόν μια σύντομη και πρόχειρη σύγκριση.
Τα πλεονεκτήματα του oneplus 3t έναντι του αγαπημένου μου G6.
Καλύτερη full metal ποιότητα κατασκευής.
Dual Sim
Standard 64gb μνήμη (έλεος lg)
6gb ram…
Hifi Dac
Καλύτερο fast charging από όλα στην αγορά
Amoled οθόνη
Μεγαλύτερη μπαταρία
Χαμηλότερη τιμή
Ίδιος επεξεργαστής
Και γενικά δοκιμασμένο στην αγορά χωρίς προβλήματα….

xristos

τελικά είναι άσχημο….Η Κουκουβάγια

John

Μια χαρά είναι το κινητό , μάλλον το δεύτερο καλύτερο του 2017 μετά το S8 που παίζει χωρίς ανταγωνισμό.

Georgio

Καλύτερο fast charging έχει το Mate 9.

nikolasgre

Xristos και εμένα κουκουβάγια μου κάνει 2 μεγάλα μάτια και μικρό κιτρινο ραμφος

Mortis

Εμετός απλά και όμορφα. Αφίνεις το modular για αυτό καλήτερα να σταματήσει να κάνει και κινητά

Δημητρης

Δεν ξερω που βρηκατε το αρθρο αλλα πληροφοριακα το lg g5 εχει 8mp καμερα και οχι 5

Νικ

Το ξύλο έρχεται και λέγετε Nokia 8 Nokia 9 (ειδικα το 9)μπειτε youtube θα κλαψουνε εταιρίες λέμε χαχαχααχαχαχα!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.