LG G6 φωτογραφίζεται με οθόνη always-on και γυαλιστερή πλάτη

Διέρρρευσαν νέες φωτογραφίες του LG G6, το οποίο ποζάρει και από τις δυο πλευρές, ενώ αυτή η φορά το κινητό είναι ανοιχρό, δείχνοντας τη λειτουργία Always-On Display. Στην οθόνη εμφανίζεται πάντα η ώρα, η ημερομηνία και το ποσοστό της μπαταρίας.

Από άποψη design, βλέπουμε πολύ μικρά bezel στα πλάγια της οθόνης και την πάνω πλευρά, ενώ η κάτω πλευρά έχει μεγαλύτερα περιθώρια.

Η πλάτη του επερχόμενου LG G6 είναι γυαλιστερή, τουλάχιστον το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι γυαλιστερή. Στην επάνω πλευρά είναι τοποθετημένη η διπλή κάμερα, ακιρβώς από κάτω έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το LG G6 θα ανακοινωθεί 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της MWC 2017 στη Βαρκελώνη. Αναμένεται με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 2880×1440 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 32GB και μπαταρία 3200mAh. Επιπλέον, η ναυαρχίδα θα διαθέτει ανανεωμένο quad-DAC για καλύτερο ήχο και αντοχή σε νερό και σκόνη.

lg g6 photo, LG G6 φωτογραφίζεται με οθόνη always-on και γυαλιστερή πλάτη

lg g6 photo, LG G6 φωτογραφίζεται με οθόνη always-on και γυαλιστερή πλάτη

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sakis

Βραβείο πιο άσχημου κινητού 2017

Σταύρος Χρι

Αυτό μάλιστα… Είναι όμορφο, μεγάλο σε ίντες με μικρά περιθώρια… Ας βελτιώσει λίγο την μπαταρία και την οθόνη γιατί σε όλα τα άλλα όπως κάμερα και επιδόσεις και υποστήριξη updates πάντα΄η lg το έχει… Περιμένουμε να δούμε !

Jorge

👍

Chris_BMW

Απο μπροστά μου αρέσει σχεδιαστικά . Τον αισθητήρα πίσω δεν μπορω να τον χωνέψω αλλα η LG απο εποχές G2 εκει τον είχε .. επίσης το “τύπου” βουρτσισμένο γυαλιστερό αλουμίνιο ειναι όμορφο κ πρωτότυπο .Επιτελους όχι άλλη αντιγραφή των χρωματικών επιλογών της Apple.
Τέλος το μονο μείον κατ’ έμε ειναι ο σχεδιασμός του πίσω μέρους κ ιδιαίτερα της διπλής κάμερας που θυμίζει μάτια κουκουβάγιας . Πιστεύω σε αυτό το κομμάτι (το σχεδιαστικό ) η Apple έχει κάνει την πιο όμορφη υλοποίηση .Αυτα
Υ.Γ Θεωρητικά με τον 821 δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ΑΛΛΑ οταν πας να αγοράσεις ναυαρχίδα θέλεις κ ψυχολογικά να φοράει ο,τι καλύτερο ..

Solon

Ωραίο. Με διπλή κάμερα θα δίνει εξαιρετικές φωτό. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο αισθητήρας δακτυλικών από πίσω. Δεν βολεύει στο ξεκλείδωμα εάν το κινητό είναι πάνω στο γραφείο. Από την άλλη βολεύει όταν το κρατάς. Πιστεύω πως η σωστή υλοποίηση θα ήταν να έχει και από τις δύο πλευρές!

Mpapmpis

Πολύ ωραίο. Μου αρέσει πολύ η πλατη.

JohnWave

Στο μπροστινό μέρος βλέπω θαυμάσιο bezel πάνω, καλό κάτω αλλά για τα πλαϊνά διαφωνώ.με τη Λορένα. Δεν μου φαίνονται τόσο μικρά για πλαϊνά σε σχέση με τις περσινές ναυαρχίδες.

Η πίσω πλευρά δεν μου αρέσει λόγω του σχεδιασμού της κάμερας. Σε μαύρο χρώμα βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση γιατί δεν κάνουν τόση αντίθεση οι φακοί.

