LG G6: Η πρώτη εικόνα με εντυπωσιακά bezel και νέο design

Στην MWC 2017, τον επόμενο μήνα δεν θα δούμε τη Samsung και το πολυσυζητημένο Galaxy S8, θα δούμε όμως την LG με τη δική της ναυαρχίδα. Tο LG G6 θα ανακοινωθεί επίσημα σε ειδικό event στις 26 Φεβρουαρίου.

Η LG όμως δεν φημίζεται για τις προσπάθειές της να κρατά κρυφές τις ναυαρχίδες της πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Το The Verge φαίνεται πως έχει στα χέρια τουν την πρώτη εικόνα του LG G6, την οποία και δημοσιεύει.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι θα φορά οθόνη 5.7 ιντσών με ασυνήθιστο aspect ratio 2:1. Από την εικόνα βλέπουμε πολύ λεπτά περιθώρια και η αναλογία οθόνης-συσκευής αναμένεται να ξεπεράσει το 90%. Αν και βλέπουμε μόνο την πάνω πλευρά και τα πλάγια, το κάτω bezel αναφέρεται ότι είναι ελάχιστα πιο μεγάλο από αυτό στην πάνω πλευρά. Ο πιο κοντινός ανταγωνιστής του LG G6 ως προς την αναλογία οθόνης-συσκευής είναι το Xiaomi Mi MIX.

Αφήνοντας πίσω τον modular σχεδιασμό του περσινού LG G5, φέτος η LG φαίνεται πως θέλει να δώσει έμφαση στο design. Οι πηγές κάνουν λόγο για κατασκευή από μέταλλο και γυαλί, η υποδοχή ακουστικών μένει στη θέση της και προστίθεται αντοχή στο νερό. Όμως, η μπαταρία δεν θα είναι πλέον αποσπώμενη.

Από το LG G5 κρατά την διπλή κάμερα στην πλάτη και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

lg g6 image, LG G6: Η πρώτη εικόνα με εντυπωσιακά bezel και νέο design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Αυτό με την αναλογία οθόνης στο 2:1 ωραίο ακούγεται…
Οπως πάντα θέλει να κάνει κάτι το διαφορετικό, καλά κάνει αλλά οι ιδέες που είχε τα τελευταία χρόνια ήταν κακές.. Φέτος δείχνει να το πάει καλά μέχρι στιγμής

Vasilist

Θα παίξει συντηρητικά φέτος.

Sosimple

Αυτο που δείχνει η φωτο, μονο μικρα bezel δεν ειναι.. Ουτε το πανω, ουτε αριστερά δεξια που μαλλον ειναι απο τα μεγαλύτερα. Μη συγκρίνουμε με το υπάρχον s7 edge που αριστερά δεξια ειναι ανυπαρκτα..
Και σε καμια περίπτωση 90% οθονη, ενω η σύγκριση με το mi mix άτυχη..

Παπαροκας tiamat

Το δεξί αριστερό μπεζελ ειναι πραγματι μεγαλα σχετικα αλλα συνολικα ειναι πολυ μαζεμενο για 5.7. μπραβο που συνηλθε μετα το αποτυχημενο μπεζελοφωνο g5

Προσθεσε και αδιαβροχοποιηση…. Τελευταία και καταιδρωμενη…. Δε μπορουσε να κανει αλλιως…..

Το νεο 18:9 σχημα μονο προβλημα θαναι!!!! Οταν θα βλεπεις φωτο και βιντεο δεξια και αριστερα θα κανει μαυρα κενα!!!!….αφου ολα ειναι γυρισμενα σε 16:9

Δε μπορουσε ,Παλι μ@@ εκανε !

P@n.

Μόνο ένας λόγος υπήρχε διαφορετικος για μένα, η αφαιρούμενη μπαταρία. Τώρα γιατί να μην παρω οποιοδήποτε άλλο;

Τ. Πχ

Έχω το Mate8 Κια όπως το κοιτάζω, τα μπεζελς του πάνω είναι ίδια και στο πλάι ίσως μικρότερα. Πως θα γίνει 90%.

James

Όμορφο μου φαίνεται και μου θυμίζει αμυδρά κάτι από τα πολύ παλιά (εποχή lg arena). Τα bezels μία χαρά είναι

bezilys

Μεγάλη βλακεια έκανε που έβγαλε την αποσπομενη μπαταρία αν ήθελε αδιάβροχοποιηση θα μπορούσε να το έκανε αποσπομενη από το S5 η βιδωτα.καταλα το disegn βελτιώθηκε!

bezilys

Όπως*

Jim

Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή😍. Θα κάνει θραύση !

Στυλιανός Βασίλης

μπορει να εχει αποσπωμενη μπαταρια όπως εχει το LG V20 και να κανει όπως η Samsung αδιαβροχο για εμενα είναι βλακεια αδειαβροχο επρεπε να μεινει στην αποσπωμενη μπαταρια όπως το LG V20 πιστευω το LG V30 να εχει αποσπωμενη μπαταρια όπως το LG V20 τον καινουριο επεξεργαστη και να αφησει η Samsung της βλακιες που θελει ολους τους νεους επεξεργαστες για αυτην και δινει παλιο επεξεργαστη στην LG με 8GB RAM για πραγματικο multitasking το LG V30 αποσπωμενη μπαταρια

barbie

Ξεχάστε αποσπόμενες μπαταρίες..θα ακολουθησει την παλιά γνωστή και πολύ πετυχημένη συνταγή του Lg G2 (κατά πολλούς ένα από τα καλύτερα κινητά εβερ, που μπορεί να συγκριθεί και με ναυαρχίδες του σήμερα)….θα κάνει θραύση όπως λέει και ο φίλος ο Jim παραπάνω…αναμονή..

σακης

Δεν ξερω γιατι σας απασχολει τόσο η αποσπόμενη μπαταρια τοσο ευκολα τις χαλατε? Στο g2 2μιση χρονια μου εβγαλε η μπαταρια και δεν μπορω να πω οτι εκανα και την καλυτερη φορτιση και αποφορτιση. Και απο οτι φαινεται και απο τις πωλησεις του g5 σε πολυ κοσμο δεν ενδιαφερει αυτο ( γιατι κυριως γιαυτο το διαφημιζε και με τα αποσπομενα αξεσουαρ της )
– Παντως εμενα μου φαινεται οτι θα τα παει καλα φετος , μαρεσει πολυ το render οπως φαινεται και αν εχει αυτα τα μικρα μπεζελ και με μια καλη οθονη θα ειναι ενα ολοκληρωμενο κινητο .

σακης

Υ.Γ Το μόνο λάθος που μου φαινεται οτι εκανε ειναι που πηγε τα κουμπια στα πλαγια και δεν τα κρατησε πισω βολευε αρκετα και εδειχνε πολυ ξεχωριστη η συσκευη ( ενω τωρα οσο παει αιφονιζει και σαμσουγκιζει )

barbie

κρίμα που δεν θα φοράει τον SD835…

Στυλιανός Βασίλης

αν δεν φορεσει τον snapdragon 835 δεν την βλεπω καλα την LG εκτος αμα πιασουνε φωτια τα s8 μακαρι να πιασουνε να μην πουλησει κανενα να κλεισει η Samsung μωνοπωλεο όλα δικα της και μετα θα κανει πατεντα θα βρει κουσουρι στον snapdragon 835 I Samsung και θα βαλει τους δικους της exynos λεγατε για τον snapdragon 830 δεν βγηκε επειδή ειχε πρόβλημα η Samsung να παρει η LG γιατι δεν μοιραζωνται τους επεξεργαστες να βγαλει η lg 2 εκδοσεις και η 2 εκδοση με snapdragon 835 8gb ram να γινει χαμος

Πάνος

Με μη αφαιρούμενη μπαταρία και αδιάβροχο; Άντε γεια LG. Sony σου ξανάρχομαι. Και ελευθερία στο ρουτάρισμα, και πιο έμπειρη απ’ όλες τις υπόλοιπες εταιρείες στην αδιαβροχοποίηση, και πιο smooth android εμπειρία σε σχέση με τα skins των υπολοίπων, και πιο απροβλημάτιστο hardware, και με βελτιωμένες κάμερες πλέον. Σιγά μην ξαναμπλέξω με LG που τρέμω κάθε μέρα με το G4 που έχω, με την πιθανότητα bootloop, ή με Samsung που είναι τα πιο κατάλληλα για να τα κάνεις δώρο στην πεθερά σου για να τη στείλεις αδιάβαστη. Πλέον με τη μη αφαιρούμενη μπαταρία, έχασε το πλεονέκτημα που είχε.

Enki

Μπραβο απο την lg..καιρος να ανεβει παλι.πρεπει να εχει ενα ωραιο τηλ για 2017.η htc παει..εσβησε..

ZJHELLAS

James. +1

Κill Bill

Πολυ ωραιο φαίνεται.

johntsian84

Ωραίο θα ειναι δεν λέω άλλα δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ μετά το bootloop που μου έπαθε το G4 και στην ουσία παλι έχει τα θέματα του μετά την επιδιόρθωση του με το wifi και το πρόβλημα κλήσεων δηλαδή έδωσα ένα σωρό λεφτά και πάνε χαμένα αφού δεν μπορούνε να μου το φτιάξουν τώρα με τελειώνει και η εγγύηση πάει χαμένο κρίμα και μου αρεσε αυτήν η εταιρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.