Τώρα για τα υπόλοιπα με ενοχλεί πολύ που θα κυκλοφορήσει στις 5.7 ίντσες ( ο αντίχειρας θα στρεσάρεται να φτάσει στο πάνω μέρος της οθόνης ) ενώ δεν με πειράζει καθόλου το ότι θα φορά τον 821 αντί του 835.

Παπαροκας tiamat

5.7 ιντσες. Γιατι δε το κανε 90ιντσες καλύτερα!?!

σακης

Δεν ξερω , ουτε κρυο ουτε ζεστη . να το δουμε και απο κοντα

Gvirginia

Εμένα μ’αρέσει αρχικά, αλλά θα συμφωνήσω με τον @σακης. Να το δούμε από κοντά καλύτερα.

@Παπαροκας tiamat

Μα το S8 με τις 5.7 (ή 5.8, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα) το αποκαλούσες “τεχνολογικό θαύμα” και δεν είχες πρόβλημα με τις ίντσες.
Εδώ γιατί έχεις?

Fanis

Ξανά λέω ότι εφόσον θα φοράει περσινό επεξεργαστή η lg θα πρέπει να χτυπήσει την τιμή… Βάλτο στα 599 να γίνει χαμός!

Παπαροκας tiamat

Gvirginia τι μας λες τωρα!
Το
Samsung δε θα χει καθόλου πλαινα μπεζελ λόγω τεχνολογίας
Edge! Συν οτι το κατω μπεζελ στο lg είναι οικόπεδο!…

Θα τα δεις πλαι πλαι ποσο μικροτερο θαναι το Samsung….

Gvirginia

@Παπαροκας tiamat

Άρα απλά έκανες λάθος διατύπωση. Γιατί στο παραπάνω φαίνεται απλά να έχεις πρόβλημα με τις ίντσες σαν αριθμό (πώς λένε άλλοι ότι κινητό των 5.5 ιντσών είναι παντόφλα, χωρίς να κοιτάνε τις πραγματικές διαστάσεις).

Δεν αντιλέγω ότι το S8, με όσα φαίνονται μέχρι στιγμής, θα έχει καλύτερο SBR.

johntsian84

Εμένα αυτό που δεν με κάθεται καλά ειναι ότι θα έχει στενόμακρη οθόνη το θεωρώ χαζό κατά τα άλλα ωραίο, δεν με ενοχλεί τίποτα άλλο έμενα ούτε κάμερες ούτε δαχτυλικό αποτύπωμα είδα και την samsung με s8 που το έβαλε διπλά στην κάμερα εδώ τουλάχιστον δεν θα εχουμε θέμα με δαχτυλιές, μόνο τα προβλήματα του παρελθόντος να μην έχει bootloop κτλ. και πιστευω θα πάει καλά

thanasis

Αυτό θα έπρεπε να ήταν το G5 και έμπαιναν πάλι δυναμικά στην αγορά, ένα χρόνο χάσανε και τώρα βγαίνει η ναυαρχίδα χωρίς τον τοπ επεξεργαστή….

giannogeorge

Συγγνώμη, είδαν στην LG αυτό το έκτρωμα που λέγεται πίσω μέρος και είπαν, ουάου, θα το κυκλοφορήσουμε έτσι; Ουδεμία καλαισθησία;

Panos7GR

Αν το κινητό δεν έγραφε LG και έγραφε Sony στα σχόλια από κάτω θα γινόταν ο κακός χαμός και ένα πανηγύρι “έξυπνων” χιουμοριστικών σχολίων. Τώρα τουμπεκί… Ξαφνικά τα περιθώρια είναι νορμάλ. Η δυναμική του brand βλέπεις.

Τεσπά εμένα μου αρέσει γενικότερα. Η πλάτη δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά παλεύεται. Πιστεύω πως ίσως αν υπήρχαν όλα τα πλήκτρα πίσω δεν θα έκανε τόσο μπαμ ο διπλός φακός.
Από την άλλη επεξεργαστής δεν μας χαλάει καθόλου, ούτε τον μέσο καταναλωτή εξάλλου αφού δε γνωρίζει καν τι φοράει, όμως αυτή η επιλογή θα πονέσει πολύ αυτούς που αγοράζουν ναυαρχίδα και θέλουν να κρατάνε στα χέρια τους ότι τελευταίο σε άποψη hardware έχει να δώσει η εταιρεία για φέτος. Γι αυτό το λόγο είναι καταδικασμένο για χαμηλές πτήσεις, αφού ακόμα και η ίδια η LG με το υπερπλήρης V30 που θα του κανιβαλίσει τις πωλήσεις.
Η άποψή μου είναι πως από κοντά θα είναι ομορφότερο.

Stelios

Δεν ξέρω πως θα φαίνεται σε άλλο χρώμα αυτό είναι κακάσχημο ίδιος στο πίσω μέρος με μύτη στόμα μάτια όσο για την μπροστινή όψη γιατί αυτή η ασυμμετρία στο κάτω μέρος για να βάλουν το σημείο της lg και χαλάει όλο το μπροστινό τμήμα γενικά σχεδιαστικά τίποτα το ιδιαίτερο

paris xxx

Το μποστινο μερος ειναι ομορφο!! Το μονο που το χαλαει ειναι αυτο το στενομακρο στυλ!!! Κατι σαν τηλεκοντρολ !!!! Θα επρεπε να κρατησουν τις αναλογιες οθονης του G4 και σειρας V . Οσο για τα πλαινα bezels, ειναι μεγαλυτερα αποτι θα επρεπε, διοτι εχει και η οθονη bezels αλλα και το σασι του ( κουρμπαριστα bezel αποτι φαινεται ) !!!! Δηλαδη και μαρκοστενο και 2x bezel. Οποτε για να πετυχουν οθονη 5. 7 σε τοσο στενο κινητο, αυτο αυτοματως θα σημαινει οτι θα ειναι ποοοολυ μακρυ !!! Οποτε χοντρο ακυρο σε αυτον τον τομεα !!!! Η πισω οψη σωνετε μονο αν το αγορασεις σε μαυρο χρωμα !!! ( οπως και η μπροστινη πλευρα του, δεν θα κανουν τοσο μπαμ τα bezels ) !!!

Συμπερασμα ?? καθε περυσι και καλυτερα !!!

bezilys

Ένα από πιο άσχημα κινητά του 2017!!.τουλάχιστον η LG σε αυτό το θέμα πάει καλά!

Πάνος

Και το καλύτερο κινητό να είναι, αν δεν έχει το λογότυπο Samsung επάνω, δεν ευχαριστιούνται κάποιοι…

Σταύρος Χρι

Αν έχει Amoled (ας είναι και FHD) και καλή μπαταρία τότε όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει, η LG από θέμα επιδόσεων, κάμερας, λειτουργικού, αναβαθμίσεων, ήχου κτλ είναι από τις κορυφαίες ! Δύο πράγματα μόνο 1) Οθόνη και 2) αυτονομία και θα τα πάει πολύ καλά !

George

Όσοι το κράζετε πάρτε το S8 και γεμίστε δακτυλιές την κακάσχημη τετράγωνη κάμερα (που ποτέ δεν μου άρεσε)

Enki

Φιλε η καμερα του s8 και του s7 θελεται πολλα miles and miles για να την φτασετε!ειδικα με τις κινεζιες!!μια ζωη πισω θα ειναι..στα περι τηλεφωνου..πολυ καλο το lg g6 ομως ο επεξεργαστης επρεπε να ηταν snap 935

ChristosT

Το κινητό σε γενικές γραμμές είναι μία εναλλακτική λύση για όποιον του αρέσει έτσι όπως του το προσφερει η εταιρεία. Όλα τα άλλα εκατέρωθεν είναι ανοησίες.
Εκείνο που θα παίξει ρόλο είναι η ΤΙΜΗ.
Άν έχει 700 κατοστάρικα δεν θα πουλήσει αρχικά εκτός και άν πέσει γρήγορα η τιμή και πουλήσει.
Όλα έχουν σχέση αναλόγως με το τί δίνεις και τί παίρνεις…

forneverarrow

Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει σχεδιαστικά. Στο μεταξύ, λόγω μιας συγκυρίας (πήγε υπέρ πίστεως το XA) πήρα σήμερα ένα LG G5. Δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη αλλά μέχρι στιγμής νομίζω θα τα πάμε υπέροχα!

Georgio

Με τέτοια οθόνη και μπαταρία 3200 τι αυτονομία θα έχει; Έχω το V10 και το powerbank το έχω μαζί μου πάντα….

George

@Enki η κάμερα του Xperia XZ την βάζει κάτω του S7

abbath81

S8 και g6 θα εχουν το ιδιο περιπου μεγεθος. Το s8 χωρις πλαινα bezels αλλα χρεωμενο επιπλεον 2.5mm λογω ιντσων μαλλον θα δυσκολευτει να θεωρηθει compact. Και το σιγουρο ειναι αν το μεγεθος σταθει εμποδιο στις πωλησεις καποιου κινητου αυτο ειναι το s8. Ο μεγαλυτερος λογος που πουλουσαν τα galaxy ηταν το ιδανικο μεγεθος κατι το οποιο κρατουσαν σχεδον σταθερο εδω και 5 χρονια. Οποτε θα χασουν και ενα μεγαλο μερος fan και ειδικοτερα του ομορφου φιλου που δεν αρεσκονται σε κινητα παντοφλες. Το g6 απ την αλλη περνει την πεπατημενη και πιθανοτατα να ειναι και πολυ θετικη η αποδοχη του οσον αφορα το μεγεθος. Οσον αφορα τους επεξεργαστες εχει ενα προβαδισμα η samsung αλλα με τις ακομα μεγαλυτερες αναλυσεις θα αποδειχτει ελαχιστα πιο αποδοτικο απο τα περσινα μοντελα εως καθολου για το g6 με τον 821. Να μην μιλησουμε για τις απαραδεκτες αναλογιες 16/8 απο 1440×2880 για g6 και κατι παραπανω 1440×2960 για s8 οι οθονες θα ειναι μακροστενες σαν αγγουρια. Και βεβαια η πιθανοτατα απαραδεκτη κινηση της samsung να βαλει 4gb ram για να αντισταθμισει το κοστος του 835(ελπιζω πως οχι). Η lg εχει ολη την ανεση για 6gb που δειχνει οτι δεν εχει σκοπο να παραμεινει στον… Συνέχεια »

abbath81

S8 και g6 θα εχουν το ιδιο περιπου μεγεθος. Το s8 χωρις πλαινα bezels αλλα χρεωμενο επιπλεον 2.5mm λογω ιντσων μαλλον θα δυσκολευτει να θεωρηθει compact. Και το σιγουρο ειναι αν το μεγεθος σταθει εμποδιο στις πωλησεις καποιου κινητου αυτο ειναι το s8. Ο μεγαλυτερος λογος που πουλουσαν τα galaxy ηταν το ιδανικο μεγεθος κατι το οποιο κρατουσαν σχεδον σταθερο εδω και 5 χρονια. Οποτε θα χασουν και ενα μεγαλο μερος fan και ειδικοτερα του ομορφου φυλου που δεν αρεσκονται σε κινητα παντοφλες. Το g6 απ την αλλη περνει την πεπατημενη και πιθανοτατα να ειναι και πολυ θετικη η αποδοχη του οσον αφορα το μεγεθος. Οσον αφορα τους επεξεργαστες εχει ενα προβαδισμα η samsung αλλα με τις ακομα μεγαλυτερες αναλυσεις θα αποδειχτει ελαχιστα πιο αποδοτικο απο τα περσινα μοντελα εως καθολου για το g6 με τον 821. Να μην μιλησουμε για τις απαραδεκτες αναλογιες 16/8 απο 1440×2880 για g6 και κατι παραπανω 1440×2960 για s8 οι οθονες θα ειναι μακροστενες σαν αγγουρια. Και βεβαια η πιθανοτατα απαραδεκτη κινηση της samsung να βαλει 4gb ram για να αντισταθμισει το κοστος του 835(ελπιζω πως οχι). Η lg εχει ολη την ανεση για 6gb που δειχνει οτι δεν εχει σκοπο να παραμεινει στον… Συνέχεια »

Enki

George για ανεβασε να δουμε..lumia 640 xl και s7 edge ειναι στην κορυφη σε καμερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.